Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

LPG-montaz.pl

Zawód: samochody - instalacje gazowe  
Adres: Mazowieckie, 02-495 Warszawa Al. Jerozolimskie 232 A
Telefon: Kom. 505340110
Adres e-mail: biuro(małpa)lpg-montaz.pl
Strona internetowa: www.LPG-montaz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 895
Data utworzenia profilu: 2014-09-06 12:43:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-02 13:16:16 

Opinie o LPG-montaz.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowy montaż instalacji LPG. Świetna firma ze sprawną obsługą. Nie dziwię się, że cieszy się ona aż taką renomą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 2015-04-02 09:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Esktra serwis! Instalacja LPG sprawdza się znakomicie, co więcej mam na nią aż trzyletnią gwarancję. Solidni fachowcy! Instalacja i montaż w bardzo przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-28 11:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się! Doskonali fachowcy! Widzę, że instalacja LPG spisuje się doskonale! Montaż naprawdę bardzo sprawny. Do tego gwarancja naprawdę długa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 2015-02-13 21:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już jakiś czas temu zamontowałem tu instalację LPG. Muszę przyznać że była ona rewelacyjnie dobrana do rodzaju samochodu. Po wyregulowaniu naprawdę samochód spisuje się doskonale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-01-26 11:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam! Jestem zadowolonym klientem. Mój Mercedes na teraz instalację LPG i jazda stała się bardziej oszczędna. Polecam! Montaż bardzo profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-12-30 11:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis LPG. W razie problemów zawsze zgłaszam się do nich, ponieważ wiem, że zawsze udzielą mi fachowej pomocy. Miła, elokwentna obsługa i bardzo dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-02 13:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała obsługa i rewelacyjna jakość instalacji. W moim BMW w końcu ktoś podjął się jej montażu. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ instalacja spisuje się jak dotąd bez zarzutów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2014-11-07 13:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja wtrysku w fazie ciekłej została wykonana bezpiecznie i solidnie. Jestem zadowolony z usługi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-10-17 10:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę Instalacje LPG Jasiński. Dbają o klienta, wykazują się doświadczeniem w ramach instalacji gazowych nawet w skomplikowanych modelach samochodów. I nade wszystko realizują usługę na czas. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-09-26 12:52:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją