Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mediderm

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Pomorskie, 81-395 Gdynia Ul. Abrahama 36-44,
Telefon: Kom. 662 503 590
Adres e-mail: piotrfleszar(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://klinika-mediderm.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 750
Data utworzenia profilu: 2015-03-09 10:52:44
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-09 10:52:44 

Opinie o Mediderm

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika godna polecenia. Widziałam dużo pozytywnych opinii na ich temat. Jestem pewna, że są one wiarygodne, bo sama miałam okazję skorzystać z zabiegu na zmarszczki i powiem szczerze, że dawno nie byłam tak zadowolona z efektów kosmetycznych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-13 07:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mediderm, to bardzo dobra klinika. I ja i mój mąż mieliśmy okazję korzystać z usług i uważamy, że było warto. Jakościowo naprawdę wyprzedzają inne kliniki w województwie. Nie mają też wygórowanych cen. POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-04 09:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam i polecam, bo tutaj byłam kiedyś na modelowaniu sylwetki. Uważam, że to co są w stanie zaoferować pacjentowi, to coś więcej niż zabiegi w wysokich cenach, ale przede wszystkim efekt, skuteczność ... Ja jestem zadowolona, bo do dziś efekty ich zabiegów widać na moim ciele :) Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-09 04:25:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze, że dawno nie byłam tak zadowolona z żadnego zabiegu, jak tym razem. Klinika Mediderm, to sprawdzona marka. Niestety nie było łatwo się do nich zapisać, ale byłam cierpliwa i juz jestem po wszystkim. Rezultat zachwycający. Cenowo ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-09 08:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę dodać. Byłam u nich już dwa razy. Raz na zabiegu powiększania ust, raz na powiększeniu piersi i żaden zabieg nie był dla mnie ani bolesny, ani nieprzyjemny. W sumie liczył się dla mnie najbardziej efekt :) Który pojawił się szybko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-26 08:59:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika super :) cenowo jak to w klinikach - nie tanio, ale za to komfortowo, bezpiecznie i na poziomie. Mają świetnego lekarza , który wspiera przed zabiegiem. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Obsługa w klinice na wagę złota. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-31 08:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też byłam w tej klinice urody. Wybrałam mezoterapię igłową. Do tego po długich namysłach zdecydowałam się w końcu na powiększenie ust. Serdecznie dziękuję, bo efekt jest oszałamiający. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-06-11 08:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Endermologia jest tutaj wspaniała. Co więcej korzystałam też z zabiegów takich jak botoks oraz powiększanie ust. Efekty oszałamiające bo usta wyglądają naturalnie a są większe i pełniejsze. Ode mnie wielki plus dla Mediderm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-05-25 09:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika urody warta zarekomendowania. Zabiegi wykonywane są tutaj profesjonalnie. Wiem, bo sprawdziłam na sobie zarówno modelowanie sylwetki jak i botoks. Muszę przyznać, że efekty tych zabiegów przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-03-27 05:42:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją