Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Blue MOON

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Mazowieckie, 02-763 Warszawa Katalońska /12
Telefon: Kom. 792 152 082
Adres e-mail: bluemoon.zespol(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.zespolnawesele.org.pl/
Opis działalności: Nasz zespół Blue MOON to czwórka wspaniałych muzyków z pasją i wieloletnim doświadczeniem na scenie. Gramy KAŻDY RODZAJ MUZYKI Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 296
Data utworzenia profilu: 2016-09-09 12:51:25
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-09 12:51:25 

Opinie o Blue MOON

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecamy Zespół Bluemoon przesympatyczne osoby Wielka Klasa grania i śpiewania poczucie humoru rozbawianie gości do śmiechu i łez:) sprawili ze dzień naszego wesela był jeszcze piękniejszy goście byli pod wielkim wrażeniem:-) Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilka dnia: 2017-11-21 08:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecamy Zespół Blue Moon przesympatyczne osoby Wielka Klasa grania i śpiewania poczucie humoru rozbawianie gości do śmiechu i łez:) sprawili ze dzień naszego wesela był jeszcze piękniejszy goście byli pod wielkim wrażeniem:) Gorąco polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariella dnia: 2017-11-14 07:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabawy w ich wykonaniu są naprawdę udane. Przepiękna oprawa muzyczna całej imprezy. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RS dnia: 2017-10-18 06:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepszy zespól!!! Nie wyobrażałam sobie wesela bez nich. Niezastąpiony NAJLEPSZY zespól jaki do tej pory miałam okazje słyszeć. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-10-12 08:53:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Bluemoon jednym słowem REWELACJA ! Wszyscy goście wspominają jak się świetnie bawili na Naszym weselu. :) JEDEN Z NAJLEPSZYCH ZESPOŁÓW !!! POLECAMY !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-22 07:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół daje czadu na 100% , są świetnym zespołem Pani Natalia wymiata głosem. Serdecznie polecam zespół Blue moon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulinka dnia: 2017-08-18 08:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten zespół to strzał w dziesiątkę!!!Super kawałki,repertuar dla każdego,świetnie się przy tym tańczy i przytula;))Wykony genialne,lepsze od oryginałów.Jeśli impreza to tylko z nimi.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2017-07-19 21:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są super zespołem piękny czysty wokal, bogaty repertuar. Serdecznie polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-06-13 09:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity wokal, świetne prowadzenie imprezy, zabawy i konkursy oraz bardzo dobry kontakt z gośćmi weselnymi. Zespół nie ma sobie równych !!!! Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Życzymy Wam wielu sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia i Kamil dnia: 2016-11-29 12:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełne zaangażowanie, pasja, świetne piosenki, aranżacje i wokal, widać, że na scenie czują się jak ryby w wodzie, a goście to doceniają :) świetnie tych gości wyciągają do zabawy, zagadują, integrują, jesteśmy zachwyceni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-24 11:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ten zespół przygotowując ciekawy repertuar no i konferansjerkę, która była na poziomie. Myślę, że ten zespół to gwarancja dobrej zabawy. Polecam go serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-09-09 12:52:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją