Opinie o Oprawa muzyczna imprez TECHNIX Marcin Kędzierski Burzenin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Oprawa muzyczna imprez TECHNIX Marcin Kędzierski

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Łódzkie, Burzenin
Telefon:
Adres e-mail: technix(małpa)autograf.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Oprawa muzyczna imprez TECHNIX oferuje do wyboru DJ/Prezenter muzyczny, Zespół muzyczny, Imprezy Karaoke na Bale, Wesela, 18-stki, Studniówki, Połowinki, Imprezy firmowe, Imprezy plenerowe, Festyny i wszelkie imprezy okolicznościowe Słowa kluczowe: DJ, zespół muzyczny, karaoke, 18-stka, wesele, bal, impreza, studniówka, dee jay, kapela, bal karnawałowy, bal sylwestrowy

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1529
Data utworzenia profilu: 2014-06-09 21:19:21
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-09 23:00:52 

Opinie o Oprawa muzyczna imprez TECHNIX Marcin Kędzierski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie przeprowadzona impreza, z której jestem w 100% zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-12-03 16:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Imprezę można określić jako niezapomnianą, możliwość wyboru repertuaru, niezwykle sympatyczny prowadzący oraz oprawa muzyczna na wysokim poziomie. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 18:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała oprawa mojej 18.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-29 22:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę oceniam pozytywnie. Fachowo przeprowadzona impreza. Jak na tak profesjonalną oprawę muzyczną cena w normie. Wysoka zdolność zabawienia gości co w tym zawodzie jest bardzo istotne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-23 17:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oprawa muzyczna oferowana przez grupę muzyczną TECHNIX pozwoliła na niezapomnianą zabawę. Marcin Kędzierski to miły i ugodowy profesjonalista, dzięki któremu impreza była taka jaką sobie wymarzyłam. Zabawy, konkursy, muzyka na życzenie...Po prostu super :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-09-01 10:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki oprawie muzycznej moja osiemnastka była jak najbardziej udana - liczne zabawy, konkursy, niejednolity repertuar utworów(każdy znalazł coś dla siebie) i karaoke pod koniec :) Efekty świetlne również fantastyczne. Nic dodać, nic ująć! Jeśli chcesz, aby Twoi goście świetnie się bawili, serdecznie polecam! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-18 22:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki oprawie muzycznej zapewnionej przez Grupa Muzyczna Technix moja osiemnastka była naprawdę dobra zarówno pod względem muzyki jak i licznych zabaw, konkursów i efektów świetlnych. Polecam !!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Kurowski dnia: 2014-07-17 19:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Imprezy na dobrym poziomie .Tylko szkoda że nie co tydzień !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-07-12 09:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Impreza była niezapomniana dzięki trafionej muzyce, różnego rodzaju zabawach i konkursach :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anonimek dnia: 2014-07-09 19:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Możliwość indywidualnego doboru repertuaru, korzystna cena, świetna oprawa i jakość muzyczna :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Ogłoza dnia: 2014-07-06 21:24:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją