Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Piotr Selwa

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Chopina11/4A 11/4a
Telefon: Kom. 690-912-668
Adres e-mail: adwokat.selwa(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://kancelaria-adwokat-lublin.pl
Opis działalności: kancelaria prawna Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2708
Data utworzenia profilu: 2015-07-21 17:06:19
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-21 17:06:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Piotr Selwa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez ostatnie 30 lat byłem u kilkunastu adwokatów. Pan Selwa na tle ogółu wypada bardzo dobrze. Nie tylko znakomity prawnik, ale ma też wyczucie psychiki przeciwnika. Mimo, że jest bardzo zapracowany to na poradzie w 100% skupił się na moich problemach. Dwa lata temu odradził mi założenie sprawy i odmówił jej przyjęcia. Niestety inny adwokat mnie namówił, teraz żałuję, bo skończyło się, jak mecenas Selwa wszystko przewidział (zepsutymi relacjami z rodziną i straconymi pieniędzmi).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Wyszkowski dnia: 2017-11-05 19:45:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do rozdzielności majątkowej. Zgadzam się z poprzednikami. Mecenas jest bardzo dokładny. Rozmowa przed napisaniem odpowiedzi na wniosek trwała łacznie kilkanaście godzin. Mecenas jest mądrym człowiekiem i praca z nim to przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-30 17:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy w sprawachbspadkowych i wszelkich zniesieniach wspólwłasności. Poświęcił mojej sprawie dużo czasu. Każdy element wielokrotnie omówiliśmy, bo Pan Mecenas jest b. dokładny. Czasami trudno się dodzwonić, bo jest zajęte, ale oddzwania. Nic dziwnego, że tak oblegany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Andrzej z Białki
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-25 16:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat który zna się doskonale na prawie. Zaskoczył stronę przeciwną zarzutami zgłoszonymi pod koniec procesu, kiedy było za późno na jakikolwiek ruch z ich strony. Dostałam zwrot kosztów obrony przez Mecenasa w pełnej wysokości, a nawet jestem ze 100 złotych do przodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika Kopyra dnia: 2017-09-12 22:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo konkretny i wyjaśnia prostymi słowami prawnicze zagadnienia. Widać, że jest to człowiek z powołaniem, który lubi swój zawód. Kontakt z nim jest bezproblematyczny i rozmawia się z przyjemnością. Nie jest nadęty i atmosfera rozmowy jest przyjazna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Martyna Szymoniuk
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-11 19:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, było wszystko jak powiedział na pierwszej poradzie. Uczciwy i waleczny o dobro człowieka. Panie adwokacie, dziękuję raz jeszcze!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Lutkiewicz dnia: 2017-02-24 08:58:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mecenasa zwróciliśmy się ze skomplikowaną sprawą. Nie było problemu, żeby spotkać się w godzinach popołudniowych albo zadzwonić wieczorem. Na wszystkie pytania wyczerpująco odpowiadał, nie mieliśmy uczucia "niedosytu informacji". Uczciwie mówił, jakie rozwiązania są dla nas najkorzystniejsze. Adwokat ma profesjonalne podejście do klienta, jest kompetentny i uprzejmy. Specjalista o dużej wiedzy prawniczej. Kwestia honorarium nie była na pierwszym miejscu. Myśleliśmy, że takich adwokatów już nie ma, stąd ten pozytywny wpis. Bardzo polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. A. Dąbscy dnia: 2016-08-30 12:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie- z serducha polecam. Jest moc, energia i waleczność jakże potrzebna w tego typu sprawach. Daję 3 X pozytywną ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-16 08:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwił szybki i tani rozwód bez ustalania winy i takie alimenty na dzieci jak chciałam. Trochę się na początku wachałam, bo inni adwokaci chcieli dużo więcej pieniążków... Ale jakość bez zarzutów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata N. dnia: 2016-02-26 15:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest godnym polecenia adwokatem, jednym z niewielu, który (pomimo młodego wieku) oprócz ogromnej wiedzy ma również OGROMNIE dużo szacunku do człowieka.Profesjonalista i dobry człowiek - polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazimiera.har dnia: 2015-10-17 16:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Pana Mecenasa. Dzięki swojemu wielkiemu zaangażowaniu i waleczności udało się nam podważyć testament sfałszowany przez opiekunkę Ojca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-06 15:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Selwę poleciła mi koleżanka do sprawy rozwodowej. Adwokat konkretny i fachowy. Bardzo dokładny - przygotował mnie do zeznań, dokładnie omawiając odpowiedź na każde pytanie, nawet powiedział jak się ubrać na sprawę. Mój "były" wziął starą adwokatkę, ale jak próbowała pokrzykiwać to Mecenas Selwa ją usadzał, więc w końcu sobie odpuściła. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-30 16:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duża wiedza prawnicza. Skąd u młodego człowieka takie duże doświadczenie? Wybronił mojego syna z beznadziejnej sprawy. Ośmieszył prokuratora i wykazał jego niekompetencję.Widać, że mu się chce!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jakobs1112 dnia: 2015-07-21 17:14:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją