Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacko-Kanoniczna Mateusz Łątkowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-714 Poznań Aleja Niepodległości 51
Telefon: Kom. 660696348
Adres e-mail: adwokat(małpa)kancelaria-latkowski.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-latkowski.pl
NIP:
888-265-68-69
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat, adwokat kościelny, prawo, prawo kanoniczne, rozwody, rozwód kościelny

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 83% niskie 5x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2235
Data utworzenia profilu: 2015-02-25 23:08:11
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-25 23:08:11 

Opinie o Kancelaria Adwokacko-Kanoniczna Mateusz Łątkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w swojej dziedzinie. Mecenas zapewnił mi kompleksową obsługę prawną, z której jestem bardzo zadowolony. Uwag brak!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Bednarkiewicz dnia: 2016-07-20 10:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec.Łątkowski jest rzetelny i konkretny. Caly proces trwał bardzo długo, otrzymałam profesjonalną pomoc i wsparcie jakże istotne w trudnych sprawach.Wyrok absolutnie satysfakcjonujący.Mecenas godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Siedlecka dnia: 2016-04-29 00:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jako obrońca w moim procesie mec. Łątkowski sprawdził się znakomicie. świetny kontakt z prokuratorem i sądem. argumentacja i siła przekonywania to Jego atuty. bez cienia wątpliwości polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.Z. dnia: 2016-04-04 20:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Za pomoc raz jeszcze serdecznie dziękuję. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena z Wlkp. dnia: 2015-12-08 17:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Mecenasem Łątkowskim i jakość usług na bardzo wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę, wnikliwy i bardzo dokładny. Adwokat godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-08-21 22:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, rzeczowość, dyspozycyjność,wiedza, kompetencja, poczucie empatii - cechy, które najbardziej trafnie oceniają zawodowstwo mecenasa M. Łątkowskiego. Do tej pory dwukrotnie korzystałam z usług adwokackich tej kancelarii, w obu sprawach zapadł wyrok na moją korzyść.:) Życzę każdemu takiej satysfakcji jak moja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2015-05-12 21:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafilam do mecenasa z polecenia ze sprawą karnego mojego narzeczonego. z obsługi prawnej jestem bardzo zadowolona! już nigdy nie zamierzam i to w żadnej sprawie korzystać z usług innego adwokata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olka dnia: 2015-04-27 23:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mateusz Łątkowski sprawnie przeprowadził mnie przez proces cywilny oraz kościelny. Efekt zamierzony osiągnięty! Dlatego też z czystym sumieniem do spraw rozwodowych mogę polecić tego adwokata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: szczęśliwa rozwódka dnia: 2015-04-21 08:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa karna była, a dzięki pomocy Mecenasa zakończyła się dla mnie bardzo dobrze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji:-)
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2015-04-01 12:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takt, uprzejmość, wiedza, sprawność działania i przyjemny kontakt to niewątpliwie zalety Pana Mecenasa! Polecam! Jestem naprawdę zadowolona, a zaznaczę, że sprawa nie była oczywistą! Zaagażowanie Mecenasa w moją sprawę również bez zarzutu! Czułam, że nie jestem sama! Raz jeszcze bardzo dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-02-25 23:19:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją