Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Damianus Damian Świerczewski

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 08-110 Siedlce Siedlce 0
Telefon: Kom. 505932624
Adres e-mail: damianus(małpa)damianus-dach.pl
Strona internetowa: www.damianus-dach.pl
Opis działalności: Usługi blacharsko-dekarskie,remonty Słowa kluczowe: dekarz,krycie,usługi,remonty,wieźba

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 2x
Ceny usług: 100% niskie 17x 3x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 2958
Data utworzenia profilu: 2013-02-20 13:47:34
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-26 20:07:18 

Opinie o Damianus Damian Świerczewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna Polecam z czystym Sumieniem.Od pierwszego telefonu miła rozmowa ,na spotkaniu wszystko wytłumaczone co i jak trzeba zrobić .Po wycenie akceptacja i czas na wykonanie.Firma przyjechała ze sprzętem widać że solidnym i znanych marek.Robili co do nich należy i Szef na placu boju nie opuszczał pracowników nawet na chwilę.Nie jeden sąsiad już brał numer do tej firmy dla tego taka firmę warto POLECAĆ.Bo długo szukałam odpowiedniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5Lat
Opinia dodana przez: Mirosława dnia: 2017-05-07 17:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki PLUS dla firmy "DAMIANUS" doradztwo na wysokim poziomie wszystko tłumaczy o co się zapyta szefa na pierwszym spotkaniu.Wycena po zapoznaniu się z wykonaniem usługi.Wszystko na czas i zgodnie z ustalaniami. Mały poślizg w dacie wykonania usługi(pogoda).Ogólnie jestem zadowolony z usługi co najważniejsze szef na placu budowy i siedzi na dachu, po wszystkim plac sprzątany i co dzień pod fajrant.Maszyny Perfekcyjne i przy połączeniu z tą firmą robota płynie.Polecam.POZDRAWIAM M.O.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3Lata
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-02-27 18:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni zasłużony komentarz.Firma która podjęła się zdjęcia źle zrobionego dachu przez inna ekipę.Na nowo został zrobiony tak jak powinno być i w pełni profesjonalnie.Wycena szczegółowa wszystko wypisane w punktach.Sąsiedzi w tym roku robili też dachy i dziwili się jak Firma wszystko zaplanowała i wykonała a dodam że miałem poddasze w pełni wykończone.POLECAM Firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 4Lata
Opinia dodana przez: Michał.J dnia: 2016-12-23 18:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, nie będę się rozpisywała.Od początku do końca wszystko tak jak należy.Dach wykonany estetycznie i profesjonalnie.Wycena po 2 dniach korzystna dla klienta.Polecam firmę DAMIANUS. Konkretny wykonawca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3Lata
Opinia dodana przez: Monika. dnia: 2016-12-20 17:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początek chciałam powiedzieć że firma konkretna. Przyjechał pan Damian wycenił,co najważniejsze niczego nie zabrakło i nie było kosztów ukrytych w całym wykonaniu dachu.Pan inspektor nie miał nawet jednej uwagi do wykonania.Wręcz same plusy chociażby za to że folia jest ładnie naciągnięta i w koszach wyścielona.Nie mam żadnych uwag i polecam Firmę do wykonania prac związanych z Dachem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5LAt Pisemnej.
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-12-01 15:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% Polecam .Przyjechał ,wycenił,wykonał w wielkim stylu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 6Lat
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2016-11-14 17:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę szybko,dokładnie,estetycznie.Pan Damian robi to co do niego należy przy czym,widać się lubi to co robi i przykłada się do tego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5 Lat
Opinia dodana przez: Grzegorz.O dnia: 2016-09-12 15:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Damiana.Ś,zajmowała się u mnie wymianą więźby+pokrycie dachu. Wywiązała się w 100% z umowy a co najważniejsze doradza i na bieżąco jest z klientem mimo tego że nie było mnie na budowie .Polecam bo firma Damiana wie co robi i jak doradzić.Wywiązuje się z umowy i za nim wybrałem firmę był u mnie 3 razy bo tyle miałem pytań i było dużo zmian w projekcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 10 Lat
Opinia dodana przez: Waldek.S. dnia: 2016-04-06 20:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerzę mogę polecić firmę pana Damiana. Doradzi,sam załatwia materiały a co najważniejsze jest dokładny i wszystko odbywa się tak jak zostanie wcześniej ustalone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 5Lat na wykonanie pokrycia.
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-01-15 20:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początek mogę napisać o firmę Damianus jedną rzecz jak umówiłem się z panem Damianem.Ś na oglądanie budynku byłem w szoku że młody chłopak.Ale po wykonaniu usługi nie mogę powiedzieć złego słowa wręcz same pozytywy a dodam ze dach był skomplikowany i dwóch fachowców podało się na nim.Sam pan Damian siedział na dachu i wykonywał skomplikowane rzeczy.Doradził w kwestii wykonania i poprawek to jest duży plus dla fachowca. Powiem jedno fachowiec najwyższej rangi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 10Lat pisemna gwarancja.
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2015-06-10 18:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma DAMIANUS zajmowała się u mnie zmianą pokrycia,murowaniem kominów,podbitka,wymiana więźby dachowej.Zadowolona jestem z wyboru firmy a powiem szczerze że zanim podjęłam decyzje z mężem było kilku fachowców .Tylko mało jest tak doświadczonych ludzi w tej branży jak Pan Damian.Na każde nasze pytanie odpowiedział doradził.I co najważniejsze wykonał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5 Lat
Opinia dodana przez: Jadwiga .J. dnia: 2015-03-02 20:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania, i polecenia. Wszystko zgodnie z ustaleniami od początku do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5 Lat na wykonanie usługi.
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2015-02-17 09:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3Lata.
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-01-08 16:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny jak widać po niżej plus.Człowiek przyjechał zrobił obmiary.Wycena była konkretna od początku do końca suma nie zmieniła się nawet o 1zł wzwyż.Ekipa przyjechała w umówionym terminie zrobiła co do nich należy .Co najważniejsze sam szef pracuje i wykonuje najważniejsze rzeczy.Polecam pana Damiana.Ś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 8Lat.
Opinia dodana przez: Piotr.B dnia: 2014-09-29 18:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 6 lat
Opinia dodana przez: Bigdan dnia: 2014-04-10 11:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego pana jako wykonawce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3lata
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-02 14:34:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Firmę Pana Damiana zajmował on się u mnie wymianą pokrycia oraz montażem nowych szczytów na domu drewnianym.Wszystko przebiegło tak jak było ustalane .Materiały przyjechały w ustalonym terminie.A co najważniejsze kwota jaka została ustalona na początku nie zmieniła się pry rozliczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5Lat na robociznę
Opinia dodana przez: Maria S. dnia: 2014-02-28 12:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam nic dodać nic ująć doradztwo wycena Gratis. A podejście do klienta i wykonanie usługi na wielki plus. Człowiek młody lecz widać że wykonuje to z wielką precyzją i to jest jego pasja a nie tylko praca zarobkowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 10Lat
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2013-11-25 14:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek godny za ufania i godny polecenia ,Zna się na robocie i na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 10Lat
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-08-28 19:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Młody szef lecz bardzo doświdczony ,wykonanie usługi od początku do końca bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Okres gwarancyjny 10lat.Wszystko na papierze.
Opinia dodana przez: Sterdyń dnia: 2013-02-20 13:49:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją