Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Trans Serwis Przesyłki Kurierskie

Zawód: Kierowca 
Adres: Dolnośląskie, 50-235 Wrocław Słowiańska 18
Telefon: 71 322 22 44 Kom. 607 944 189 Fax: 71 322 22 55
Adres e-mail: handlowy(małpa)transserwis.pl
Strona internetowa: www.transserwis.pl
Opis działalności: Od 16 lat oferujemy wszystkim, którzy oczekują profesjonalnej obsługi w zakresie usług kurierskich i transportowych, więcej wyjątkowych usług Słowa kluczowe: przesyłki , przesyłki kurierskie , przesyłki międzynarodowe , przesyłki zagraniczne, przesyłka kurierska,, przesyłki ekspresowe, przesyłki kurierskie, przesyłki kurierskie międzynarodowe , transport,

Ocena: 95% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 95% wysoka 22x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x 1x
Ceny usług: 100% niskie 23x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 1875
Data utworzenia profilu: 2010-12-08 10:31:34
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-22 09:17:13 

Opinie o Trans Serwis Przesyłki Kurierskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Trans Serwis , miła i sympatyczna obsługa , od długiego czasu wysyłam przesyłki tą firmą , zawsze przesyłki dochodzą terminowo i bez komplikacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam A dnia: 2016-09-08 11:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , Profesjonalna firma , niskie ceny , dobra jakość usługi , dobrykomtakt i rzetelna informacja .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina D dnia: 2016-03-22 09:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo dobra! Profesjonalne usługi kurierskie, miła obsługa, szybko dostarczona przesyłka, a co najważniejsze tanio! Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-04-16 11:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Profesjonalna obsługa, miły kurier a przede wszystkim szybko i tanio , bezproblemowa realizacja zleceń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam A dnia: 2015-03-11 10:33:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka przesyłek w porządku, jednak przejechałam się na nich niewyobrażalnie w momencie kiedy rozwalili mi wartościową przesyłkę i nie oddali pieniędzy chociaż za transport, że o odszkodowaniu nie wspomnę. Generalnie nagle było potrzebne miliony papierów, mimo dostarczenia zdjęć szkody, spisania protokołu szkód i okazania potwierdzeń przelewów świadczących o wartości przesyłki, reklamacja nie została nawet rozpatrzona ,,z powodów formalnych".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2015-03-09 10:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od niedługiego czasu wysyłam swoje przesyłki firmą Trans Serwis , długo szukałem takiego przewożnika ( próbowałem wielu firm ) , rewelacyjna obsługa , niskie ceny , miła i rzetelna informacja , dobry kontakt , co najważniejsze przesyłki na czas ( mimo zimowej pogody ). Polecam i pozdrawiam obsługę i kurierów Trans Serwis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-05 10:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa oraz szybkie, tanie i sprawne dostarczenie przesyłek międzynarodowo. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Student dnia: 2014-07-09 09:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły kontakt i błyskawiczna wysyłka . Szczególne podziękowania dla wszystkich pracowników Infolinii, z którymi miałam kontakt, za bardzo miłą obsługę, fachowe doradztwo, cierpliwość i pomoc. Mój obraz dotarł błyskawicznie do odbiorcy , bez niespodzianek - dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2014-05-15 11:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa super - wszystko na czas !! :) Od Was mogą się uczyć profesjonalizmu inne firmy kurierskie. Niech się Wasza Firma rozwija. SZCZERZE POLECAM usługi TRANS SERWISU :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-05 22:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję firmie Trans Serwis za sprawne przewiezienie moich przesyłek z Włoch do Polski , jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i szybkości działania - polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mati dnia: 2013-10-27 21:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , solidna i rzetelna firma , miła i kompetentna obsługa . Szybko i tanio , jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2013-07-03 12:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziekuje milej obsludze za szybkie i bardzo sprawne dostarczenie mojej przesylki.dzwonilam do kilku znanych i renomowanych firm kurierskich i zadna nie podjela sie dostarczenia mojej paczki - telewizora orginalnie zapakowanego a tu prosze w jeden dzien i paczka dotarla w okolice zamoscia.polecam super firma reczynska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-04-25 10:56:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , mimo okropnej zimowej pogody w dwa dni dowieżli paczkę świąteczną dla mojej córki do Londynu , o wiele taniej niż w innych firmach kurierskich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Nagler dnia: 2013-03-26 08:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , szybko i tanio , miła obsługa i rzetelna informacja .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2013-03-11 12:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , jestem bardzo zadowolona przesyłka dostarczona na czas za niską cenę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2012-12-01 11:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i poważna firma , Sam korzystałem z ich usług - polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.A. dnia: 2012-05-29 17:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Londyn dnia: 2012-01-18 09:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma , ok .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ali dnia: 2011-01-02 15:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , miła i sympatyczna obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sowa dnia: 2010-12-27 16:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tanio i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witia dnia: 2010-12-23 09:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio szybko i solidnie ,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2010-12-18 15:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam : szybko tanio i miło !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz z Krakowa dnia: 2010-12-10 17:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To dobra i solidna Firma godna szerszego polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adi dnia: 2010-12-08 10:32:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją