Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bartosz Michalski

Zawód: Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-950 Koszalin ul. Waryńskiego 9/3
Telefon: Kom. 662 124 784
Adres e-mail: biuro(małpa)bartoszmichalski.pl
Strona internetowa: .http://bartoszmichalski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1981
Data utworzenia profilu: 2015-05-14 11:42:55
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-14 11:42:55 

Opinie o Bartosz Michalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsluga prawna.Poniewaz mieszkam w Austrii to droga elektroniczna praktycznie Pan radca zalatwil pozytywnie moja sprawe przed Sadem w Koszalinie.Szybko i profesjonalnie.Szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miroslaw W. dnia: 2019-03-19 21:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pełen profesjonalizm i duża wiedza. Dowiedziałem się nawet więcej, niż chciałem. Cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-03 12:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas współpracy w prowadzeniu sprawy pan Bartosz wykazał się najwyższym profesjonalizmem, umiejętnością prowadzenia mnie po szczeblach prawa cywilnego, elastycznością i zdolnością współdziałania ze mną, a także wszechstronną znajomością prawa. Nie sposób pominąć osobistego zaangażowania pana Bartosza podczas prowadzenia sprawy oraz dbałości o osiągnięcie zamierzonego celu. W związku z powyższym z przyjemnością potwierdzam, że usługi wykonywane przez Kancelarię pana Bartosza są świadczone na najwyższym poziomie i polecam go jako rzetelnego partnera prawnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-02 18:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik z profesjonalnym podejściem do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-01-06 20:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Bartosza Michalskiego poznaliśmy z babcią w Malechowie poszłyśmy do niego po poradę.Pan Michalski pomógł nam w sprawie spadkowym.Pan Bartosz okazał się bardzo pomocny gdy by nie pan Michalski same byśmy sobie nie poradziły,reprezentował nas przed sądem za co jesteśmy mu bardzo wdzięczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta Olszak dnia: 2015-12-09 14:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz Michalski to sympatyczny i wrażliwy człowiek pomógł nam w szyki i fachowy sposób w sprawie spadkowym reprezentował nas przed sądem za co jestem mu bardzo wdzięczna zawsze do dyspozycji i można liczyć na jego pomoc oby więcej takich prawników jak Pan Bartosz Michalski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2015-12-04 14:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem na pana Bartosza przypadkiem. Po krótkiej i rzeczowej rozmowie nawiązaliśmy współpracę z zakresu obsługi prawnej mojej firmy. Z każdego zadania, jakie powierzyłem kancelarii pana mecenasa, jestem zadowolony. Jestem pewien, że gdyby przyszło do sądowej obrony, to też mógłbym liczyć na profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Rafał dnia: 2015-06-26 20:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz to bardzo dobry prawnik, podszedł do mojej sprawy profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem, to jedyny prawnik z jakim się spotkałem, który w tym traumatycznym momencie mojego życia (rozwód) potraktował mnie jak człowieka, któremu należy pomóc. Proces rozwodowy, skomplikowany, który w zasadzie powinien ciągnąć się miesiącami, został zakończony po niespełna 35 minutach. Moją odpowiedź na Pozew Rozwodowy mojej ex żony, Pan Mecenas tak przygotował, że jako osoba oczerniana i przede wszystkim winna w ocenie żony rozpadowi małżeństwa, zostałem przez Sąd uznany za małżonka niewinnego, a moja była żona wzięła całą winę na siebie. Bardzo polecam Pana Mecenasa Bartosza Michalskiego, bo uważam, że jest świetnym fachowcem potrafiącym naprawdę pomóc ludziom, którzy tej pomocy potrzebują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Sikorski dnia: 2015-05-14 12:21:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją