Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marcin Stępień Kancelaria Adwokacka Marcin Stępień

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-063 WARSZAWA Górnickiego 3/10
Telefon: Kom. 698720050
Adres e-mail: mstepien(małpa)marcinstepien.pl
Strona internetowa: www.marcinstepien.pl. www.adwokatwawa.pl
NIP:
7962513350
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka adwokata Marcina Stępnia świadczy kompleksowe usługi prawne w zakresie prawa cywilnego, prawa budowlanego, prawa pracy, zamówień publicznych oraz prawa karnego na rzecz osób fizycznych i podmiotów gospodarczych. Słowa kluczowe: adwokat,Warszawa, Marcin Stępień, kancelaria adwokacka

Ocena: 97% pozytywna 46x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 46x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 46x
Ilość opinii w serwisie: 47
Ilość odsłon profilu firmy: 5958
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 20:28:42
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-03 23:05:24 

Opinie o Marcin Stępień Kancelaria Adwokacka Marcin Stępień

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jakaś ściema te wszystkie komentarze. Prawda jest taka że Pan Mecenas jest ciągle nieuchwytny. Odpis że sprawy wyciąga 2miesiace a oddzwania po jakiś 3tygodniach. Więc adwokat na miarę XXI wieku
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Bozena dnia: 2019-08-30 22:08:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas spadł mi z nieba i pomógł Doskonały kontakt, zaangażowane w sprawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-29 07:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W jednym zdaniu był opisał ze spokojny ale potrafi zastosować niekonwencjonalne rozwiązania. Ja jestes bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-23 10:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku myślałem, że Pan Mecenas będzie bardzo drogi... ładne biuro, konkretny ale okazało się że ma stawki bardzo przystępne, przy wysokim standardzie usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2018-12-20 08:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pan Mecenas uzyskał wysokie odszkodowanie dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-10 15:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas "wyciągnął" mnie z aresztu, teraz walczymy o niewinność … idzie świetnie !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-22 10:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokata Marcina Stępnia polecił mi znajomy i muszę przyznać, że nie zawiodłem się. Miły, słowny i konsekwentny, polecem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-18 10:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam do czynienia z różnymi prawnikami więc wiem, co pisze. Mec.Stępień jest godny polecenia - rzetelny, terminowy i szczery prawnik- nie ubarwia, co ja osobiście bardzo w życiu cenię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-02 11:58:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowany w sprawę, dostępny praktycznie o każdej porze dnia, bierze wynagrodzenie za wykonaną pracę a nie z góry jakieś horrendalne kwoty jak potrafią inni adwokaci polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2018-08-11 10:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec...rzetelny, stały kontakt z klientem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2018-07-30 21:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry karnista ... w sądzie niezastąpiony, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-16 20:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Eksperckie, profesjonalne podejście do klienta. Nie zlewa jak niektórzy prawnicy, a miałam do czynienia już z kilkoma. Sympatyczny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-12 09:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dyspozycyjny nawet jak jest na urlopie to jest z nim kontakt. Merytorycznie bardzo w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-18 22:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt. Potwierdzam poprzednia opinie. Mi Pan Mecenas tez wygrał sprawę z bankiem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 12:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Pana Mecenasa trafiłam bo szukałam prawnika który wygrałby mi sprawę z bankiem o zwrot składek na ubezpieczenie niskiego wkładu ... wygrał w parę miesięcy. Teraz walczymy z kredytem frankowym :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-02-25 10:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec... wygrał mi sprawe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-01 15:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo polecam Pana Mecenasa, rzetelny, zdeterminowany, wygrał mi sprawę o duże pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-25 11:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa cechuje wysoka skuteczność i rzetelność. Jest słowny i zawsze ma czas dla klientów. Olbrzymia wiedzą merytoryczna ... potwierdzam świetny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-08 18:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona wiedzą i skutecznością Pana Mecenasa ... jednak najbardziej cenie u Niego szczerość w stosunku do klienta co w dzisiejszych czasach jest niestety rzadkością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ana dnia: 2016-08-28 18:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał mi sprawe o odszkodowanie za rozbite aut, dostałem więcej niż pierwotnie chciałem, warunki finansowe uważam ze były bardzo dobre szczególnie ze wcześniej rozmawiałem z innymi adwokatami. Potwierdzam wcześniejsze wpisy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-15 19:24:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybronił mi syna z ciężkich zarzutów ... z czystym sumieniem mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-08-08 23:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny specjalista ... wygrał mi sprawę o duże odszkodowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2016-07-17 12:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas obsługuje moja firme od paru lat i jestem bardzo zadowolony z jego usług. Wysoka kultura osobista, trafne koncepcje, wygrane sprawy i dostepne wynagrodzenie. Z czystym sumieniem moge potwierdzic wczesniejsze opinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-07-03 10:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał mi sprawe pomimo iż inni prawnicy mówili że nie mam szans.Konkretny, kompetentny, wyjaśnnił wszystko o co pytałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2016-06-23 19:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas, puścił mojego męża w skarpetkach. Polecam 100 % skuteczności
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2016-03-13 14:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ... miałem sprawę o odszkodowanie i muszę przyznać, że doskonale Pan Mecenas spisał się. Wygraliśmy duże odszkodowanie chociaż sprawa nie była taka oczywista ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Chmura dnia: 2016-02-10 18:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mecenasem Stępniem współpracuję od ponad 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Posiada wszechstronną wiedzę i determinację, której brakowało innym prawnikom z którymi współpracowałem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2016-01-25 13:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze oceniam doradztwo i skuteczność p.Mecenasa. Zwróciłam się do niego w temacie odszkodowań. Sprawdził się! Jeżeli będę miała jakiś problem prawny w przyszłości z pewnością ponownie się do niego zwrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: An dnia: 2015-10-29 16:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest bardzo skuteczny i ma duże doświadczenie w sprawach o uzyskiwanie odszkodowania od zakładów ubezpieczeń za szkody komunikacyjne. Mam firmę transportową i wygrał mi sporo spraw, podobnie jak moim znajomym którym go poleciłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-06 08:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna osoba, wszystko wytłumaczy i jest na prawdę skuteczny, mogę polecić bez wahania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-09-03 09:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny i kompetentny człowiek. Sprawnie działa i prowadzi sprawy. Jestem bardzo zadowolona z porad Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ag dnia: 2015-07-24 17:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam,świetny specjalista, opłacało się przyjechać spoza Warszawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2015-06-26 11:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Stepien traktuje klientow tak jak nalezy - zawsze jest dostepny jak potrzeba czy to telefonicznie, mailowo czy osobiscie, nie czuje sie ´napiecia´, rozmawiajac z nim, stara sie wszystko wytlumaczyc, zebym jako osoba nie majaca nic wspolnego z prawem, zrozumial, o co chodzi, jest slowny i solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Addyd dnia: 2015-06-10 10:40:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylem na razie na pierwszym spotkaniu. Pan mecenas byl bardzo dobrze przygotowany. Wydaje sie, ze wykonuje bardzo solidnie swoj zawod. Przedstawia argumenty za i przeciw, rozne strony ¨medalu¨.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-29 14:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kulturalny człowiek. Solidny prawnik. Angażuje się bardzo w prowadzone sprawy. Działa skutecznie. Cenowo bardzo przystępny. Współpraca z p. adw. Stępniem spełniła wszelkie moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rob dnia: 2015-03-16 20:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo solidnie wykonuje swój zawód. Przygotował dla mnie bardzo dobre, obszerne pisma. Świetnie mnie reprezentował. Na każde spotkanie jest bardzo dobrze przygotowany. Co ważne jest dyspozycyjny dla klientów poza spotkaniami: można do niego zadzwonić czy napisać maila.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dar dnia: 2015-03-08 11:29:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do Pana Mecenasa po przeczytaniu komentarzy na tej stronie i innych forach internetowych i nie zawiodłam się. Bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-02-18 22:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczny, rzetelny i kompetenty adwokat. Angażuje się w prowadzone sprawy. Przy kolejnych sprawach na pewno skorzystam również z usług Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-02-10 15:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, na prawdę nie mam żadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-01-12 22:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz dziekuje Panie Marcinie w rozwiazaniu mojego problemu. Wszystkim polecsm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artek dnia: 2014-12-28 14:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka kultura osobista oraz zanagażowanie w sprawę. Bardzo szeroka wiedza merytoryczna, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-12-26 18:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem już kilkakrotnie z usług (różny zakres tematyczny) Pana Mecenasa i zawsze były one na najwyższym poziomie. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2014-08-25 12:46:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo sympatyczny i co najważniejsze rzetelny prawnik. Dostępny dla klienta. Nie zdziera z klienta jak robi to wielu prawników. Na pewno będę korzystać z usług Pana Mecenasa przy kolejnych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-07-23 11:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, skorzystałam z usług mecenasa Stępnia po przeczytaniu pozytywnych opinii w internecie i wszystko się sprawdziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-07-20 17:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam, rzetelny, ambitny i zawsze dotrzymywał terminów , no i wygrał sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-05-16 20:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny adwokat, wygrał moją sprawę (chodziło o zapłatę wynagrodzenia za roboty budowlane). Zawsze miał czas żeby porozmaiwać ze mną o sprawie i wytłumaczyc mi jej szczegóły. Wcześniej miałem kontakt z wieloma prawnikami i bardzo podoba mi się jego podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-03-23 14:14:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Marcin Stępień okazał się pełnym profesionalistą. Był słowny, terminowy i nie drogi. Skorzystałem z jego usług, ponieważ został mi on polecony przez znajomego i jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-02-13 20:34:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją