Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Warsztat Stolarski J&B Bogusław Pławecki

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Śląskie, 40-307 Katowice Strzelców Bytomskich 76b
Telefon: Kom. 883772774
Adres e-mail: jbmeble(małpa)wp.pl
Strona internetowa: jbmeble.boo.pl
NIP:
954-181-51-78
Opis działalności: Meble na zamówienie , kuchenne , pokojowe , łazienkowe , szafy z drzwiami przesuwnymi , regały , biurka. Słowa kluczowe: Meble kuchenne , szafa , biurko, zabudowa przedpokoju , meble łazienkowe , regał , kuchnia.

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 8x 6x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 6490
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-12 06:22:27 

Opinie o Warsztat Stolarski J&B Bogusław Pławecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble dobrej jakości , terminy długie , ale z góry ustalony termin został dotrzymamy.Panowie punktualni co do minuty. Dobre doradztwo i kontakt telefoniczny i mailowy. Jestem zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystalem
Opinia dodana przez: Hubert Katowice dnia: 2018-10-07 21:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bogusław to świetny fachowiec. Zamówiłam u pana kuchnię, przyznam że nie spodziewałam się takiego efektu końcowego - wyszła genialnie. Montaż przebiegł bardzo sprawnie, estetyka wykonania na medal. Już planuję złożyć kolejne zamówienie, fakt terminy odległe, ale nie ma się co dziwić, warto jednak poczekać, bo potem radość z nowych mebli gwarantowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2018-05-21 20:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem deweloperem i zazwyczaj nie wystawiam opinii , ale tym razem ukłon w stronę wykonawcy. Kilka mieszkań urządzonych tak jak oczekiwałem. Przepraszam za szczerość , ale ta bardzo malutka rodzinna firma potrafi zrobić coś , czego już dawno nie widziałem. Tak długo Pan Bogusław wprowadzał poprawki , aż byłem zadowolony. Fakt jestem wybredny , ale płacę i wymagam :-). Nikt nie marudził , że się nie da. Ceny jak dla mnie rewelacja , jakość dopasowania rewelacja. Jeśli chodzi o przedpokoje to polecam. Jeśli chodzi o terminy , to "bez komentarza". P.S. Panie Bogusiu jest Pan świetnym stolarzem, ale ze względu na terminy , to chyba następnym razem zabiorę się sam za robienie mebli. Pozdrawiam. Deweloper
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam nadzieję , że nie będzie.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-28 22:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna rodzinna firma , świetne doradztwo , sama nie potrafiłabym wymyślić takich rozwiązań w meblach. Trzeba się trochę naczekać, bo terminy mają kilkumiesięczne , ale warto było. Polecam zabudowę przedpokoju i bardzo funkcjonalne wykonanie garderoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika z Sosnowca dnia: 2018-01-25 16:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też się nie wyłamię :-) Firma rewelacja , meble do kuchni przepiękne , dokładnie takie jakie chciałam. Panowie mili i kompetentni ,szef doradzi i zaprojektuje pierwsza klasa. Już planuję następne zamówienie. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dopiero co panowie wyszli , więc nie ma co reklamować :-)
Opinia dodana przez: Joanna Osoń dnia: 2017-02-05 17:43:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Kuchnia i szafka w łazience solidnie wykonane, bez zastrzeżeń. Ceny bardzo przystępne. Kontakt mailowy i telefoniczny bez zastrzeżeń. Firma znająca się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna z Radzionkowa dnia: 2016-07-02 13:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma w Katowicach , która potraktowała mnie poważnie. W moim mieszkaniu były do wykonania same drobne roboty i nikt nie chciał się tego podjąć , nawet gdy zaproponowałam dopłatę. Firma J&B Pławecki podjęła się bez mrugnięcia okiem , chociaż terminy mają bardzo odległe , ale co się dziwić , skoro wszyscy pozostali chcieliby tylko duże roboty! Cena super , wszystko w terminie , kontakt mailowy i telefoniczny bez zastrzeżeń. Dziękuję i POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wątpię , żeby było co reklamować w przyszłości.
Opinia dodana przez: Marta- Świdnica/Chorzów. dnia: 2015-09-04 21:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonali u mnie szafę narożną przesuwną bardzo profesjonalnie i przed terminem,cena przystępna.Pan Bogusław to przemiły człowiek któremu można zaufać,potrafi sensownie doradzić i bardzo się stara ,żeby klient by zadowolony.Pochwały w samych superlatywach dla reszty załogi.Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta z Ligoty dnia: 2015-05-29 20:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę , że moja opinia nic nowego nie wniesie , ale uważam , że Pan Bogusław zasłużył na kolejną pozytywną opinię. Kuchnia wykonana na wymiar jest super , jakość bardzo zadowalająca , cena dużo niższa niż u trzech innych konkurencyjnych stolarzy ! Na największą pochwałę zasługuje bardzo profesjonalne doradztwo - kuchnia jest i ładna i funkcjonalna. Teraz czekam na szafę w zabudowie do mojej sypialni i jestem pewna , że znowu sie nie zawiodę. Pozdrawiam. Basia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jakich reklamacji???
Opinia dodana przez: Barbara Niesioł z Katowic. dnia: 2015-02-09 10:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zasługująca na miano profesjonalnej. Wykonanie zgodne w pełni ze zleceniem.W kosztach wykonania projekty podłączenia mediów (woda,gaz,instalacja elektryczna), montaż,transport. Nadzór nad robotami adaptacyjnych pomieszczenia do montażu kuchni. Bardzo sprawny montaż-super. Wykonanie mebli -czysto,solidnie. Właściciel firmy bardzo kreatywny i kontaktowy,zawsze ma czas dla klienta. Cena usługi niższa w ,w/w zakresie, o około 20 % od oferowanych na rynku Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ryszard ,Siemianowice dnia: 2013-10-02 17:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne mebelki kuchenne w cenie o połowę niższej niż w dużym salonie pewnej znanej firmy. Bardzo dobry kontakt z szefem firmy. Drobna reklamacja załatwiona w ekspresowym tempie. Już myślę o następnym zamówieniu. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo szybka reakcja
Opinia dodana przez: Kasia z Krakowa dnia: 2013-02-19 09:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma o.k. meble kuchenne bardzo przyzwoite i terminowo wykonane, a ja doceniam wykonanie roboty na czas. Bardzo dobry kontakt telefoniczny (nawet po godzinach pracy). Szef firmy jest obecny od pomiaru aż po montaż. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Mam nadzieję że nie będzie takowych.
Opinia dodana przez: Sebastian z Siemianowic Śl. dnia: 2012-07-29 16:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panów stolarzy. Zamówiłem meble kuchenne i zrobione zostały solidnie i terminowo. Panowie dodatkowo podreperowali mi moje stare meble pokojowe (gratisowo!!!) Planuję jeszcze zamówić szafę do przedpokoju jak tylko uzbieram na nią kasę. Mam nadzieję że to przeczytają to może dostanę jakiś rabacik następnym razem ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie było powodu do reklamacji
Opinia dodana przez: Zbyszek K-ce Witosa dnia: 2010-11-28 22:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie robili u mnie zabudowę łazienki i kuchni. Widać, że to stara mistrzowska szkoła. Porządne, ładne i solidne meble. Najmniejszych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ifonka dnia: 2010-03-07 21:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie stolarze bardzo mili i dobrze zorganizowani , zamówiłam u nich meble kuchenne oraz zabudowę wnęki. Praca wykonana bardzo rzetelnie i terminowo , a cena ani niska ani za wysoka (oczywiście mogłoby być taniej , ale usługa warta swojej ceny) Ponieważ Panowie poszli mi bardzo na rękę to też odwdzięczam się w/w wpisem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara z Siemianowic Śl. dnia: 2010-02-02 15:53:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją