Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Karna adwokat Marecki Mikołaj Mikołaj Marecki

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-205 Szczecin Królowej Królowej 13/12
Telefon: 914337135 Kom. 693333369
Adres e-mail: marecki(małpa)kancelariakarna.com
Strona internetowa: kancelariakarna.com
Opis działalności: profesjonalna kancelaria karna Słowa kluczowe: adwokat szczecin

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 66% niskie 2x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3032
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-27 22:59:46 

Opinie o Kancelaria Karna adwokat Marecki Mikołaj Mikołaj Marecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny adwokat, waleczny na sali sądowej. Przed moją sprawa karną ocenił szanse, mówił jak jest, a nie owijał w bawełnę. Lubiany przez sędziów i prokuratorów. Tak powinien wyglądać obrońca !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pan Pe dnia: 2017-01-27 19:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny obrońca w sprawach karnych. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2016-12-07 22:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry ADWOKAT broni juz mnie kilka lat wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-28 15:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z ostatnią opinią. Pan adwokat Mikołaj Marecki ma zdrowy stosunek do swojej profesji, do siebie i do świadczonych usług prawnych. Zero wyższości nad światem, zero buty, a po prostu naturalność i chęć załatwienia konkretnej sprawy, jak najlepiej. Aż chce się chodzić do tego typu adwokatów, a takich niewielu w tym mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-31 18:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaanagażowanie godne polecenia innym członkom tej zepsutej korporacji... duży dystans do sądów i bardzo szczera opinia. spodobało mi się to, że Pan Mecenas nie dbał o swój interes, nie wyciągał kasy ode mnie, tylko prosto z mostu przedstawił sytuacje taką jaka jest. punkt dla niego. ceny to niestety minus, wiem, że mogłyby być niższe. no ale za dobre trzeba dobrze płacić...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janina Klientka dnia: 2014-10-23 21:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny człowiek, wie co robi... Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-05-09 08:56:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją