Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ElektroFix Andrzej

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Małopolskie, 31-515 Kraków
Telefon: Kom. 504504991
Adres e-mail: elektrofix24(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.elektrofix.pl
Opis działalności: Profesjonalne usługi elektryczne na terenie Krakowa i okolic. Słowa kluczowe: elektryk, elektryka, elektrycy, instalacje, usługi, pomiary, elektryczne, firma, elektryczna, alarmy, alarmowe, Kraków, w Krakowie

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2963
Data utworzenia profilu: 2013-12-18 22:00:39
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-06 22:13:19 

Opinie o ElektroFix Andrzej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej profesjonalny, usługa wykonana szybko, super-polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2017-08-07 21:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usunięcie awarii przez Pana Andrzeja trwało 80 minut wraz z przyjazdem, nadmienię również to,że to był drugi elektryk jaki przyjechał i poradził sobie bez błędnie z lokalizacja usterki i jej usunięciem, pierwszy nie dał rady,oceniam wysoko kwalifikacje elektryka, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-07-08 21:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja elektryczna, domofonowa, odgromowa wykonana przez p.Andrzeja profesjonalnie i co według jego projektu.współpraca z nim to czysta przyjemność, sumienny i naprawdę widać u niego profesjonalizm i dużą wiedzę. Polecam Mateusz Socha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-17 09:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota dobrze i sprawnie wykonana,polecam p.Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artek dnia: 2017-06-16 17:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy fachowiec,uprzejmy,kulturalny,znający swój fach znakomicie.Współpracuję z p.Andrzejem od lat,nigdy mnie nie zawiódł,zawsze mogę liczyć na jego fachową pomoc,awarie usuwa błyskawicznie,dojazd 40 min, cena w normie, polecam tego elektryka,profesjonalizm godny naśladowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2016-10-15 23:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, dokładny zna swój fach-doświadczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-15 10:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec, rzetelny,dokładny i pracę wykonuje zgdonie ze sztuką-polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-10-05 13:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem kilka razy z usług p.Andrzeja rzetelny i doświadczony elektryk, służy swoją wiedzą, doradza i wykonuje, śmiało mogę polecić tego fachowa,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-08 11:29:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją