Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zdunek Jacek

Zawód: kominki i piece - produkcja, sprzedaż Kamieniarz 
Adres: Mazowieckie, Pruszków Fabryczna
Telefon: Kom. 600 728 212
Adres e-mail: jackominki(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://kominki.wix.com/kominki
Opis działalności: budowa kominków,gryli,układanie kamienia Słowa kluczowe: kominki,grile,kamień,marmór,granit,piaskowiec,fachowiec,

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 0% niskie 9x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5241
Data utworzenia profilu: 2010-06-27 12:40:13
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-26 20:06:38 

Opinie o Zdunek Jacek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko w dzisiejszych czasach można spotkać rzemiosło tak wysokiej próby. Pan Jacek Zdunek w indywidualny sposób podszedł do powierzonego mu zadania, wykonał jedyne w swoim rodzaju kominek i piec chlebowy, elementy domu o praktycznym charakterze, ale w jego wykonaniu mające niewątpliwie „duszę”. Współpraca przebiegała w sposób bezproblemowy. Gorąco polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek i Slava dnia: 2018-02-19 22:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny wykonawca. Omówiony i wspólnie przygotowany projekt wyszedł dokładnie tak jak chciałem. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń do jakości wykonania, wszystko zrobione fachowo, porządnie. Każdy szczegół lub nieścisłość były konsultowane. Pan Jacek doradzał w kwestiach mało mi znanych oraz dokładnie wytłumaczył działanie, obsługę i budowę kominka. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2017-04-20 14:37:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, terminowy, fachowy. Polecam każdemu kto myśli o instalacji kominka. Takich fachowców jest już niestety coraz mniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzerzeń
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2015-10-12 10:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo solidny i godny polecenia Fachowiec. Budowa została zrealizowana w przewidzianym terminie a kominek od samego początku funkcjonuje bez najmniejszych zarzutów. Jest to już trzeci kominek zbudowany przez Pana Jacka dla mojej Rodziny i kolejny sukces :) (jedna z poprzednich realizacji dotyczyła poprawek po nieudanych eksperymentach innych "fachowców").
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Sz dnia: 2015-10-11 21:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w każdym calu, a jestem raczej wymagający. Dobrze mi się współpracowało z Panem Jackiem. Z czystym sumieniem polecam. Może nie jest najtańszy, ale po tańszych kominek zbudowałem nowy od podstaw i poprawiam właśnie glazure:-/.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez problemu
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-06 14:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać że człowiek zna się na rzeczy - wie co mówi i wie co robi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wystąpiły
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-05-13 16:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER Fachowiec naprawiał mi kominek po PSEUDO kominkarzach (kominek wydymiał i nie działało DGP). Pan Jacek ponaprawiał wszystko jestem bardzo zadowolona. Niestety sprawdziła się zasada mojego Taty - '' PŁACISZ TANIO PŁACISZ DWA RAZY ''
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-02-12 13:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, wszystko zrobione zgodnie z ustalonymi terminami i to w idealnym porzadku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 16:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec ponad wszystkimi, bez jakiegokolwiek zarzutu, a dodam że jestem bardzo wymagający. Słowny, rzetelny, konkretny i bardzo dokładny...Super punktualny. Zna się na swoim fachu jak mało kto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2011-01-10 23:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowy,dokładny,doradzi i wytłumaczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bodzio dnia: 2010-10-21 17:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowiec starej daty,bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2010-10-08 22:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: typowy fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji BRAK
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-27 12:43:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją