Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka K. Keller Kamil Keller

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-248 Łódź Polskiej Organizacji Wojskowej 23/3
Telefon: 426300376
Adres e-mail: kancelaria.lodz(małpa)kkeller.pl
Strona internetowa: www.kkeller.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: prawo cywilne, gospodarcze, budowlane, nieruchomości, podatki

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3733
Data utworzenia profilu: 2012-03-19 00:51:44
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-10 11:58:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka K. Keller Kamil Keller

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pana adwokata i jego małżonkę Panią adwokat mogę śmiało polecić każdej osobie która chce się rozwieść. Bez zbędnych opowieści, było skutecznie, ekonomicznie i czułam że komuś zależało na dobrym przygotowaniu i wyniku sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina W. dnia: 2015-02-19 14:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opiniami, bardzo dobra kancelaria - bardzo kompetentny prawnik, jestem bardzo zadowolony z obsługi i podejścia. Ważne, że był również terminowy, bo to się bardzo rzadko zdarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrkowianin dnia: 2015-02-02 11:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna Kancelaria/Adwokat, widać, że młodemu adwokatowi się chce zagłębiać w meandry prawa autorskiego. Rewelacyjnie poprowadził mi sprawę o podrabianie moich produktów i wykorzystywanie mojego wizerunku. Przekłada się to teraz na wzrost sprzedaży. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kowalczyk dnia: 2015-01-27 10:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i skuteczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.C. dnia: 2015-01-19 16:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super polecam. Prawo budowlane w jednym palcu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: budowniczy dnia: 2014-08-26 11:50:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O adwokacie możemy się wypowiedzieć jedynie pozytywnie. Pomógł nam odebrać od przeciętnego budowlańca, który nazywał siebie wykonawcą budowlanym, pieniądze za nienależyte wykonanie usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej I Barbara dnia: 2014-07-31 10:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie i profesjonalnie, Spadki i podatki ma w małym palcu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-07-23 19:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny,profesjonalista, sympatyczny o miłej aparycji. Pomógł mi w trudnej sprawie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2012-10-05 14:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec, merytorycznie sprawdził się w każdej z trzech dziedzinach, które u niego poruszałem (pr. budowlane, podatki i kontrakty). Polecam, polecam, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sp. z o.o. dnia: 2012-03-23 12:19:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udana współpraca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-19 20:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem wcześniej w innej Kancelarii, powiedziano mi że nic nie da się zrobić. Mecenas Keller powiedział że będzie trudno, ale mogę zasiedzieć nieruchomość. Od tygodnia jestem dzięki niemu jej właścicielem .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-03-19 00:55:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją