Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka dr hab. Katarzyna Popik

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-518 Lublin Krężnicka 182
Telefon: Kom. +48 603 976 565
Adres e-mail: popikkatarzyna(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
7121576725
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, rozwody, rodzinne, prawo, administracyjne, karne, prawnik, porady, prawne

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2677
Data utworzenia profilu: 2015-12-08 11:52:32
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-08 11:52:32 

Opinie o Kancelaria adwokacka dr hab. Katarzyna Popik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne, mądre i spokojne podejscie do sprawy. Mecenas nastawiona na szybkie, skuteczne i łagodne rozwiązywanie sprawy. U nas wygladało na ciężką sprawę,( wyjatkowo xawzięta była żona). Mecenas rozłożyła problem na czynniki pierwsze, wytlumaczyła że przy każdym rozwiązaniu poza dogadaniem się tracimy. Poszło szybko i bezproblemowo, bez prania brudów i ranienia dzieci. Dobro klienta, rodziny i dzieci jest u niej na pierwszym miejscu. Ze świecą szukać takiego prawnika! Do tego przeurocza i przemiła kobieta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam G. dnia: 2018-08-21 19:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam polecam polecam . Wysoka etyka i ludzkie podejście do bardzo trudnych spraw rodzinnych. Prywatnie super babeczka :) ALICJA
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-09 21:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem polecić z kancelarii adwokackiej Elżbiety Antonowicz.Prof. Katarzynę Popik za jej ogromne zaangażowanie w moją sprawę rozwodową. Jest adwokatem z powołania któremu przede wszystkim zależy na usatysfakcjonowaniu Klienta, a nie na napełnianiu portfela.Profesionalna, rzetelna,waleczna dopinająca sprawę na ostatni guzik!!! Jednym słowem wspaniały człowiek !!! Polecam panią adwokat w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia G. dnia: 2017-06-23 07:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą niezwykle profesjonalną , charyzmatyczną i życzliwą. Moja sprawa została zakończona pozytywnie dzięki Pani Profesor, chociaż nie miałam już nadzieji, za co jestem bardzo wdzięczna. Nie miałam problemów z kontaktem z Panią Profesor , każda moja wątpliwość była wyjaśniana co dla mnie jest bardzo ważne. Uważam ,że w sprawach rodzinnych jest to najlepsza i najrzetelniejsza kancelaria w Lublinie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MONIKA H. dnia: 2017-03-23 01:13:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani prof. dr hab. ma ogromną wiedzę i doświadczenie, które przekładają się na skuteczność w sądzie. Dodatkowo jest adwokatem o wysokiej kulturze osobistej, reprezentuje klienta stanowczo ale z wielką klasą. Jest przy tym życzliwa, podchodzi ze zrozumieniem, zawsze znajduje czas na spotkanie czy rozmowę telefoniczną i odpowiedzi na pytania klienta. Zorganizowana i dotrzymująca terminów. W mojej sprawie dodatkowo wykazała się umiejętnościami mediacyjnymi i dyplomacją, tak, że uzyskała od strony przeciwnej i jej pełnomocnika w pełni satysfakcjonującą mnie ugodę, bez niepotrzebnego przedłużania i generowania dodatkowych kosztów sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-03-10 14:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt z klientem, bardzo życzliwa osoba. Pani Profesor załatwiła mi sprawę już na pierwszym terminie. Jestem wolny, polecam wszystkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacekk dnia: 2015-12-08 11:57:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją