Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KJ GABINET KOSMETYCZNO-PODOLOGICZNY Karolina Jędryczka

Zawód: kosmetyka - usługi Podolog 
Adres: Wielkopolskie, 60-311 Poznań Grunwaldzka 66
Telefon: 61 6706180 Kom. 510076641
Adres e-mail: gabinet(małpa)kosmetyka-podologia.pl
Strona internetowa: www.kosmetyka-podologia.pl
NIP:
972-085-60-53
Opis działalności: Profesjonalna kosmetyka dłoni, skóry twarzy i ciała oraz specjalistyczna pielęgnacja stóp Słowa kluczowe: specjalistyczna pielęgnacja stóp, kosmetyka poznań, kosmetyczka, podolog, gabinet kosmetyczny poznań, gabinet podologiczny poznań, IPL poznań, fotodepilacja poznań, pedicure medyczny poznań

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3623
Data utworzenia profilu: 2010-10-03 22:55:49
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-08 17:42:24 

Opinie o KJ GABINET KOSMETYCZNO-PODOLOGICZNY Karolina Jędryczka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do pani Karoliny z polecenia i teraz to ja gorąco polecam ten gabinet. Doskonale dobrane zabiegi i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danuta dnia: 2015-07-26 20:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wierzyłem, że mężczyzna może chodzić do gabinetu kosmetycznego. Już po pierwszej wizycie poczułem ulgę, stopy w bardzo dobrej kondycji. POLECAM !! Kiedyś sam musiałem o nie dbać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2014-03-27 21:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo i bezboleśnie p.Karolina doprowadziła moje stopy do idealnego wyglądu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamkam dnia: 2013-09-04 22:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne doświadczenie. Kilka wizyt i to co chirurg kazał wycinać tutaj zostało bezboleśnie wyleczone. dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol W dnia: 2013-03-08 21:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, profesjonalna, przy tym bardzo miła, sympatyczna. Polecam ten gabinet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MichTer dnia: 2011-01-06 20:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młoda, ale bardzo kompetentna osoba. Potrafi pomóc i naprawdę doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2010-11-16 17:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-03 22:56:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją