Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

budpol GRZEGORZ BANDYK

Zawód: budowlane usługi i remonty Dekarz 
Adres: Opolskie, 48-300 nysa NYSA
Telefon: Kom. 665064551
Adres e-mail: budpol93(małpa)interia.eu
Strona internetowa:
NIP:
753-112-03-15
Opis działalności: POKRYCIA DACHOWE,DACHÓWKA,PAPA,ĆIEŚELSTWO,DEMONTARZ UTYLIZACJA AZBESTU.DOCIEPLENIE BUDYNKÓW,IZOLACJA FUNDAMENTU Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2139
Data utworzenia profilu: 2012-03-27 16:17:44
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-19 08:00:22 

Opinie o budpol GRZEGORZ BANDYK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA BUDPOL BARDZO FACHOWO I BEZ ZASTRZERZEN WYKONAŁA KOMPLEKSOWY REMONT DACHU PAPOWEGO Z DOCIEPLENIEM.POLECAM.....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROBERT dnia: 2016-08-24 19:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i szybka robota. Doświadczona i wykfalifikowana załoga. Robili u mnie dach na starym poniemieckim domu. Jak wiadomo stary dom prostych kątów nie posiada, jednak dach zrobili idealnie prosto. Wszystkie płaszczyzny i linie proste, dachówki leżą równo i płasko. Potrafią doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Hrydziuszko dnia: 2015-05-28 21:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała na moje zlecenie wygłuszenie 2 ścian (ze względu na bardzo hałaśliwych sąsiadów) polegające na postawieniu stelażu, wypełnienie wełną akustyczną oraz przykrycie regipsem. Z uwagi na bardzo dobrą znajomość branży doradzono mi wełnę o świetnych parametrach, która okazała się tak dobra, że teraz nie wiem czy sąsiedzi przypadkiem się nie wyprowadzili ponieważ jest tak cicho :). Fachowa obsługa, profesjonalne doradztwo oraz idealne dotrzymanie terminów. Zaplanowany remont trwał dokładnie tyle ile na początku mnie zapewniano. Osobiście gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-02-20 14:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wykonala docieplenie żłobka w ŚIECHNICACH BARDZO DOBRY CZAS REALIZACJI ....Praca wykonana solidnie,współpraca z taką ekipą to przyjemność ,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAREK KOZÓW dnia: 2015-02-16 12:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA SKŁADA SIĘ Z FACHOWCÓW,WYKONALI W REKORDOWYM TĘPIE 2600 m DACHU-BLACHO-DACHÓWKA,KOMPLEKS ORYNNOWANIA,OKNA DACHOWE.JESTEM POD WRARZENIEM,NIEBYŁO ŻADNYCH PROBLEMÓW,FAJNA CENA,PEŁNY PROFESJONALIZM,POLECAM,POLECAM,POLECAM................
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAREK KOZOW dnia: 2014-04-10 11:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio szybko duza fachowosc ,warto polecic,praca z taka firma jest przyjemnoscia.........
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LESLAW SZALER dnia: 2014-03-25 13:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem milo zaskoczony,ze sa profesjonalne i uczciwe firmy,tanio szybko,solidnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mazgula dnia: 2014-03-15 12:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykazała się ogromnym profesjonalizmem remontując mój dach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patryk Zalewski dnia: 2013-12-18 20:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKIE I SPRAWNE WYKONANIE DACHU .FACHOWA ROBOTA,KONKURENCYJNA CENA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Klag dnia: 2012-11-21 17:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA;usuneła azbest zmojego dachu;wykonała nowe pokrycie; w rekordowym czasie i naprawdę zapłaciłem niedużo.Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IRENEUSZ WĘGIER dnia: 2012-03-27 16:23:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją