Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adrian Nowicki

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-202 Częstochowa Żwirki i Wigury 6/14/5
Telefon: Kom. 695623151
Adres e-mail: adwokatnowicki(małpa)tlen.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2464
Data utworzenia profilu: 2014-08-22 12:49:24
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-22 12:49:24 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adrian Nowicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały! polecam gorąco Pana Mecenasa..rzetelnie,profesjonalnie.Każda jego sprawa to sukces.!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-17 08:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rozwód dostałem na pierwszej rozprawie. Świetny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-03-30 11:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem reprezentowany w sprawie karnej. Dzięki działaniom Pana Adriana Nowickiego warunkowo umorzono postępowanie karne i nie wymierzono mi kary. POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Stanisław
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-20 10:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas został mi polecony przez znajomego i się nie zawiodłem. Prowadził mi sprawę o alimenty. Zawsze był przygotowany do sprawy. Super kontakt, oddany sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2016-06-14 20:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc, problem jasno przedstawiony i rozwiązany. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2016-05-09 10:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, adwokat wyjaśnił sprawę z firmą windykacyjna, która chciała przedawnionego długu. Wszystko zakończone pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2016-04-25 08:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat prowadził moją sprawę rozwodową. Rozwód uzyskałem po dwóch terminach. Jestem bardzo zadowolony, profesjonalnie bez żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bra dnia: 2016-01-19 14:09:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Doprowadził do umorzenia procesu który toczył się przeciwko mnie. sprawa trwała co prawda dosyć długo (prawie rok czasu) no ale nie mam pretensji bo to przecież wina sądów, z samym panem mecenasem kontakt był możliwy zawsze i szybko reagował na sytuację
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2014-10-26 18:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny, miły i rzeczowy adwokat. Pomógł mi w uporządkowaniu spraw spadkowych. Z początku wytłumaczył moje położenie i przedstawił możliwości rozwiązania problemu. Co dla mnie ważne, nie było problemu z wzajemnym kontaktem, ponadto czułam jego zaangażowanie w sprawę. Gorąco polecam, ja sama - jeśli zajdzie taka potrzeba, bez wątpienia ponownie skorzystam z Jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2014-08-26 17:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa. Pomógł mi uzyskać odszkodowanie z tytułu wypadku przy pracy, pomimo że zarówno ubezpieczyciel jak i pracodawca sprawiali duże problemy. Pan adwokat rzetelnie i uczciwie prowadził sprawę. W sądzie zapadł korzystny dla mnie wyrok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Almar dnia: 2014-08-25 11:51:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją