Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BSkancelaria Katarzyna Słapczyńska

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-391 Warszawa Al. 3 Maja 2/38
Telefon: 22 654 77 55 Kom. 663 328 666 Fax: 22 628 18 26
Adres e-mail: k.slapczynska(małpa)bskancelaria.pl
Strona internetowa: adwokatslapczynska.pl/
Opis działalności: Adwokat Katarzyna Słapczyńska specjalizuje się w obsłudze klientów indywidualnych z zakresu prawa karnego. Słowa kluczowe: Katarzyna Słapczyńska, adwokat, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 22x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 14x 7x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 10036
Data utworzenia profilu: 2013-09-20 14:46:09
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-12 21:18:54 

Opinie o BSkancelaria Katarzyna Słapczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią mecenas Katarzynę Słapczyńską. Jest osoba rzetelną, zaangażowaną w prowadzone sprawy, do końca walczącą o klienta. Korzystałam dwukrotnie z usług Pani mecenas. Zawsze byłam zadowolona. Pragnę też nadmienić, że ceny prowadzonych spraw były bardzo przystępne. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grazyna dnia: 2015-10-29 14:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adw Katarzyna Słapczyńska jest komunikatywna, szybko potrafi wyłuskać w czym jest problem i jak sobie z nim poradzić. Indywidualnie podchodzi do sprawy, jest miła i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dani31 dnia: 2014-10-01 23:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z powołania !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kurkowskagrazyna dnia: 2014-08-28 10:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowna oraz uczciwa Pani adwokat. Mająca duża wiedzę praktyczną - potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć przed rozprawą dzięki czemu mniej się denerwowałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rudzkab dnia: 2014-08-25 12:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromna wiedza, zaangażowanie i sumienność - te cechy idealnie opisują Panią Katarzynę. Przesyłam pozdrowienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gruszczynskam dnia: 2014-08-21 23:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie pozytywnie oceniam pracę P.Słapczyńskiej. Nie ma się do czego przyczepić. W mojej (a w zasadzie NASZEJ) sprawie było wiele niedociągnięć, ale udało nam się wybrnąć ze wszystkiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Górniak dnia: 2014-08-16 23:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze współpracy z Panią adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 23:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna wykazuje się przede wszystkim inteligencją i dobrą znajomością przepisów. Ma wiele ambitnych pomysłów. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-31 00:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię Panią Katarzynę za dobry kontakt z klientem i "życiowe" podejście do sprawy. Dziękuję za wszystko !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 10:22:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak będzie po wszystkim to ocenię, ale wierzę że wszystko się skończy dobrze
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: luko dnia: 2014-05-21 21:38:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla Pani Kasi prawo karne nie ma tajemnic. Wielka wiedza oraz profesjonalne podejście do klienta. Oby więcej takich osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NinaG dnia: 2014-03-23 20:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta i jego sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wawa dnia: 2014-02-26 13:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższymi opiniami. Nie ma lepszego fachowca w prawie karnym. Sprawa mimo, że była trudna została wygrana. Teraz nie muszę się martwić o jutro. Oby więcej takich ludzi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SaraC dnia: 2014-01-30 14:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna jest profesjonalną osobą na odpowiednim stanowisku. Zna się na swojej pracy. Ma czas dla swoich klientów i traktuję ich indywidualnie. Dzięki Pani pomocy mój syn jest znowu ze mną. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KamilaOrzech dnia: 2014-01-27 13:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z porady Pani Kasi w sprawie mojego syna, który popadł w duże kłopoty z prawem. Dzięki temu ma teraz przerwę w odbywaniu kary. Dla mnie to jest bardzo dużo. Polecam wspaniałą Panią adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TeresaWójcik dnia: 2013-12-31 09:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednikami. Pani Katarzyna Słapczyńska jest świetnym specjalistą z prawa karnego. Potrafi zaangażować się w sprawy, które prowadzi i nikogo nie zbywa. Mi także pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DytulaJ dnia: 2013-12-19 20:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z miłą chęcią wystawiam pozytywną opinię. Szczególnie za zaangażowanie oraz serce włożone w sprawę. Dziękuje bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2013-12-05 10:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę się do niczego przyczepić. Sprawa załatwiona szybko oraz "bezboleśnie". Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-12-03 12:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak minusów!!! Bardzo miła a przede wszystkim rzetelna i odpowiedzialna Pani adwokat. Dziękuje i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2013-12-02 10:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Sprawa załatwiona szybko i sprawnie bez większych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SaraL dnia: 2013-11-29 10:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione profesjonalnie i na czas. Pani Katarzyna ma dużą wiedzę oraz prawidłowe podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2013-10-16 13:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: K. Słapczyńska faktycznie zna się na prawie karnym. Wybroniła mnie, za co bardzo dziękuję. Poza tym do sprawy podeszła indywidualnie i znalazła dla mnie czas nawet w sobotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 2013-09-21 16:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Katarzyna Słapczyńska prowadziła miesiąc temu moją sprawę. Jest osobą bardzo konkretną i znającą się na prawie karnym. Ma profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, co jest wielkim plusem. Zawdzięczam jej wygranie sprawy, za co jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia S dnia: 2013-09-20 14:50:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją