Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Restauracja Alpino

Zawód: restauracje  
Adres: Małopolskie, 30-212 Kraków ul. Królowej Jadwigi 136
Telefon: Kom. 731 998 135
Adres e-mail: kontakt(małpa)alpinorestaurant.com
Strona internetowa: www.alpinorestaurant.pl
NIP:
6762465261
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 495
Data utworzenia profilu: 2014-10-10 12:10:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-10 12:10:19 

Opinie o Restauracja Alpino

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie naprawdę pyszna restauracja. Wielkie dzięki za doskonałe jedzenie! Do tego bardzo podoba mi się klimat tego miejsca no i fantastyczna obsługa. Jedzenie tutaj jest prawdziwą przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-04-01 19:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz próbowałam owoców morza. Mąż zaprosił mnie do tej restauracji i jestem dosłownie w siódmym niebie. Wyjątkowo smaczne jedzenie a do tego przemiła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2015-02-20 20:20:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam rodzinne niedziele w Restauracji Alpino! Odświętny lokal, znakomite jedzenie, do tego niewygórowane ceny jak krakowskie restauracje nie mówiąc już o obsłudze, która rozumie potrzeby wymagających klientów i potrafi zawsze konkretnie doradzić w wyborze dań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2015-01-31 07:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gustowna restauracja z bardzo dobrym jedzeniem. Byłam tutaj kilka razy i to co mnie w ciągu dalszym przekonuje do odwiedzi, to miła, szybka obsługa, ale i rzetelność w wykonaniu dań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2015-01-17 10:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tę restaurację! Owoce morza są tu wyśmienite. Do tego oferta lunchowa jest korzystna cenowo a dania rozpływają się w ustach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kama dnia: 2014-12-17 12:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapieczone krewetki z przegrzebkiem w sosie winno – serowym - pierwsza klasa. Takich krewetek w takim wydaniu jeszcze nie jadłam. Uważam, że kucharze, a w szczególności szef kuchni ma pojęcie na temat kuchni śródziemnomorskiej. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta L. dnia: 2014-11-05 09:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie najlepsza restauracja w Krakowie, w której można zjeść dobrze za naprawdę przyzwoite pieniądze. Pozytywnie zaskakują szybką i miłą obsługą. Wygląd restauracji zachęca do ponownych odwiedzin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-10-22 10:14:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją