Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JOYBUD

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 63-400 Ostrów Wielkopolski Batorego 35
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Produkcja i montaż domów prefabrykowanych o konstrukcji szkieletowo-drewnianej Słowa kluczowe: budowa, dom, budowa domów, domy szkieletowe, domy drewniane, domy energooszczędne, joybud

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 8x 2x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 4x 2x
Ceny usług: 50% niskie 1x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 6213
Data utworzenia profilu: 2010-10-27 22:58:51
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-10 14:11:45 

Opinie o JOYBUD

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na załatwienie reklamacji czekam już 2 lata. Wada konstrukcyjna balkonu spowodowała że balkon został cały rozebrany. Widok był okropny grzyb, pleśń itd.Jest to dom drewniany więc stresu było dużo.Mam nadzieje że więcej przygód nie będzie. Jeżeli chodzi o tynki zewnętrzne też pękają.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: tragiczna!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: siwa dnia: 2014-09-30 16:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również przyłączam się do pozytywnych opinii o firmie, jak również o fachowości Pana Janusza. Mieszkam w cudnym, a co ważne energooszczędnym ciepłym domu. Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-12-04 22:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę polecił mi znajomy, zleciliśmy budowę domu , bardzo dobra współpraca z szefem firmy P. Długopolskim, duże doświadczenie w temacie budowlanym (nie tylko w technologii szkieletowej), z racji iż jesteśmy aktywni zawodowo spotkania z Panem Januszem odbywały się w dogodnym dla nas czasie. Podsumowując FACHOWO, TERMINOWO i PRZYJAŹNIE (kontakt z P. Januszem Długopolskim mamy do dzisiaj) .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nigdy nie miałem z tym problemu, kontakt - telefon i firma była na miejscu.
Opinia dodana przez: SEBA dnia: 2013-08-12 21:45:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Długopolski trzyma zdjęcie mojego domu w galerii na swojej stronie www (domek w zachodniopomorskim), choć nie odbiera telefonów od 2 lat. Nigdy nie dokończył budowy mojego domu-miałam umowy na wykonanie "pod klucz": nie dokończył łazienki, nie wykonał poprawek (pekajace tynki wenątrz i na zewnatrz), nie wykonał przeglądu gwarancyjnego po roku. Dom miał być z certyfikowanego drewna KVH, a po roku zaczęły pękać tynki zewnętrzne i odwarstwiła się ściana nad dwoma oknami. Świadczy to o tym że dom za mocno pracuje, czyli użyte drewno konstrukcyjne było zbyt wilgotne. Okna tarasowe zostało żle zamontowane i jest nieszczelne. Jak sie dowiedziałam pomysł montażu okien na hali i przywiezienie całej ściany wraz z oknami na plac budowy z definicji nie zapewni prawidłowego osadzenia okien, które wymaga bardzo dokładnego wypoziomowania wszystkich elementów. Od jego podwykonawców dowiedziałam sie że w zasadzie jest bankrutem. Zresztą kto uczciwy nie poda swojego nazwiska na stronie www w info o historii firmy ?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2012-06-23 15:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę JOYBUD!!! Bardzo dobry i solidny fachowiec. Miła obsługa, super wykonanie. Rzetelna realizacja budowy. Cena adekwatna do jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2010-12-22 20:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę JOYBUD każdemu, kto myśli o budowie domu szkieletowego drewnianego a nie może znaleźć odpowiedniej ekipy budowlanej. Budowa domu jak i prace wykończeniowe zostały wykonane tak jak zamierzałam. Dzięki właścicielowi firmy, dowiedziałam się nieco więcej o samej technologii jak i o branży budowlanej. Cena za usługi na poziomie dobrego fachowca przy czym nie wygórowana jak u innych firm. Jakość dobra i odpowiednia do ceny, terminowość jak w umowie. Konkretni, sympatyczni i pracowici. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KaMa dnia: 2010-12-02 21:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SOLIDNA FIRMA. UCZCIWA I WIARYGODNA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-18 19:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy!!! Polecamy !!! Fajna firma, przyjaźni ludzie, naprawdę warto z nimi budować. Domek mamy piękny (najładniejszy na całym osiedlu), ciepły i energooszczędny (sprawdziliśmy ostatniej zimy).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-17 22:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę naprawdę dobra, uczciwa, ma fachowych i profesjonanlnych pracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na szczęście nie musiałem nic reklamować.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-14 11:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Dom jest piękny , rzetelnie wykonany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: janc dnia: 2010-10-27 23:04:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją