Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Norbert Wasylewski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 09-400 Płock Gałczyńskiego 18/1/27
Telefon: Kom. 506822077
Adres e-mail: norbert.remonty2004(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Remonty, Wykończenia - Złota Rączka - woj. Mazowieckie Słowa kluczowe: uczciwością i wysoką jakością usług buduje swój wizerunek od lat.

Ocena: 100% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 92% niskie 13x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 4023
Data utworzenia profilu: 2011-02-26 12:01:39
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-27 07:11:53 

Opinie o Norbert Wasylewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KAŻDY WIDZĘ ŻE NIE MA CHYBA CZASU ŻEBY WYSTAWIĆ PANU NORBERTOWI OPINII ALE ON I JEGO KOLEGA NA TO ZASŁUGUJĄ. MISTRZ MISTRZ RAZ JESZCZE MISTRZ , DOKŁADNOŚCI PRECYZJI. PANOWIE PRACUJĄ WE DWÓCH ALE ORGANIZACJA PRACY PO PROSTU MISTRZOSTWO WSZYSTKO JAK W SZWAJCARSKIM ZEGARKU ZAPLANOWANE I ZGRANE. DOKŁADNOŚĆ NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE. PANOWIE WYKONALI U MNIE REMONT MIESZKANIA OD "A" DO "Z", MIMO WIELKICH OBAW CO DO KOLEJNYCH POPAPRANYCH BUDOWLAŃCÓW JAKICH PRZERABIAŁEM PAN NORBERT Z KOLEGĄ PO PROSTU PRZERÓSŁ WSZELKIE MOJE OCZEKIWANIA, NIE DA SIĘ TEGO OPISAĆ DEMON ORGANIZACJI WSZYSTKO MUSI BYĆ ZAPLANOWANE I ZGRANE W CZASIE, POWIEM KRÓTKO PRACE WYKONANE NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE A CO LEPSZE MIESZKANIE WYSPRZĄTANE NA BŁYSK GOTOWE DO WPROWADZENIA NAWET OKNA UMYTE !! SZOK !! Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TĄ EKIPĘ . EXPRES .....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: raczej nie będzie potrzebna
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-26 18:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, dbałość o detale, pomoc w rozwiązaniach technicznych. Ogólna ocena jakości usługi bardzo wysoka. Pan bardzo fajnie rozwiązał ustawienie małej łazienki (4m2 po podłodze) według naszych wskazówek, ale również z własną inicjatywą i pomocą. Zamierzamy skorzystać jeszcze z jego usług przy remoncie kuchni oraz przedpokoju. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Kukuła dnia: 2015-12-14 21:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrz dokładności, strasznie pedantyczny w tym co robi, wykonał u mnie remont łazienki od A do Z wraz z wymyślonym przez siebie projektem i aranżacją wnętrza wszystko w przeciągu chwili, dodatkowo pomógł w wyborze materiałów jak również czego zabrakło sam pojechał dokupił, na podstawie rachunków rozliczył się co do grosza nie kupił więcej jak potrzeba było, będąc w pracy nie musiałem się martwić o nic Pan Norbert zajął się wszystkim !. Kiedy było potrzeba coś skonsultować dzwonił uzgadniał lub czekał aż przyjadę nic nie wykonał samowolnie. Człowiek naprawdę pełen wizji pomysłów takich ludzi spotkać to naprawdę rzadkość. Uczciwy przesympatyczny uśmiechnięty od ucha do ucha zaraża pogodą duch. Zaufałem powierzając mu mieszkanie i nie zawiodłem się, nic nie zginęło a nawet jak znalazł kilka groszy w łazience odłożył w pokoju na półkę po czym poinformował mnie że znalazł kilka groszy, na koniec posprzątał po sobie. Panie Norbercie podziwiam Pana za wytrwałość i upór w dążeniu do celu z takich ludzi powinno się brać przykład. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Michalak dnia: 2015-11-15 17:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta strona jak najbardziej odzwierciedla fachowców i papraków!. Byłam sceptycznie nastawiona do kolejnego fachowca bo nie jeden wykonywał u mnie remont i wiecznie były problemy jak nie krętacz to pijak tragedia. Postanowiłam szukać dalej a miałam do wykonania prace niestety poprawkowe po poprzednich "pseudo fachowcach"; pomalowanie pokoi, położenie płytek w korytarzu, i inne drobne prace. Do wielu dzwoniłam i słyszałam; a to się nie opłaca bo za daleko a to nie mają czasu itd. Wreszcie trafiłam na ogłoszenie Pana Norberta bardzo krótkie ale z sensem, no nic zadzwoniłam, rozmowa wbrew moim oczekiwaniom przebiegła niezwykle miło. Kompetentny i miły człowiek na pierwszy "słuch", pomyślałam że warto zaryzykować choć nie była to łatwa decyzja przedstawiłam sprawę co i jak, Pan Norbert iż miał dużo zleceń znalazł dla mnie czas, zaproponował spotkanie i obejrzenie prac do wykonania, jak skomentował prace poprzedników nie będę pisać choć i tak kulturalnie to wyszło pełny szacunek. Dogadaliśmy szczegóły porozmawialiśmy i ustaliliśmy termin rozpoczęcia prac. Pan Norbert stawił się przed czasem co mnie zdziwiło, odpowiedział mi tylko że takie paskudztwa nie mogą szpecić tak pięknego domu. Ale to co działo się później byłam pełna podziwu istny przeciąg wszędzie biegiem rozpoczęte prace ukończył bardzo szybko w 100% bez zastrzeżeń w najdrobniejszych szczegółach, posprzątał po sobie niczym perfekcyjna Pani Domu co nie zdarza się u fachowców w tej branży. Pełen Szacunek dla Pana, Panie Norbercie, aby tylko zdrowie dopisało. Pozdrawiam i jeszcze raz szacunek dla Pana i Pana pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Wach.... dnia: 2015-03-17 14:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Norbert podjął się wykończenia realizacji robót wykończeniowych w nowo odebranym mieszkaniu w stanie deweloperskim, które polegały na: 1. Wykończeniu łazienki (zabudowa, płytki, gres, mozaika ozdobna, armatura, elektryka, przeróbki hydrauliki etc.), 2. Wykończeniu korytarza (gres + malowanie), 3. Ułożeniu płytek do szafek kuchennych. 4 Malowaniu całości mieszkania. 5. Montażu paneli podłogowych w całym mieszkaniu. Z wykonanych prac jestem bardzo zadowolony. Pan Norbert jest prawdziwym fachowcem profesjonalistą. Całość prac była dobrze zaplanowana i zrealizowana. Wszystko bardzo dokładnie z dbałością o detale. Mieszkanie pozostawione w doskonałym porządku. Jestem bardzo zadowolony i zdecydowanie polecam współpracę z Panem Norbertem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Skrzyński dnia: 2014-11-29 15:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lokal w centrum Warszawy perfekcyjnie wyremontowany w całości, sprzęt AGD oczyszczony, meble zreperowane, obsługa miła i fachowa, terminowe wykonanie, cena usługi akceptowalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-19 13:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Jestem kobietą, więc remont i wszystko co z nim związane jest dla mnie przerażające. Pana Norbeta poznałam z polecenia moich rodziców, którzy zapewniali mnie o rzetelności wyżej wymienionego. Kupiliśmy z mężem mieszkanie, które wymagało bardzo dużego remontu i pomimo dużych umiejętności budowlanych męża potrzebowaliśmy pomocy fachowca. Pan Norbert zgłosił się w wyznaczonym terminie, ocenił koszty pracy jaką miał wykonać(cena wcale nie była wysoka i naprawdę niewspółmierna do jakości usług)i po kilkunastu dniach rozpoczął pracę. Jestem pod bardzo dużym wrażeniem solidności, fachowości i rzetelności tego Pana. Mogliśmy bez żadnych obaw oddać klucze, nie musieliśmy niczego kontrolować, bo zawsze wszystko było bez zarzutu. Pan Norbert wprowadził kilka ciekawych rozwiązań, zawsze służył mądrą rada i wiele razy razem z mężem robił coś całkiem bezinteresownie tylko po to żeby pomóc. Dlatego z pełną odpowiedzialnością polecam Pana Norberta żałując tylko, że takich fachowców jest niewielu. Gorąco pozdrawiam Pana Norberta wraz z żona, której jestem winna przysługę za czyściutkie okna i łazienkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka i Andrzej dnia: 2014-08-03 17:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidny jako fachowiec i człowiek bez nałogów,mogę polecic i sam w przyszłosci skorzystam.Czasowo troszkę długo, ale za to dokładnie, cena normalna więc polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-06-09 18:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam nie zawiodłem się.Co do ceny nie zastanawia się tylko konkretnie podaje /bez strzelania/.Jakośc i terminowość na pięć z +.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-10 12:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec,profesjonalista, wszystko wykonane terminowo i rzetelnie.Polecam i przy kolejnym remoncie skorzystam ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-03-09 17:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana z jak największą precyzją. Termin - każdy czepia się terminów ludzie dokładność potrzebuje czasu i to się liczy a nie dzień czy dwa spóźnienia to nie jest istotne wynagradza to solidność jego pracy. Cena adekwatna do wykonanej pracy. Pozdrawiam i gorąco polecam Pana Norberta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Przy takiej dokładności i precyzji.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-09 16:34:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług nie budzi żadnych zastrzeżeń, ale termin oddania zlecenia opuźniony o dwa dni i cena troszke za wysoka, za takie spuźnienie powinno być troche mniej ... Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 06:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć że Pan Norbert jest osobą jakich mało, stroni od alkocholu co u fachowców w tej branży rzadko się zdarza, troche zakręcony ale co się dziwić mając tyle spraw na głowie, może i komuś wydawać się że jego usługi są drogie ale tak nie jest, każda praca przemyślana w drobnych szczegółach. Wykonał u mnie remont mieszkania, gładź, malowanie - bardzo dokładnie i szczegółowo, płytki na podłodze w korytarzu i kuchni - bez zębów równo jak stół, mimo iż pracuje sam wywiązuje się z obiecanego terminu i nie robi nic w pośpiechu, jeżeli chodzi o zaliczki na poczet ustalonej kwoty to można być spokojnym że nie zniknie z kasą jak wielu innym się to zdarza a miałem już takie przypadki i ciężko mi jest komu kolwiek ufać w tym kraju, ale Panu Norbertowi w 100% można zaufać, nawet biorąc kase na materiał rozlicza się jak księgowy co do grosza. Polecam Pana Norberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: daje dwu letnią gwarancje to dużo ...
Opinia dodana przez: Rafał T. dnia: 2012-12-07 06:49:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko wszystko trzy razy na /N/- najtaniej,najlepiej,najszybciej.Polecam takiego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-28 19:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Państwa. Nie mam własnego środka transportu a córka nie miała czasu bo praca, myślałam że będę musiała wynająć kosztowne usługi transportowe, lecz wstrzymałam się z zakupem materiałów i postanowiłam poszukać fachowca który zrobi mi remont w przystępnej cenie, solidnie i pomoże chociaż częściowo w przywiezieniu materiałów, jakoś tak przypadkowo wpadło mi ogłoszenie P.Norberta nic nie zaszkodzi zadzwonić pomyślałam, więc zadzwoniłam, przemiły chłopak porozmawialiśmy doradził mi co i jak. Ponieważ ma dużo zleceń nie mógł przyjechać od razu umówiłam się więc że kiedy będzie miał wolniejszą chwile to przyjedzie. Nie minęło trzy dni dostałam telefon, że za pół godziny będzie u mnie bo jest przejazdem w Warszawie, byłam zdziwiona, jakim cudem z Płocka do Radzymina "przyfrunął" tyle drogi, ale nic czekałam i jak powiedział tak był. Po wejściu do mieszkania jak piorun pomierzył pomieszczenia, w biegu wypił kawę, poprosił abym się ubrała i pojechaliśmy na zakupy. Doradził jaki materiał najlepiej i nie drogo kupić, i ku mojemu zdziwieniu za przyjazd do mnie i do sklepu gdzie zmarnował pół dnia wziął naprawdę niewiele. Remont - montaż tych płyt chyba gipsowych bo nie pamiętam na sufity i ściany, każdy detal musiał być dopracowany nic na biegu, łazienka od podstaw to inna bajka nie miałam pomysłu na aranżację w przeciągu 5 min zostałam oświecona jak będzie wyglądała moja łazienka w końcu pogubiłam się we wszystkim i dałam wolną rękę P.Norbertowi, nie żałuje. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy czysto nic na biegu spokojnie dokładnie wszystko w najdrobniejszym szczególe przemyślane. Czytając opinie innych osób zgadzam się całkowicie. Pozdrawiam Pana i życzę aby Panu tylko zdrowie dopisało, tak ciężko pracować jak do tej pory. Będę miała kolejną robótkę, zmianę kolorów, malowanie w całym mieszkaniu i nie tylko chyba nawet przed świętami. Przepraszam że tak długo czekał Pan na moją opinię, ale nie dawno córka znalazła Pana usługi w internecie i opinie o Panu, więc i ja postanowiłam się do tych opinii dołączyć, gdyż na to Pan zasługuje . Pozdrawiam Pana całą rodzine
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jak do tej pory od ponad trzech lat nic się nie dzieje. Wszystko jest jak powinno być. Polecam
Opinia dodana przez: Irena Radzymin dnia: 2011-03-21 21:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidność, rzetelność, punktualność, co tu więcej dodać. Przyjechał porozmawialiśmy, wycenił, wykonał wszystko tak jak powinno być wykonane. Fachowiec godzien polecenia. Pozdrawiam Pana, Panie Norbercie. Dziękuję jeszcze raz, za fachową pomoc i wykonaną robotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dożywotnia....
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2011-03-10 12:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie musze powiedzieć że jest to fachowiec jakich mało, godny polecenia wykonuje swoją prace zgodnie ze sztuką i precyzyjnie, najpierw pomyśli po tem robi, umie doradzić i pomuc w dobraniu materiałów ma naprawde szalone pomysły w aranżacji wnętrz głównie łazienek nic nie pisze na kartkach wszystko ma w głowie pomysli pomierzy i działa poprostu fenomen. Ceny - adekwatne do solidnie wykonanej roboty. Gorąco polecam Pana Norberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Udziela 2 letniej gwarancji, ale po co jak wszystko jest solidnie i precyzyjnie wykonane że gwarancja mija się z celem !
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-26 12:18:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją