Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Tomasz Kowalski

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-800 Kalisz Sukiennicza 6
Telefon: 62 502 62 32 Kom. 696 425 060
Adres e-mail: kowalski.adwokat(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: http://adwokatkalisz.com.pl
NIP:
608-008-66-32
Opis działalności: kompleksowa obsługa prawna osób fizycznych i firm. Słowa kluczowe: Kancelaria Adwokacka, adwokat, kalisz, adwokaci kalisz, kancelarie prawne kalisz

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 8530
Data utworzenia profilu: 2015-10-12 15:30:07
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-12 15:30:07 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Tomasz Kowalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec i przy tym sympatyczny. Ceny ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-04-13 14:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kowalski udzielał mi porad prawnych w dość skomplikowanej sprawie spadkowej. Mimo wielowątkowości i złożoności sprawy, Mecenas wykazał się pełnym profesjonalizmem, a jednocześnie bardzo ludzkim podejściem do problemu. Cierpliwie potrafił wszystko wytłumaczyć w sposób zrozumiały dla przeciętnego człowieka.Bardzo dobry fachowiec i miły, przystępny człowiek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2017-05-15 12:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas był moim obrońcą w sprawie o prowadzenie pojazdu pod wpływem.... Jestem bardzo zadowolony z jego działań - udało się osiągnąć efekt na którym mi najbardziej zależało. Nie obiecuje niemożliwego, realnie ocenia szanse poszczególnych działań, jest słowny i konkrentny. Zawsze przygotowany do rozpraw. Polecam. Adam;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-03-06 12:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Kowalski był moim pełnomocnikiem w sprawie dotyczącej dochodzenia odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu(sprawa z powództwa cywilnego). Pomimo tego, że był on pełnomocnikiem "z urzędu" przydzielonym do tej sprawy, wykazał się bardzo dużym zaangażowaniem, co niewątpliwie świadczy o podejściu Pana Mecenasa do swojego fachu. Dzięki temu,jak i rzecz jasna szerokiej wiedzy prawniczej oraz doświadczeniu Pana Mecenasa uzyskałem w pełni satysfakcjonującą mnie kwotę odszkodowania. Wszystko to kosztowało mnie możliwie najmniej wysiłku, ponieważ Pan Mecenas wszystkim się zajął. Poza tymi aspektami, Pan Mecenas to bardzo sympatyczny i życzliwy człowiek, który wszystkie zawiłości prawnicze potrafi w przystępny sposób i z uśmiechem na twarzy objaśnić swoim klientom. Z czystym sumieniem polecam wszystkim poszukującym pomocy prawniczej na terenie Kalisza i okolic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2016-08-31 21:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat Kowalski prowadził mi sprawę z tytułu wypłaty świadczeń od ubezpieczyciela z OC sprawcy. W pełni profesjonalny i zaangażowany w sprawę prawnik. Ceny przystępne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2016-04-18 15:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz Kowalski, jako jeden z pięciu kaliskich prawników, z którymi miałam do czynienia, wręcz zachwycił mnie swoją słownością, terminowością i profesjonalizmem udzielanych odpowiedzi, doskonałym zaangażowaniem w prowadzeniu powierzonych mu spraw. Jego usługi prawnicze mogę polecić jako zdecydowanie dobrą inwestycję. Chętnie odradziłabym kancelarie prawne przy Alei Wolności oraz jedną taką przy głównym rynku. W tamtych kancelariach nie można liczyć na uczciwe traktowanie klienta. Doznałam tylko nastawienia na zysk. Polecam Pana Tomasza ze względu na jego uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była potrzebna.
Opinia dodana przez: Katarzyna Wawrzyniak dnia: 2016-01-28 01:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest kompetentny i uprzejmy. Prowadził mi sprawę rozwodową oraz o podział majątku, natomiast mojemu znajomemu o odszkodowanie od ubezpieczalni. Zawsze trafnie przewidywał co może wydarzyć się na sprawach i świetnie do nich przygotowywał klienta. Pisma i wypowiedzi w sądzie - zdecydowanie profesjonalne. Na rozprawach zawsze byłam dzięki niemu znacznie spokojniejsza. Do tego zawsze odbierał telefon, albo szybko oddzwaniał. Ceny usług przyjemnie mnie zaskoczyły. Ogólnie bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-01-05 12:53:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją