Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Maleska Maria. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-081 Lublin Staszica 5 lok. 3
Telefon: Fax: 0815325889
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 36% pozytywna 9x 1x 16x

Jakość usług: 41% wysoka 10x 1x 14x
Terminowość: 47% bez zastrzeżeń 10x 1x 11x
Ceny usług: 0% niskie 9x 13x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 11232
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-30 12:37:55 

Opinie o Maleska Maria. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo rzeczowo i profesjonalnie podeszła do mojej sprawy, byłam zaskoczona również okazaną wrażliwością i empatią, a także wysoką kulturą osobistą. Na każdym etapie sprawy mogłam w każdej chwili się skontaktować, porozmawiać, czy wyrazić wątpliwości. Bez chwili wahania polecam, współpraca warta każdych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-07-07 23:46:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest generalnie nastawiona an uzyskanie jak największych ratyfikacji pieniężnych.Mało tego,sugeruje,że jest e stanie dużo załatwić z sędzią poza sala rozpraw.Zachowuje się skandalicznie.Zero kultury osobistej,jest bezczelnie arogancja.Jeżeli ktoś mimo to spodziewany się profesjonalizmu ,to się rozczarije i to bolesnie-zapomina o terminach,o pismach.Bredzi o swoich sprawach osobistych i powiedziała mi wprost ,że nie jestem najważniejszy,bo ona jest chora.KOSZMAR!Wydane bez sensu pieniądze i to duże.Zszarpane nerwy.Nie polecilbym nikomu.Chyba tej pani chodzi generalnie o jak najdłuższe przeciąganie sprawy i generowanie kosztów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: JanKowalski dnia: 2017-06-13 13:12:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Maleska Współpracuje z Prokuraturą na szkodę własną. Taka właśnie jest nasza Pani adwokat. nie polecam wyjdzie się napewno lepiej samemu bo z nią tylko można pogorszyć. Nie idźcie do niej ona się celowo pokazuje w tv bo ma tam znajomości. Nie polecam najgorszemu wrogowi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2016-01-23 10:08:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam najgorszemu wrogowi. Nic nie robi tylko pyta o pieniądze i nie małe. Wszystko na pokaz potrafi robić i przekonywać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-11-01 23:46:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziwiam komentarze poprzedników , ktoś kto ma odwagę krytykować mógłby chociaż mieć odwagę się podpisać. Praca i zaangażowanie Pani Mecenas godne podziwu , w przeciwieństwie do innych Pani Mecenas , pracuje , nie wypoczywa. polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka 44 dnia: 2014-12-11 23:28:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak naprawdę to "chiński produkt".Życzyłbym drugiej stronie takiego adwokata.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-02 15:31:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej te pieniądze wydać na studenta prawa jak na takiego "asa". Jak zgarnie kasę kończy się zaangażowanie.Żenada.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-29 22:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec pani Mecenas zna się na rzeczy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-14 07:27:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafilismy do pani rudowslosej z polecenia z bardzo prosta sprawa,po konsultacji pani mecenas zaproponowala nam ze jest w stanie zalatwic nasza sprawe przy stoliku z sadzia na kawie, podziekowalismy i poszlismy do innej adwokatki i po dzien dzisiejszy walczymy z lubelska sitwa adokacko-sedziowska,nie polecam nikomu ,metody stalinowskie i sbeckie,zero uczciwosci.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2013-03-20 10:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Maleska to bez wątpienia , bardzo dobry adwokat . Rzeczowa , skuteczna a przy tym bardzo pracowita. Na temat mec Estreicha się nie wypowiem ponieważ nie miałem przyjemności go poznać. Co do Pani sekretarki , fakt , bardzo niemiła, a szkoda , bo przez to opinia na pewno się pogarsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-03-02 19:13:29 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria jak kancelaria , ale w sekretarkę mogliby zainwestować . Niemiła ,warcząca i bezczelna! Zrezygnowałem z usług , bo już na samym wstępie zostałem potraktowany jak byle kto.!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niedoszły klient dnia: 2013-02-28 13:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSPANIALY ADWOKAT
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: WOJTEK dnia: 2013-02-28 02:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja Pani mecenas w telewizji!! Jestem dumną klientką , polecam serdecznie.;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: była klientka dnia: 2013-02-26 22:13:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli masz uzyskać taką pomoc jak ja od Pani M. to przeznacz pieniądze na inny cel. To co uzyskałem po kilku latach mogłem sam zdobyć na pierwszej sprawie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-02-04 21:57:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za duże pienądze wcale nie otrzymujemy fachowego prowadzenia sprawy,ponieważ zajmują się tym aplikanci.Jest to zbyt kosztowne aby uczono się na nas,i za nasze pieniądze.Być może jeżeli pan Estreich sam prowadzi sprawy jest inaczej ale w moim przypadku tak nie bylo.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-04 16:05:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo ogromnych pieniędzy za usługę, Pani Mecenas wysługuje sie aplikantami, sama nie stawia sie na rozprawy i niestety nie podpisuje umowy tylko żąda coraz to dodatkowych kwot.Oczywiście bryluje w telewizji dlatego lekceważy klientów. Czy nie ma przepisów na takie postepowanie?
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-12-10 15:42:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo,że jestem (ponoć) cwanym i zaradnym facetem,ten pan "mecenas" wystawił mnie jak dziecko... Strzeżcie się! Dobry cwaniak!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2012-12-05 23:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie!! Pani mecenas ,wspaniały profesjonalista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2012-11-05 21:05:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Maleska... swoje omyłki i przeoczenia zgania na aplikantów... to fakt z sali sądowej. Kultura na pokaz...
Opinia dodana przez: anonymous dnia: 2012-09-12 14:33:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam nieprzyjemnosc z pania Maleska, metody niezawsze skuteczne moglabym napisac ze nawet gangsterskie za niemale pieniadze,ale widze ze nie ma roboty i aplikanci pisza autoreklame,ostrzegam i odradzam,labedzi spiew pani mecenas....
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2012-08-28 00:11:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec . Maleska wspaniała , konkretna i zawsze NA MIEJSCU. polecam serdecznie , najlepsza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wygrana dnia: 2012-08-27 00:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj widzę tu wpisy konkurencji. Z mecenasem Estreichem nie miałem do czynienia, ale moją sprawę prowadziła mecenas Maleska. Ceny faktycznie nie dla każdego, ale zwycięstwo w sprawie też nie jest dla każdego. Jak ktoś chce wygrać, a przecież w sądzie jest to często kwestia życia lub śmierci, to bierze najlepszego adwokata i nie patrzy na koszty. Wolę wydać trochę więcej i wygrać, niż wydać tyle co inni i przegrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zwycięzca :D dnia: 2012-08-26 23:19:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maria Maleska -adwokat ? znajomość prawa i doświadczenie wykorzystała do matactw i wyłudzania pieniędzy. Uczciwym polecam omijać z daleka. Kultura osobista to raczej jej brak. Jakość usług bardzo niska. Podatność i skłonność do korupcji -ogromna. Bardzo zakompleksiona o glosie przekupy i wyglądzie baby jagi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: piorun dnia: 2012-07-04 21:04:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może i jest on dobry, jak np ktoś popełnił wykroczenie i on wybroni tę osobę. Ale jeśli chodzi o odszkodowania to nie ma sensu do niego iść. adwokat Estreich bierze kosmiczne ceny jak firmy windykacyjne, bierze nawet 30% + vat - co jest śmieszne.Bierze się takich co biorą od wygranych stawek i tak np od 60 tyś. do 100 tyś. wygranej sprawy adwokat bierze chyba 3900 zł + vat (oczywiście są też niższe przedziały ale wiadomo od niższych stawek wygranych stawki dla adwokata są niższe), a nie tak jak mecenas np 30% + vat, bo jak wywalczy wam np 80 tyś zł to z to trzeba mu oddać 30% + vat, czyli jakieś 35 tyś. zł weźmie mecenas... Ludzie zastanówcie się co wy robicie... aha i po wyjściu ze szpitala po wypadku udajcie się do psychiatry i do psychologa, że nie możecie się pogodzić z tym co się stało, że macie problemy z koncentracją itp. to wtedy będą dodatkowe pieniądze za rozstrój zdrowia psychicznego po wypadku przy odszkodowaniu... Prawnika nie bierze się po opiniach z internetu (każdy może je napisać - nawet obóz danego adwokata...), bo później przychodzi rozczarowanie i będzie tutaj to kolejna lekcja życiowa, ale tym razem może to być lekcja bardzo kosztowna...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ktoś kto dostał drugie życie... dnia: 2011-10-31 10:28:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten pan o jakże polsko brzmiącym nazwisku jest prawnikiem miesiąca Lubelszczyzny?? Dobre... Ciekaw jestem kto go wybraŁ? chyba kolesie z Niemiec? Za prowadzenie sprawy ten pan o jakże polskim nazwisku bierze z Panią "Rudowłosą" minimum trzydzieści kilka procent, nawet jak ktoś z nim rozmawia w sprawie podpisania umowy, i nie zostanie ona podpisana (bo on chce kosmiczne ceny)to ta kancelaria bierze tzw "karę" 100zł + vat, bo to w sumie była porada... Ta kancelaria jest dla zakomleksionych polaczków, którzy nie znają się na manipulacji (typu.. wygram duże kwoty itp, czyli obiecywanie czegoś nierealnego przed podpisaniem umowy). a tej pani Rudowłosej wydaje się że pozjadała wszystkie rozumy. Uważajcie na nich. Ale w Lublinie są też i uczciwi prawnicy, rozejrzyjcie się dobrze, poszukajcie. powodzenia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-14 12:39:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Maleska prowadziła sprawy mojej teściowej - na początku naobiecywała, że wszystkie sprawy są do wygrania a potem to już tylko dzwoniła by uregulować należności. Była wręcz bezczelna mówiąc że "nie pani jest najważniejsza, ja tu na antybiotykach jestem". Czy tak zachowuje się profesjonalny prawnik i kulturalna osoba? Teściowa bardziej denerwowała się nią niż sprawami sądowymi. Pani Maleska jest niesłowna, nie zajmuje się klientem tak jak należy, trzeba ją prosić by zredagowała wnioski do sądu, bądź inne pisma a ona ma o to pretensje że musi to robić.Pani adwokat najwyraźniej chodzi tylko o pieniądze a potem klienta ma gdzieś.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: barmar dnia: 2011-05-04 16:27:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją