Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Szymon Matusiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-423 Szczecin Marszałka Józefa Piłsudskiego 37/10
Telefon: 91 831 41 20 Kom. 509 936 111 Fax: 91 831 41 20
Adres e-mail: matusiak(małpa)adwokatwszczecinie.com
Strona internetowa: www.adwokatwszczecinie.com
NIP:
851-261-47-90
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat kancelaria prawnik porada pozew karna alimenty rozwód areszt obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 6519
Data utworzenia profilu: 2011-01-02 17:52:02
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-01 18:47:58 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Szymon Matusiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym wyrazić wdzięczność i polecić mecenasa Szymona Matusiaka; od 4 lat prowadzi moje sprawy w Sądzie Szczecińskim. Sprawa o alimenty i podział domu zakończone satysfakcjonującym wyrokiem. Mecenas Matusiak wykazał się cierpliwością, konsekwencją i dużą wiedzą prawną. Leszek Wierzbicki Toruń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: l. wierzbicki dnia: 2017-08-16 21:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z mecenasem Matusiakiem od 3 lat prowadzi 2 moje sprawy cechuje go Profesjonalizm, elastyczność, wola walki i zrozumienie klijenta. POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L. Wierzbicki - Toruń dnia: 2015-04-18 11:25:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Ambitny, młody adwokat z szeroką wiedzą. Pełen profesjonalizm i rzetelność i co najważniejsze - bardzo skuteczny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-17 12:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś chce być potraktowany jak człowiek a nie maszynka do zarobienia kasy polecam! Super podejście i profesjonalna pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina szczecin dnia: 2015-04-17 09:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , Konkretny mecenas ;) zna się na robocie i nie owija w bawełnę , kontakt z mecenasem na 6 , zaangażowanie perfekt :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Król dnia: 2015-04-17 08:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wydane pieniądze, angażuje się w sprawę, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2013-10-30 00:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić. Na czas i klarownie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-22 15:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły z poczuciem humoru ,sprawa nie skomplikowana ,ale bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kargul dnia: 2013-07-12 00:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny,rzeczowy adwokat.Informacje na temat sprawy,przekazywane na bieżąco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Laura1975 dnia: 2013-07-11 19:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERDECZNIE POLECAM POMOC PRAWNĄ TEJ KANCERARII, SUPER OBSŁUGA WSPANIAŁA ATMOSFERA, FACHOWA POMOC I DORADZTWO ZA NAPRAWDĘ NIEDUŻE STAWKI.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: WLODEK Z WLKP dnia: 2012-04-13 07:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat polecam.Dzis dokonał bardzo wiele :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kamiński dnia: 2011-12-08 17:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość obsługi niskie ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-03 20:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, sprawnie i na temat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. dnia: 2011-01-02 18:00:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją