Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BELLEZZA STYLISTA FRYZJER DORADZTWO PROFESJONALNE AGNIESZKA KOBIELA

Zawód: doradztwo personalne Fryzjer 
Adres: Pomorskie, 84-200 Wejherowo KONOPNICKIEJ 19A
Telefon: Kom. 886-398-103
Adres e-mail: bellezza-wejherowo(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.bellezza-wejherowo.pl
NIP:
588-187-45-74
Opis działalności: PROFESJONALNE USŁUGI FRYZJERSKIE ORAZ DORADZTWO STYLISTYCZNE FRYZURY, KOLORU I PIELĘGNACJI Słowa kluczowe: STRZYŻNIE, KOLORYZACJA WIELOMA TECHNIKAMI, REGENERACJA I ODBUDOWA WŁOSÓW, BALEYAGE, PASEMKA, TRWAŁA, DEKOLORYZACJA, STYLIZACJA

Ocena: 100% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 8x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3654
Data utworzenia profilu: 2014-02-23 02:59:27
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-16 02:38:27 

Opinie o BELLEZZA STYLISTA FRYZJER DORADZTWO PROFESJONALNE AGNIESZKA KOBIELA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam stylistko fryzjerkę i dermo kosmetologa, młode, śliczne, energiczne, z wiedzą i pasją podchodzące do swojej pracy i co najważniejsze klientów. Pełen profesjonalizm w doradzaniu fryzur do osobowości i wyglądu człowieka u pani Agnieszki oraz gwarantowana korekta upiększająca estetyczna u pani Donatki. Dodatkowo nowo otwarta Klinika przyjaciółek budzi głęboki podziw i zaufanie, gratulacje i powodzenia dziewczyny! To miejsce, programy w tv, brawo! Jestem z Was dumna! Wasza stała i zadowolona klientka/pacjentka! POLECAM Z CAŁEGO SERCA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-09-16 02:25:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG PANI AGNIESZKI KOBIELA JEST OSOBĄ KTÓRA MA WIEDZĘ I UMIEJĘTNOŚCI DZIĘKI NIEJ MOJE WŁOSY SĄ W LEPSZYM STANIE MAM ŁADNIEJSZĄ FRYZURĘ .MIAŁAM WŁOSY KTÓRE BYŁY SŁABE I MOCNO WYPADAŁY .PANI AGNIESZKA POLECIŁA I DOBRAŁA MI PRODUKTY I WIDZĘ EFEKTY .POLECAM!!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JUSTYNA BRODZIAK dnia: 2014-11-20 22:43:12 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie moja ocena po wizycie to 4. Z atmosfery, czystości w pomieszczeniu oraz zadbania o jakość moich włosów jestem bardzo zadowolona, natomiast nie jestem zadowolona ze strzyżenia - fryzjerka bała się mnie ścinać według mojej koncepcji, którą stosowała poprzednia fryzjerka. Delikatne przycięcie końcówek kosztowało mnie jakieś 60zł. Końcówki zamiast nożyczkami zostały przycięte maszynką do strzyżenia co dla mnie jest niedopuszczalne, bo daje to sztuczny efekt przy braniu ich do przodu tj. tak jakby nie były wycieniowane a przycięte na równo. Jednym słowem nie uzyskałam tego czego chciałam uzyskać mimo jasno wytłumaczonej koncepcji.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-11-12 17:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Agnieszkę każdemu, ponieważ to wspaniały fryzjer- stylista o specjalizacji Profesjonalne Doradztwo. A nie tylko fryzjer. Jest jedyna w Wej. Dlatego ceny powinna podnieść. Z jej kwalifikacjami, doświadczeniem, wiedzą uważam, że zasługuje na więcej. Dobrała mi fryzurę kolor, zadbała, odżywiła. Jestem zachwycona profesjonalizmem i podejściem do klientów! Pogratulować umiejętności!!! Co do stwierdzenia: chyba ktoś zbyt późno poczuł powołanie do zawodu i niestety braki są zauważalne JEST ZA PEWNE NAPISANE OD KONKURENCJI, tym bardziej, że moja stylistka szkoli się od wielu lat co słychać i widać.. Nie widziałam jeszcze w żadnym salonie w Wejherowie tylu dyplomów, nie dowiedziałam się tylu informacji na temat włosów. PODUMOWUJĄC: Nic dodać nic ująć po prostu chce się tam wrócić!! P.S. Czekamy z całą rodziną na program Metamorfozy Pani w tv:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Urzędnik Wejherowo dnia: 2014-08-02 01:05:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z kobietami to już tak jest...jak się posłodzi to zawsze jest lepiej niż u poprzedniego fryzjera. Byłam raz z polecenia i czy aż taki zachwyt się we mnie wzbudził.... trudno to ocenić....ale skoro wróciłam do swojego poprzedniego fryzjera to jednak musi coś oznaczać. Generalnie też nie mogę powiedzieć że jest całkiem źle,ale chyba ktoś zbyt późno poczuł powołanie do zawodu i niestety braki są zauważalne....dlatego opinia neutralna..jak nie spróbujesz samej i się nie przekonasz nie będziesz wiedzieć...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2014-07-31 11:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM .OD DAWNA SZUKAŁAM TAKIEJ OSOBY KTÓRA PODEJDZIE Z PEŁNYM PROFESJONALIZMEM ,WIDAĆ ŻE KOCHA TO CO ZROBI DORADZI .TRAFIŁAM DO PANI AGNIESZKI Z MEGA ZNISZCZONYMI WŁOSAMI ,BO CO SZŁAM GDZIES DO FRYZJERA TO MÓWIŁAM ŻE CHCĘ PASEMKA I MIAŁAM JE ROBIONE NIE WAŻNE ŻE PO UMYCIU WŁOSÓW W DOMU MIAŁAM PROBLEM Z ICH ROZCZESANIEM BO BYŁY TAK POPALONE TO WŁAŚNIE PANI AGNIESZKA ODMIENIŁA MÓJ POGLĄD NA WŁOSY TERAZ MOJE WŁOSY SĄ WYPIELĘGNOWANE MAJĄ POŁYSK MAM ŁADNĄ FRYZURE BARDZO SIĘ CIESZ ŻE TRAFIŁAM WŁAŚNIE DO TEJ OSOBY .JEST TO FRYZJER Z PASJĄ POZDRAWIAM PANI AGNIESZKO :)MONIKA.P
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika.P dnia: 2014-06-20 00:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Agnieszka to prawdziwa mistrzyni , z pasemek i ciemnym odroście przeszła na jednolity jasny słoneczny kolor - rewelacja .Jestem bardzo zadowolona. Kolorek wyszedł jak najbardziej naturalny . Na 100% wrócę by skorzystać z usług bardzo dobrego fryzjera.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-06-19 08:20:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochani, co jest dla Was ważne po wyjściu od fryzjera? Dla mnie osobiście to, że nie biegnę od razu do łazienki, żeby umyć i uczesać od nowa włosy!!!! Po wizycie u stylistki nawet taka myśl mi nie przeszła przez głowę!!! Nigdy wcześniej nie czułam się ze swoją fryzurą tak dobrze! Oddałam się w Pani ręce z pełnym zaufaniem, z polecenia mojej dermo kosmetolog Gabinetu Bellezza – ( dziękuję Ci aniołku z serca za wszystko ) - która zachwycona jej talentem, pasją i profesjonalizmem zaproponowała współpracę. Pani Agnieszka - Wspaniały fryzjer- stylista. Dobrała mi fryzurę do kształtu twarzy i objętości włosów, kolor idealny mimo, że nie byłam przekonana, odżywił mi i rozpromienił oraz odmłodził twarz. Jestem zachwycona profesjonalizmem i podejściem do klientów. Pogratulować umiejętnośc obu paniom!!! Nic dodać nic ująć po prostu chce się tam wracać!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Sikora dnia: 2014-03-29 00:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej pani moje włosy układają się świetnie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2014-03-21 22:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W renomowanym Gabinecie Bellezza w Wejherowie jest od stycznia nowa fryzjerka, mistrzyni z trójmiasta w zakresie doradztwa profesjonalnego koloru, fryzury i pielęgnacji włosa. W najbliższym czasie rozpoczyna prowadzenie swojego programu w tv metamorfozy, co dowiedziałam się od mojej dermo kosmetolog, która jest ciągle w tv. Polecam z serca obie dziewczyny. Pełna profeska i przemiła atmosfera. Fryzjer Agnieszka 886 398 103.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolkagarska dnia: 2014-02-23 03:00:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją