Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Integracyjne Językowe Przedszkole Montessori,Klub Malucha i Żłobek

Zawód: przedszkola  
Adres: Mazowieckie, 04-958 Warszawa Ul. Nenufarów 8
Telefon: Kom. 608152688
Adres e-mail: aniołkowo(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.aniolkowo.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: przedszkole warszawa, żłobek warszawa

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 826
Data utworzenia profilu: 2014-03-24 09:19:38
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-24 09:19:38 

Opinie o Integracyjne Językowe Przedszkole Montessori,Klub Malucha i Żłobek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że córka chodzi właśnie tutaj. Przedszkole wychodzi naprzeciw wymaganiom rodziców, chętnie współpracują z nami. Taka rodzinna placówka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-11-29 16:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zapisałam córkę do tego przedszkola. Doskonałe warunki lokalowe, pedagogiczne podejście przedszkolanek i niewysokie czesne przekonało :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2014-11-07 12:50:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za opiekę nad moim dzieckiem i rozbudzenie w nim ciekawości świata. Języki obce to ekstra pomysł, bo z pewnością przydadzą się mojemu dziecku już za rok – w pierwszej klasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2014-10-17 16:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej placówce wykorzystywane są sprawdzone metody pracy z dziećmi. Jestem zachwycona i z czystym sumieniem polecam to miejsce wszystkim rodzicom. Zajęcia z logorytmiki oraz liczne zajęcia ruchowe to wspaniałe rozwiązanie i moje dziecko chętnie bierze w nich udział.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-06 09:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tej placówce mogę wyrażać się w samych superlatywach. To wspaniałe miejsce. wykorzystywane są tu ciekawe programy pracy z dziećmi. Dodatkowo dwujęzyczny sposób prowadzenia zajęć to strzał w dziesiątkę. Mój Tomek w bardzo naturalny sposób może uczyć się języka angielskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malina dnia: 2014-08-19 09:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W przedszkolu realizują bardzo urozmaicony program. Moje dziecko nigdy nie przyszło niezadowolone z przedszkola i to jest dla mnie największy dowód na to, że panują tutaj odpowiednie warunki do rozwoju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Lutycka dnia: 2014-07-30 09:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta placówka zapewnia mojemu dziecko doskonałą opiekę. Kadra jest naprawdę bardzo kreatywna i doskonale zajmuje się moim dzieckiem, kiedy ja jestem w pracy. Zajęcia z tańca oraz języka francuskiego i angielskiego są rewelacyjne. Moje dziecko może się tu rozwijać w każdej ze sfer.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-20 12:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje dziecko bardzo szybko przystosowało się do przedszkola. Pomógł mu w tym program adaptacyjny. Jestem bardzo zadowolona, że za namową koleżanki zapisałam dziecko do tej placówki. Codzienne zajęcia są naprawdę niezwykle interesujące i wzbogacają wiedzę mojego dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-20 18:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim rodzicom gorąco polecam tę placówkę. Jej godziny otwarcia pozwalają mi na łączenie pracy zawodowej z opieką nad dzieckiem. Jestem naprawdę bardzo zadowolona, że zapisałam tu moje dziecko. Kadra jest znakomicie wykształcona i w ciekawy oraz atrakcyjny dla dzieci sposób prowadzi codzienne zajęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Kaźmierczak dnia: 2014-05-29 13:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, że dałam się namówić koleżance z pracy i zapisałam tu moje dziecko. To była bardzo dobra decyzja. Wiem, że gdy ja jestem w pracy Karolinka ma bardzo dobrą opiekę. Mam pełne zaufanie do pracujących tu osób. Kadra jest bardzo miła i wyrozumiała. Dodatkowo codzienne zajęcia bardzo podobają się mojej córce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-24 21:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole jest bardzo przytulne. Panie w przedszkolu bardzo pozytywnie wpływają na dzieci włączając je klubu przedszkolaków. Córka ani razu nie płakała... Bardzo miło wspominam pierwsze spotkanie dziecka w tym miejscu, kiedy to trochę przestraszona usiadła, a pewna pani podeszła z uśmiechem na twarzy i zapewniła, że będzie jej tutaj na pewno dobrze. Mnie jako rodzica - pozytywnie to zaskoczyło, w szczególności, że przedszkolanki są tak otwarte, kontaktowe i od razu przechodzą do sedna rzeczy. Po kilku miesiącach zauważyłam widoczne postępy w rozwoju dziecka, zauważyłam też różne pozytywne aspekty, które pojawiły się od września. Jestem zadowolona, bo tak naprawdę prócz fachowej pomocy i opieki nad dzieckiem zyskałam wiele, wiele więcej. Przedszkole ciepło wita nowe dzieci, jest nowoczesne, ponieważ naucza wg systemu Montessori - który wg mnie tak korzystnie wpłynął na zachowanie i postępy mojego dziecka. To co uważam za wielki plus to również niewielkie czesne, w ramach którego moje dziecko ma zapewnione szereg zajęć w ciągu dnia - więc się nie nudzi. Przedszkole zapewnia pełne bezpieczeństwo mojemu dziecka, a ja mogę być spokojna i zająć się swoją pracą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella Rawicka dnia: 2014-04-09 10:33:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją