Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabriel Salon Zdrowego Biustu – Profesjonalny dobór biustonosza

Zawód: odzież i galanteria skórzana - detal  
Adres: Pomorskie, 83-000 Pruszcz Gdański Wita Stwosza 14s6
Telefon: Kom. 604-125-259
Adres e-mail: gabrielsalon(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 17x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 680
Data utworzenia profilu: 2016-01-26 09:10:05
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-26 09:10:05 

Opinie o Gabriel Salon Zdrowego Biustu – Profesjonalny dobór biustonosza

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fantastyczna obsługa online, dobre ceny i szybka dostawa. Jestem pozytywnie zaskoczona tym sklepem i na pewno skorzystam zniego ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-07 09:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja przebiegła pomyślnie. Zakupy jak najbardziej udane. Cieszę się, że zdecydowałam się na zakup w tym sklepie, bo trafiłam na naprawdę wyjątkową jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-26 11:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłam na odpowiedni strój kąpielowy dzięki sklepowi Salon Zdrowego Biustu Gabriel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-20 15:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zakupionego biustonosza, akurat w cenie promocyjnej. Spodziewałam się dobrej jakości, ale nie aż tak. Salon Biustu jest przepiękny. Można się tu zatracić, bo bielizna jest naprawdę różnorodna,w różnych cenach. Każdy może tu znaleźć coś dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-02 08:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie mi doradzono odnośnie biustonosza! Jak się okazuje za każdym razem kupowałam złe modele i złe rozmiary, dlatego mój biust nie wyglądał na seksowny i zdrowy. Teraz czuję się o niebo lepiej w nowej bieliźnie. Mój biust nie jest ściśnięty, a wygląda tak jak tego oczekiwałam. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-11 08:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona tym sklepem. Nie spodziewałam się, że dla mojej sylwetki znajdziemy odpowiednią bieliznę. Do tego wielki plus za dobór biustonosza. W końcu mój biust wygląda seksownie,a ja czuję się wygodnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-22 07:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Sklep godny zaufania. Znają się na rzeczy, do tego są uprzejmi, konkretni. Indywidualne podejście do klienta i przyzwoite ceny. Sklep oferuje lepszą jakość niż pospolite sklepy markowe. Zaskakuje mnie to że jest tak ogromny wybór rozmiarów, kolorów i fasonów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-10 09:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie ten sklep, to moje małe odkrycie. Cenię sklepy, które otwierają się na klienta, które chcą tego klienta zachować i sprawiać mu przyjemność produktami. Biustonosze jakie dobierają do klienta sprawdzają sie całkowicie. Są idealnie dopasowane. O to mi właśnie chodziło! DZIĘKI!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-25 06:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość w dobrej cenie. Uważam, że sklep zasługuje na najwyższą notę. Potrafią fachowo doradzić odnośnie biustonosza, do tego są konkretni i mają spory wybór biustonoszy, więc jest z czego wybierać. Sklep jest typowo kobiecy. Jakby stworzony wprost dla nas. Podoba mnie się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-21 05:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Robię tutaj zakupy regularnie. Uwielbiam dobrą jakość, wysokie gatunki i przyzwoite ceny. Salon zdrowego biustu jest eleganckim miejsce, w którym można poczuć się jak księżniczka. Naprawdę :) Zakupione biustonosze są wykonane starannie i spisują się w życiu codziennym bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-31 06:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie kupiłam sobie tak drogiej bielizny, ale no trzeba przyznać, ze jakość powala na kolana... Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-29 05:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze, że nie myślałam, ze będę tak zadowolona z zakupu! A jednak! Ceny są jakie są, ale za to produkty na wagę złota, na dodatek w końcu wiem jaki rozmiar biustu mam i mogę spokojnie robić zakupy, wiedząc jakie biustonosze będą na mnie wyglądać bosko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-20 05:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep godny polecenia. Szczególnie ceny. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zakupiona bielizna spełnia moje oczekiwania. Bardzo miła obsługa, która potrafi dobrze doradzić. To jest to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-04 12:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sklep. Kupiłam tutaj parę biustonoszy. Jeden ostatecznie musiałam oddać, ale nie było problemy z reklamacją. Na pewno wrócę do tego sklepu ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-05 21:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny nie są wysokie, a produkty naprawdę godne polecenia i zaufania. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zakupy właśnie w tym salonie. Potrafią zająć się klientem i zaproponować mu ciekawe produkty i rozwiązania tak, by wyeksponować biust jak najlepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-01 09:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam u nich biustonosz, który spisuje się w życiu codziennym bardzo dobrze.Pięknie podkreśla mój biust, nie mam żadnych "luk", dzięki czemu wiem, że jest idealny dla mnie, no i nie był też drogi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-18 09:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo dobry sklep z bielizną. Jednakże, to co mnie najbardziej przekonało do zakupów w tym sklepie, to przede wszystkim fachowa pomoc w doborze odpowiedniego stanika. Nie da się ukryć, że obsługa w sklepie jest konkretna i zna się na rzeczy, bo ostatecznie z zakupu jestem mega zadowolona i uważam, że to był dobry wybór. Dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-26 09:19:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją