Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Niepubliczne Przedszkole Nr 4 o profilu edukacyjno-przyrodniczym „Pod Dębusiem Olbrzymkiem”

Zawód: przedszkola  
Adres: Wielkopolskie, 64-800 Chodzież Łąkowa 2
Telefon: Kom. 605 300 260
Adres e-mail: przedszkole4(małpa)chodziez.pl
Strona internetowa: www.przedszkole4chodziez.com
Opis działalności: Słowa kluczowe: przedszkole chodzież, przedszkola chodzież

Ocena: 100% pozytywna 32x

Jakość usług: 100% wysoka 32x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 32x
Ceny usług: 100% niskie 32x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 759
Data utworzenia profilu: 2014-03-26 22:21:54
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-26 22:21:54 

Opinie o Niepubliczne Przedszkole Nr 4 o profilu edukacyjno-przyrodniczym „Pod Dębusiem Olbrzymkiem”

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole pod Dębusiem spełnia moje oczekiwania,bo widzę moją córkę uśmiechniętą,pełną energii. Często zdarza się,że nie chce wychodzić z przedszkola,bo tak dobrze się bawi. Jestem zadowolona z wyboru. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-08 06:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje dziecko chodziło najpierw do żłobka, a następnie zapisałam do przedszkola. Postawiła na tą placówkę, bo zauważyłam, że panuje tu rodzinna atmosfera i wartości rodzinne, miłość, troska, bezpieczeństwo. Można na spokojnie zaufać kadrze w tej placówce. Duże zaskoczenie, indywidualne podejscie do dziecka, ciepło i czyste sale. Dzieci mogą tu czuć się pewnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-30 06:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona tą placówką, która nie tylko zapewnia profesjonalną opiekę, ale również wsparcie i pomoc specjalistów, doskonałe wyżywienie, jak również możliwość przygotowania dziecka do rozpoczęcia edukacji szkolnej. Bardzo cieszę się, że moje dziecko może uczyć się języka angielskiego i hiszpańskiego, do tego korzystać w wielu kółek zainteresowań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-22 10:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To przedszkole daje dzieciom możliwość rozwoju w różnych kierunkach. Dzięki ich aktywnemu działaniu na fb wiem wszystko co dzieje się w przedszkolu i jak bawi sie moja córka. Moje dziecko dzięki temu przedszkolu staje się wrażliwe, kochane , odpowiedzialne i zaradne. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-20 10:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole na poziomie. Fajnie urządzone, nowocześnie, czysto, wszystko dobrze zorganizowane, wyżywienie takie jak chciałabym by dziecko miało. Ogólnie nie mam się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-30 15:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to najlepsze przedszkole w Chodzieży. Nowoczesna placówka, z super kadrą. Współpraca idzie po mojej myśli. Moje dziecko jest szczęśliwe w tej placówce i to jest dla mnie najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-09 22:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole na wagę złota :) Jak ktoś szuka dobrej placówki dla swojego dziecka, to powinien być zadowolony. Rodzinna atmosfera, niewysokie czesne, ciągle coś się dzieje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-06 10:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. W tym przedszkolu moje dziecko dobrze się czuje, nie płacze, chętnie się bawi i rozwija. Dużym atutem jest doświadczenie kadry. Pani naprawdę znają się na rzeczy i potrafią zająć się maluchami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-07 12:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawet niewysokie czesne. Córka czuje się u was dobrze, bardzo sobie chwali zajęcia plastyczne oraz wyjścia na dwór. Jestem zadowolona z wyboru i w końcu czuję się spokojna, ze moje dziecko jest bezpieczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-11 09:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zapisać tutaj dziecko ze względu na opiekę. Opiekunki są sympatyczne, energiczne i wyrozumiałe wobec dzieci. Każdy dzień jest inny, każdy dzień jest wyjątkowy, na nowo planowany, dlatego dzieci nie czują znudzenia :) Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-11 02:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole jest tak fajne,że postanowiłam od tego września zapisać swoje kolejne dziecko. Prawdę mówiąc nie spodziewałam się, że będę aż tak zadowolona z opieki przedszkolanek. Pracują tutaj odpowiedzialne osoby, którym można powierzyć swoje dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-20 09:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. Przedszkole jest dobre. Miałam poważny dylemat czy tutaj czy do innego przedszkola zapisać swojego malca. Jednak wydaje mi się, że dokonałam dobrego wyboru ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-05 09:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje dziecko ma tu rewelacyjną opiekę no i jest bezpieczne. Rozwija się naprawdę znakomicie a dwa języki obce to moim zdaniem ogromny atut tej placówki. Co więcej proponowane kółka zainteresowań są naprawdę świetne. Osobiście gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-05-07 09:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładnie obejrzałam tę placówkę i wiem, że jest znakomicie przystosowana do potrzeb dzieci. To ich szczęście i prawidłowy rozwój jest ważny dla pracującej tutaj kadry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-04-27 09:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne zajęcia! Native communicator super się sprawdza. Co więcej kółko ekologiczne oraz teatralne są po prostu bombowe. Polecam wszystkim bardzo gorąco oraz serdecznie. Polecam ze względu na wyjątkową opiekę i super wyposażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-04-23 09:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam uwag. Wspaniałe zajęcia z native communicatorem. Bardzo zyskuje na nich wymowa mojej pociechy. Cieszę się, że już od najmłodszych lat córcia bierze udział w kółku teatralnym. Polecam wszystkim bardzo serdecznie tę placówkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2015-04-15 16:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki za miłą i troskliwą opiekę. Co więcej przedszkole proponuje fajne kółka zainteresowań no i zdrową kuchnię. Lepiej wybrać nie mogłam! Polecam! Troskliwa opieka i urozmaicone zajęcia to największy plus tego przedszkola.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2015-03-23 08:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekologiczne i plastyczne kółka zainteresowań to coś co moje dziecko naprawdę bardzo lubi. Do tego przedszkole proponuje też kuchnię, w której korzysta się z ekologicznych składników. Jak dla mnie przedszkole jest warte polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-03-06 17:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia z native communicatorem są dodatkową atrakcją dla mojej pociechy. Dzięki temu mój syn chętniej uczy się języka obcego. To przedszkole jest fantastyczne i proponuje rewelacyjne kółko teatralne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-02-11 18:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście polecam to przedszkole. Własny plac zabaw no i zdrowa kuchnia to coś wspaniałego. Ponadto ciekawe zajęcia i genialnie prowadzony angielski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-01-21 11:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole spełnia moje oczekiwania. Moje dzieci czują się tutaj jak w domu :) A więc dla mnie jest to najlepsza opinia dla placówki i dla mnie dowód na to, że moim dzieciakom jest tutaj naprawdę dobrze. Pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2015-01-03 09:34:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że moje dziecko jest tu naprawdę szczęśliwe. Dużym plusem tego przedszkola jest niewątpliwie fajny i bezpieczny plac zabaw. Do tego kółko teatralne jest dla mnie dużą zaletą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2014-12-10 10:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztaty plastyczne a do tego opieka psychologa i logopedy. Naprawdę to ogromne plusy, które wyróżniają to przedszkole. Cieszę się, że wybrałam właśnie tę placówkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-11-17 13:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywną opinię ta placówka zawdzięcza super opiece oraz zajęcia z native communicatorem. Do tego własny plac zabaw oraz pomoc podczas nauki jazdy na rowerze jest wspaniałym rozwiązaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-10-24 18:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam przedszkole z dwóch względów : czesne i oferta edukacyjna. Przedszkole pod tymi względami okazało się najbardziej atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 2014-09-25 11:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym przedszkolu moje dziecko może rozwijać się pod każdym względem. Jestem zachwycona, że posłałam tu mojego synka. Kółko teatralne to coś co moje dziecko uwielbia. Także zabawy na placu zabaw to ogromna zaleta tej placówki. Serdecznie polecam to przedszkole wszystkim rodzicom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2014-09-10 13:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam to przedszkole. Mają podejście do dzieci i to widać. Córka chwali sobie bardzo kółko plastyczne :) A ja cieszę się, że są to zajęcia bezpłatne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.K. dnia: 2014-08-29 12:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki zajęciom z logopedom moje dziecko może doskonalić swój aparat artykulacyjny. Dodatkowo w tej placówce ma doskonałą opiekę. Atmosfera w tym miejscu jest wyjątkowa, a grupa rówieśnicza bardzo przyjazna. Codzienne zajęcia są bardzo różnorodne, a czesne są tu przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Cz. dnia: 2014-08-20 10:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki plus za to, że nie trzeba zapisywać dzieci na pełen wymiar godzin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 09:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole elastyczne. Bez problemu dba o żywienie mojego dziecka. Córka ma specjalną dietę. Przedszkole dostosowuje się do niej, przez co nie muszę się denerwować o całodzienne wyżywienie malucha.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-10 16:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Placówka organizuje dzieciom wspaniale czas. Ciągle coś się dzieję, jest mnóstwo zajęć dodatkowych, kółek zainteresowań, a na dodatek świetna nauczycielka języka, która wprowadza dzieciaki w zagraniczne klimaty. Dla mnie jest to miejsce godne. Kadra wykwalifikowana, która z szacunkiem odnosi się do najmłodszych. Jestem pozytywnie zaskoczona wyżywieniem w ciągu dnia. Jedzenie jest przygotowane zawsze na miejscu, indywidualnie dostosowane do potrzeb mojego dziecka - alergika. Miejsce odpowiada mi pod względem elastyczności. Poziom jest wysoki, jak na zwykłe przedszkole. Jak na niepubliczne jest niedrogie. Dzięki Przedszkolu Pod Dębusiem Olbrzymkiem córka znalazła swoje zainteresowanie, i to w szczególności wspaniałej Pani Asi, która prowadzi fajnie zajęcia plastyczne. Miałam okazję już wielokrotnie rozmawiać z tą panią i również odniosła pozytywne wrażenia. Dzieciaków wprowadza w niezwykły plastyczny świat, a córka jest zachwycona zajęciami ponieważ zawsze ponosi ją wyobraźnia i może się cioci Joasi pochwalić ;) Jestem dumna, ze zapisałam córkę do miejsca, które jej się podoba, i w którym czuje się dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella Maćkowiak dnia: 2014-05-21 18:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykwalifikowana kadra, odpowiednio przystosowane sale zajęć i bogata oferta zajęć dodatkowych to tylko część zalet Przedszkola nr 4 o profilu ekologiczno-przyrodniczym Pod Dębusiem Olbrzymkiem. Moje dzieci są niezwykle zadowolone z tego, iż zapisałam je właśnie tu. Poprzez zajęcia dodatkowe mogą realizować swoje pasje. Przedszkole to realizuje program adaptacyjny, który pomaga każdemu dziecku wdrożyć się w nową codzienność. Moim dzieciom program ten bardzo pomógł. Teraz chętnie zostają w przedszkolu i nawiązują kontakty z rówieśnikami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Wasilewska dnia: 2014-05-06 21:27:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją