Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Parkieciarskie CYKLINOWANIE BEZPYŁOWE KIELCE Parkiety

Zawód: Posadzkarz 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce Pomorska
Telefon: Kom. 790-438-008
Adres e-mail: Lipowica86(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Bezpyłowe Cyklinowanie Kielce, układanie parkietów, układanie paneli, cyklinowanie desek podłogowych Słowa kluczowe: Cyklinowanie Kielce, Jędrzejów, Końskie, Włoszczowa, Pińczów, Skarżysko, układanie parkietów, układanie paneli

Ocena: 100% pozytywna 118x

Jakość usług: 100% wysoka 118x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 99x 18x
Ceny usług: 100% niskie 107x 10x
Ilość opinii w serwisie: 118
Ilość odsłon profilu firmy: 8535
Data utworzenia profilu: 2011-01-03 20:37:28
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-26 20:30:22 

Opinie o Usługi Parkieciarskie CYKLINOWANIE BEZPYŁOWE KIELCE Parkiety

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jestem po remoncie kapitalnym mieszkania. Jedyna firma z którą nie było problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz Więcławski dnia: 2017-05-09 06:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa i ładnie wykonana podłoga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania Kozieł dnia: 2017-02-12 21:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ustalona cena nie ulega zmianie. Nie kupuje po 10l lakieru bo tyle w sklepie tylko płaci się za całość za m2. To mi się podoba. Polecam. Wcześniej próbowałem ciąć koszty czyli kupić materiały osobno wyszło drożej. Polecam firmę bo potrafią wyliczyć wszystko przy odnowieniu podłogi na POCZĄTKU!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Walas dnia: 2016-08-18 06:47:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Nie mam zastrzerzeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł W. dnia: 2016-04-27 05:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rodzinna firma, znająca się na parkietach. I niedroga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2015-03-10 21:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna firma. Przyjadą, wykonują próbki. Brak ukrytych i dodatkowych kosztów. Tanie lakiery. Wszystko na plus. Polecam fachowców
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Kielce dnia: 2014-03-29 12:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potrafią olejować brak plam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gieroń j. dnia: 2014-03-28 09:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNA EKIPA! TRZY LATA TEMU FIRMA CYKLINOWAŁA U RODZICÓW A TERAZ U NAS. BARDZO TRWAŁY LAKIER I RÓWNIÓTKA POWIERZCHNIA TO NAJWIĘKSZE PLUSY FIRMY. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LASAK OLA dnia: 2014-03-28 08:09:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mili i rzetelni ludzie. Przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel Iza Kielce dnia: 2014-03-14 19:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chwalę firmę za jednolitą powierzchnię po cyklinowaniu. Super efekt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia ksm dnia: 2014-03-14 18:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy za rzetelność i zgodność z ofertą. Nie podnoszą cen nie każą kupować po całych bańkach lakieru, szpachli, podkładu. Konkretnie jest cena za wszystko! A wcześniej miałem problemy z wykonawcą by ustalić cenę za m2.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gawior P.B. dnia: 2014-03-14 18:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie polecam bardzo profesjonalną firmę, moją starą i zmęczoną czasem podłogę zamienili w nowocześnie wyglądającą powierzchnię. Sympatyczni i uczciwi ludzie - bardzo dziękuję za współpracę a Państwu polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik i Patrycja dnia: 2014-03-08 14:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bogato wyposażona firma. Potrafią doradzić i nie mają wysokich cen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysiek j. dnia: 2014-02-10 23:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mają najtwardszy lakier jaki spotkałem. Oczywiście ten ceramiczny! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kielce dnia: 2014-02-01 14:01:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trwały lakier podłoga bez rys
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin gola dnia: 2014-01-28 09:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja koleżanka po remoncie u siebie wspomniała że tylko dwie firmy może polecić. Parkieciarza i elektryka. Gdy nasz remont się zbliżał skorzystałam z opinii koleżanki i niezawiodłam się. Zero sztuczek typu doliczam za ... , czysto, nie palą, i niska cena bo poco przepłacać. Panel to wydatek około 50zł/m2 a ja mam dąb i taniej wyszło! Spróbujcie lepszą firmę poszukać :P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzenka Stachura dnia: 2014-01-27 22:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: totalny profesjonalista! Twardy lakier
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej bębenek dnia: 2014-01-27 16:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalna firma która ma najlepsze ceny za usługi. Jestem bardzo zadowolony z ułożenia parkietu gotowego i polecam wszystkim fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.G. Ślichowice dnia: 2014-01-26 12:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia-cykliniarka nowoczesna,do czyszczenia boków maszynka profesjonalna wchodząca pod meble i grzejniki u sąsiada pod grzejnikiem skrobali jakimś skrobakiem /fuszera\po cyklinowaniu polerowanie.Sprzęt tej firmy daje dobrą jakość usługi POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-01-25 11:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest to firma nowoczesna, doświadczona i rzetelna. Nie miałem problemów podczas odnawiania parkietu oraz teraz po 2 latach użytkowania podłogi. Olej jest zgodnie z instrukcją użytkowany - nigdy już do lakieru nie wrócę! A firmę polecam świetni doradcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur ul.1-go maja dnia: 2014-01-20 20:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potrafią doradzić, potrafią wykonać, potrafią dać rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia R. dnia: 2014-01-20 14:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam powód by chwalić firmę bo jako jedyni rozłożyli lakier rozpuszczalnikowy w taki sposób że niewidać smóg i kropek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor Morawica dnia: 2014-01-20 06:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest bardzo rzetelna.Myślę że godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-19 12:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trwała powłoka lakiernicza oraz niewypadająca szpachla ze szczelin to wg mnie osiągnięcie które sprawia problem innym firmą. Ta sobie poradziła to i polecam bo dobrze robią
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: albert kokoszka dnia: 2014-01-17 18:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: materiały w cenach producenta i dobra robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Kielce dnia: 2014-01-17 17:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co za firma! Jaka dokładność! Nie palą! Czysto i bez strat! I najtaniej - tak mi mama opisała firmę jak skończyli u niej parkiet. Ja też potwierdzam fachowość rzetelnej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert K. dnia: 2014-01-17 07:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piszę by pochwalić firmę. Ponad rok temu układaliśmy parkiet bukowy i dębowy w moim nowym domku. Firma UP-P.Lipowica parter wykonała a inna firma piętro. Technologia na pierwszy rzut oka podobna ale to czas wystawił opinię. Parter nie robi się CZERWONY i nie rysuje się natomiast piętro porażka. Gdy poprosiłam o poradę jak poprawić lakier firma od piętra WYPIEŁA się na mnie. Także na własnych doświadczeniach polecam Firmę za to że robią bardzo dobrze parkiety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga projekty wnętrz dnia: 2014-01-16 22:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam jestem właścicielem dużej firmy budowlanej, zaufałem firmie ponieważ mają duże zaplecze techniczne oraz ogromne doświadczenie a całość oferują w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.K. W-wa dnia: 2014-01-16 21:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niska cena i dobra robota. Bez kurzu, bez śmierdzących preparatów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2014-01-16 06:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam w 100% poprzednią opinię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kozak Zbyszek dnia: 2014-01-15 17:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem firmę tylko dlatego bo mają w swojej ofercie materiały firmy UZIN PALLMANN - pracując w Niemczech poznałem te marki i wiem że tylko profesjonaliści używają materiałów z najwyższej półki i przez to nie mają problemów z reklamacjami. Śmiało firma daje gwarancje na swoją pracę. A ja daję swoją opinię bo warto się chwalić dobrymi wiadomościami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kysio dnia: 2014-01-14 22:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak ładnej podłogi jeszcze niewidziałam. Stare deski jasne i tak równo wycyklinowane. Bardzo ładną mam podłogę. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosława Z. Jędrzejów dnia: 2014-01-14 22:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio i solidnie cyklinowanie wykonali
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-01-14 19:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: warto sprawdzić fachowca - ja tak zrobiłam a teraz sama polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa ul. Zagórska dnia: 2014-01-14 08:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CHCIAŁEM NAPISAĆ ŻE BARDZO DOBRZE SIĘ DOGADAŁEM Z FIRMĄ A MÓJ STARY PARKIET WYGLĄDA JAK NOWY ALBO I LEPIEJ. TO DOBRZY FACHOWCY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej z Kielc dnia: 2014-01-13 19:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomyśl ile można zaoszczędzić wybierając fachowca i odpowiednie materiały przy remoncie. Ja już wiem że bardzo dużo. Ale to nie wiedza tajemna że firma jest rewelacyjna więc dziękuję za ładne schody i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Gębski dnia: 2014-01-13 18:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem firmę gdyż jest ona wyróżniająca się na rynku. Działalność budowlaną prowadzę od 8 lat i wiem jak ważny jest solidny partner do współpracy. Ponadto firma za swoje osiągnięcia w dziedzinie cyklinowania oraz układania posadzek drewnianych otrzymała nagrodę! Sprawdź sam dzwoniąc z problemem dot. podłogi a się przekonasz. Ja naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: budowa.dom.piotr5512@wp.pl dnia: 2014-01-12 21:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wspieranie szlachetnej paczki oraz za ładną podłogę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2014-01-12 12:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: daję plusa firmie gdyż nie oszukali mnie! Porysowany parkiet naprawili bez cyklinowania stosując mostek. Tanio i szybko! Super efekt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piekoszów jola dnia: 2014-01-12 11:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wielki szacun dla fachowca za robotę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bolo dnia: 2014-01-12 11:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeżeli szukasz fachowca z którym nie ma problemów a jakość usługi jest w wysokim standardzie to polecam Wam tą firmę. Chłopaki z niemiec pościągali technologie i maszyny dzięki temu to liderzy w branży. Uważam tak dlatego że kupiłem obiekt, który chciałem przeznaczyć na biura. Był tam stary parkiet. Wstępnie przyjeżdżali fachowcy i gadali głupoty albo wymyślali - poprostu brak wiedzy. Pan inżynier gdy przyjechał od razu zaproponował rozwiązania i poparł je specjalistycznym sprzętem pomiarowym. Czyli wykonał testy podłoża, pomiary wilgotności, oraz sprawdził parkiet. Podłogi służą już kolejny rok BEZPROBLEMOWO! Podsumowując chcę zwrócić uwagę na to że dobry fachowiec to podstawa udanej budowy . Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-01-12 08:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę śmiało polecić firmę bo za cyklinowanie cena jest niska a podłoga jest dokładnie wyszlifowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bliżyn dnia: 2014-01-11 16:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dwa tygodnie to mało. W sezonie ponad miesiąc się czeka. Też polecam firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antoni dnia: 2014-01-11 15:05:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: muszę przyznać że czekałam 2 tygodnie na firmę ale warto było. Pan był we Wrocławiu na szkoleniu i przywiózł nowe rozwiązania które zastosował u nas. Efekt to świetny wygląd podłogi która wygląda jak blat stołu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2014-01-11 08:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękujemy za ładną podłogę która była już tak zniszczona. Mam nadzieję że pomogę pisząc opinię bo chcę się odwdzięczyć za dobrą pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: UlA masłów dnia: 2014-01-10 21:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ładnie wykonana podłoga, bez dodatkowych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maksym dnia: 2014-01-10 11:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga ostrzegam to bardzo dobra i niedroga firma, nie daj się skusić profesjonalnym sprzętem i wieloletnim doświadczeniem oraz cenami producenta na materiały . Nie dzwoń, szukaj dalej po co masz mieć dobrze zrobioną podłogę? Masz kasę to zaszalej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SUPER FIRMA - Artek dnia: 2014-01-10 07:07:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do pracy, wysoka wiedza branżowa, usługa wykonana wzorowo, polecam wszystkim którzy chcą niedrogo mieć ładny i trwały parkiet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Kmiecik dnia: 2014-01-09 22:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prosta czynność jak układanie parkietu a tyle problemów! To niemożliwe że świeżo po remoncie miałam płytki, zlew, parkiet i ściany w kleju do parkietu! 12metrów firma x układała i 35zł za metr się cenili! Dość mówię, wracam do paneli, choć nie chciałam ale trafiłam na firmę, akurat u sąsiadów kończyli i SZOK! czysto! Dogadałam się z panami i teraz sama polecam :) to bogato umaszynowiona firma, mili, grzeczni nie palący ludzie. Bardzo czysto pracują, bo się starają. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia Znojek dnia: 2014-01-09 21:43:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłem na firmę poprzez portal http://www.favore.pl/435802_cyklinowanie-kielce-bezpylowe-forum-parkiety-parkiet-podloga.html i od razu wiedziałem że to profesjonaliści. Naprawdę polecam a przyznaję że długo szukałem dobrej ceny a zarazem wysokiej jakości!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.Słoma dnia: 2014-01-02 18:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wyjątkowa firma! Wszystko przywieźli, dali gwarancję, bezproblemu stare bukowe klepeczki zamienili na jednolitą podłogę! Spróbujcie lepszych poszukać! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artur dnia: 2013-12-16 16:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam prowadzę zakład stolarski, ciężko mi było znaleźć dobrego cykliniarza który z materiałami brał poniżej 50zł/m2. I znalazłem poprzez to forum. Polecam dobrą i tanią firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2013-12-16 11:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wycyklinowane deski są gładkie, bez rys. Nałożony lakier nie zimienia koloru i jest trwały. Chciałem polecić firmę bo fachowcy znają się na robocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Czerwona Góra dnia: 2013-12-15 14:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie parkietu dębowego bez problemów i tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baranowski Sławek dnia: 2013-12-13 22:48:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ładna podłoga z desek i Pan nie wymyślał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek dnia: 2013-12-12 21:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont wykonany w listopadzie br oceniam na 5 minus za to że musialam czekać (ale okazało się że warto) okolo 2 tygodnie chociaz to podobno normalne natomiast sama usługa bez zarzutu, czysto, nic nie uszkodzili, pomogli w wyborze lakieru, wyszło bardzo ładnie bez smug mazów jak przy poprzednikach, pozatym nie palą nie pija nie przeklinają wszystko grzecznie tłumaczą i co ważne nie ma mowy o jakiś przypadkowych kosztach z góry wiadomo co i za ile.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-12-12 12:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałam odświerzyć pokoik. Dzwoniłam do firm aby dopytać o ceny gwarancje. Większość nie mówi o całkowitym kosztach. Nawet za 4piętro są dopłaty! Za ilość szczelin! A tu firma przyjechała wyceniła wszystko, wybrałam kolor oleju. Zrobili próbki. To jest firma! Dodam że najtańsza. A moja podłoga lepiej wygląda niż nowa w salonie sklepowym! Jestem mile zaskoczona bo parkiet ma 20lat! Pan inżynier jest profesjonalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona g. Piekoszowska dnia: 2013-12-12 12:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak usłyszałem lakier wodny dostałem dreszczy... ale żona ble ble i został EKOLOGICZNY lakier i ... jest dobrze. Niemiecki Palman cztery razy lakierowaliśmy podłogę. To dechy dębowe. JEST BARDZO DOBRZE. A nie oszczędzam podłogi! No i polecam chłopa bo jest dobry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław Miara dnia: 2013-12-10 23:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oddawna myślałam o cyklinowaniu ale miałam obawy. U rodziców po renowacji lakier bardzo miękki zaraz się porysował, okropnie wygląda. Koleżanka poleciła mi firmę bo sama jest zadowolona a w domu piesek. Podłoga jest niezniszczona! Ja również dałam się namówić. Nie żałuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta ul. Warszawska dnia: 2013-12-10 08:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nareszcie fachowiec! Potrafi szpachlować tak że sie nie zapada. A malować tak że niema plam! Pan jest pierwszy, poprzednicy poddali się i wygoniłem. Jestem bardzo wymagający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: perfekt piotr dnia: 2013-12-09 22:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawdę polecam fachowca jako specjaliste do desek sosnowych. Nie miałem pojęcia co się kryje pod starą warstwą farby olejnej. A tu niespodzianka :) rewelacyjny efekt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Bolechowice dnia: 2013-12-09 21:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny facet umówiliśmy się na 20m2 i przyjechał na umówioną godzinę! Poprzedni Pan zwodził mnie 4 razy i mu podziękowałem. polecam Firmę za solidność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Herby dnia: 2013-12-09 17:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: osoba bardzo dobrze znająca się na drzewie! Tylko cyklinowałem ale miodzio wyszło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Skrzypek dnia: 2013-12-09 16:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panowie poprawiali olejowanie, teraz jest super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirek dnia: 2013-12-09 12:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecamy firmę ze względów ekonomicznych i wizualnych. Potrafią mają czym i znają się na robocie. Korzystam z opinii bo pomagają dlatego się dzielę wiedzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: p.a. zawadzcy dnia: 2013-12-08 09:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: monia należy dodać też że pan inżynier jest bardzo kulturalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcia dnia: 2013-12-07 21:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z firmy usług korzystali rodzice, moja koleżanka, i ja. Nie sposób znaleźć większego specjalisty od drewnianej podłogi. Chętnie polecam dalej fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: moniczka1-m@wp.pl dnia: 2013-12-07 19:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opisuję firmę bo współpracujemy. Cieszy mnie dokładność i niska cena za materiały którymi wykonują usługę. Nie miałem jeszcze reklamacji od swoich klientów. Jak ktoś ciekawy powysyłam fotki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artibud@vp.pl dnia: 2013-12-07 13:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PIERWSZA LIGA ROBOTA, BARDZO NOWOCZESNY SPRZĘT, I MOŻLIWOŚĆ ZAPŁATY NA RATY :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RENIEK dnia: 2013-12-06 16:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo mile zaskoczona gdy ze starych desek zalanych pomarańczową farbą odsłoniła się prześliczna podłoga. A mniej mnie to kosztowało od lepszych paneli. Polecam firemkę bo sama korzystałam z polecenia i uważam że sbie zasłużyli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia skarżysko dnia: 2013-12-06 14:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma nowoczesna i niedroga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agata dnia: 2013-12-05 23:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: faktycznie robią starannie i dokładnie ale nikt nie dodał że ich usługi są najtaniej! Nieznalazłam tańszych, wypytując o wszystko cena gdzieindziej rosła. Dla nas to jest ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza piotr ksm dnia: 2013-12-05 16:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałem potwierdzić poniższe opinie gdyż dołączyłem do grona zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek Zagnańsk dnia: 2013-12-04 12:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usługi na najwyższym poziomie i gwarancja. 100% profesjonaliści
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2013-12-02 17:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę za nieukrywanie kosztów i rewela podłogę z desek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 17:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dołączam się do opini poniżej. Polecam prawdziwych fachowców
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adi dnia: 2013-12-02 14:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: forumowicze chciałam polecić firmę dla mnie najlepszą w branży. Bardzo dla mnie ważne było i jest cena za wszystko całości i jakość usługi. Panowie odnowili większy pokój i zapłaciłam 1000zł.za wszystko. Do mniejszego pokoju wcześniej przyszli fachowcy od mojej koleżanki.POLECANI. I tak cena za m2 tyle, za szpary tyle, malowanie tyle, i kup se pani lakiery. Oczywiście lakier polecili. I co ? Zostało 2l lakieru, fugenkitu do dziur. A jak podliczyłam wszystko to wyszło ponad 60zł za metr! Tyle że nie miałam czasu wcześniej tego policzyć i zapłaciłam 1500zł za całość -chłopcy sobie na mnie zarobili :-( natomiast Usługi Posadzkarskie lipowica żeby bylo wesoło twardszy lakier zastosowali! Bardzo ich polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pani z Banku dnia: 2013-12-01 18:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Fachowca ponieważ nie kręcił co do ceny, zna się na robocie, jest nie drogi i komunikatywny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krężołek Kielce dnia: 2013-12-01 16:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałem napisać że firma posiada maszynę do utwardzania promieniami UV! Żadna powłoka tradycyjnie naniesiona nie da takiego efektu! To PROFESJONALIŚCI !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KraK dnia: 2013-11-29 19:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: i należy podkreślić że ciężko znaleźć fachowca który się potrafi postarzać deski!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafcio dnia: 2013-11-29 19:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ładnie odnowiona podłoga. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-11-28 21:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nowe maszyny i ogromne doświadczenie to dla mnie argumenty, firma pierwsza klasa na tle poprzednich parkieciarzy TO SĄ LIDERZY do spraw parkieciarskich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Malarz dnia: 2013-11-27 19:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój poprzedni fachowiec nie miał tyle sprzętu, cenę podał niższą później się podnosił i żadnej gwarancji nie dał. Tutaj skok milowy do przodu. Nowoczesna firma, komunikatywna i znająca się na robocie. Naprawdę polecam nasz nowy parkiet jest fachowo ułożony. Proponuję korzystać z usług firmy jest świetna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Koziełek Dąbrowa dnia: 2013-11-26 21:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niska cena za całość. Wysoka jakość. Gwarancja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zibi dnia: 2013-11-24 12:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę bo są mili, uprzejmi i dokładni. Nie było żadnych uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2013-11-22 07:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czytam opinie i nie widzę żeby ktoś się cieszył z parkietu który ma 2lata i nie żółknie. Ja mam! Pozdrowienia i dużo zleceń życzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia ul.Prosta dnia: 2013-11-21 19:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm, bez kurzu, zapachu. Bardzo szybko i tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: albert herby dnia: 2013-11-21 08:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niska Cena za CAŁOŚĆ, ładna podłoga, bez kurzu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adrian k. Barwinek dnia: 2013-11-10 20:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam polecam firmę ponieważ jako jedyna potrafiła cyklinować deskę barlinecką. Brak plam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia s. Ul.Nowowiejska dnia: 2013-11-09 15:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista, jestem pod wrażeniem co można ze starego parkietu wydobyć! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr.K dnia: 2013-11-07 18:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły i uczciwy. Dobrze wykonana praca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artur podkarczówka dnia: 2013-11-05 10:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, bez dodatkowych kosztów, bardzo ładnie wycyklinowana podłoga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania kielce ul.paderewskiego dnia: 2013-11-03 07:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo starannie ułożony parkiet warstwowy. Bez progów, równo i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ostrów dnia: 2013-10-04 20:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odnowiona podłoga jest ładniejsza niż nowa. Bez dopłat za czwarte piętro! Bez utajnionych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kalina26@wp.pl dnia: 2013-07-14 12:24:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem zadowlolona z usług, bardzo profesjonalne doradztwo, nowoczesne maszyny pozostawiające gładką powierzchnię, jak moja siostra zobaczyła co zrobili z moim kilkudziesięcioletnim parkietem to nie dowierzała że tak można! Zamówiłam szafę pod zabudowe jest tak masywna że nawet moje dziecko nie jest w stanie jej popsuć! Cena nie zwala z nóg śmiało można kożystać z usług!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-05-24 11:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie pisze na forach ale dla was zrobię wyjątek! Jestem wam taka wdzięczna! Polecam was Wszystkim ! nie spotkałam jeszcze tak solidnych, uczciwych ludzi!!! Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-05-24 07:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze chciałem nieć drewno w domu. Po ostatnim cyklinowaniu stwierdziłem że powłoka lakiernicza jest tak licha bo 4 miesiące to za mało może kupimy panele. Trafiłem przez kolegę na firmę i dałem się namówić na 3x lakierowanie najtwardszym lakierem ekologicznym. TOTALNA różnica. Lakier PALLMANN Niemiecki ( chyba największy tam producent ) salon i korytarz jak nowy! A ciągle eksploatowany. Wystawiam świetną opinię, fachowcy wędrują po znajomych i nikogo nie zawiedli!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk KSM dnia: 2013-05-24 06:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma uczciwa, z bardzo dobrym parkiem maszynowym, stosują najtwardszy lakier ekologiczny ceny nie są wygórowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek K. Kielce dnia: 2013-05-23 22:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsza firma parkieciarska w świętokrzyskim! Ze starej podłogi zniszczonej czasem i historią wyszło cudo! Rok temu robiłem renowację za 20zł/m2 kupiłem lakier, podkład, szpachlowy preparat. Wyszło 60zł/m2 na gotowo! A resztki lakieru zeschły się! Teraz cena niska usługa świetna a jakość wysoka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Kostomłoty dnia: 2013-05-23 21:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cena adekwatna do jakości. Uczciwa firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ola karczówka dnia: 2013-04-28 10:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podłoga z parkietu dębowego została ułożona wg moich wskazówek. Cyklínowanie talerzowe idealnie wyszło bo powierzchnia jest równe jak blat stołu! Materiały z f. Uzin i niedrogo. Długo szukałem takiej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2013-02-27 20:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potrafią doradzić, potrafią wykonać, potrafią miło zaskoczyć. Jakość przede wszystkim za rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.Zawadzki Kielce dnia: 2013-02-16 14:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę za dobrze wykonaną pracę zgodnie z zachodnioeuropejskimi standardami. A wybrałem firmę ponieważ używają lakierów z serii PALLMANN, które uważam za najtrwalsze z wodnych! Malowałem tymi lakierami w Niemczech PIERWSZA LIGA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fullbud dnia: 2013-02-07 21:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piszę bo nie spotkałem się jeszcze z fachowcem, który zadzwonił po 2 miesiącach jak skończył parkiet i zapytał jak się użytkuje i czy są problemy! Gdy powiedziałem że upuszczony był śrubokręt który zrobił dziurkę w naszej ładnej podłodze To Pan Paweł przyjechał i to naprawił !!!!!!! REWELACJA dlaczego ja wcześniej takiego fachowca nie spotkałem? Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Kielce dnia: 2013-01-10 20:23:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wycyklinowanie parkietu dębowego który ma już ponad 30lat wykonali Panowie w warunkach bez kurzowych. Podłoga nie ma zarysowań jest jak blat stołu!!! A schody są tak odnowione że Nowe takie nie były!!! Maszyn mają dużo NOWYCH do każdej czynności inną. Bardzo dobra firma!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam K. Skarżysko dnia: 2012-10-28 07:21:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie OSZUKUJĄ !!! i starannie robią
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia G.236 dnia: 2012-10-10 07:08:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma posiada drogi sprzęt, dokładni, znają się na robocie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: grzegorz paderewskiego dnia: 2012-10-01 20:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna podłoga za rozsądną cenę. Nie pyłowe maszyny, bez zarysowań, ładny lakier i odporny na ryski. Podłoga nie zżółkła. Na prawde polecam firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek Stok.Kielce dnia: 2012-09-24 20:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez uwag zastrzerzeń wyczyszczony parkiet. Ładnie polakierowany, 3 miesiąc mieszkamy i jesteśmy zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia i rafał dnia: 2012-06-08 06:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaprosiłem firmę pana Pawła do układania parkietu. Jestem z żoną zadowolony, ponieważ parkiet jest rewelacyjnie ułożony a finansowo zaoszczędziłem 20procent na całości. Świetny wykonawca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Tomek dnia: 2012-05-28 21:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonany parkiet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-05-04 13:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemny człowiek, uczciwy, solidny, niedrogi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania ślichowice dnia: 2012-04-27 22:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracę oceniam jako dokładną, rzetelną, wykonaną na czas. Wykonawcę uważam za osobę, z którą łatwo się dogadać. Plus dodaję za to że sprzątają po sobie, wnoszą materiały i nie spożywają alkoholu w czasie wykonywania swoich obowiązków. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: Zawadzki Kielce dnia: 2012-03-25 21:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalista POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paulina dnia: 2011-12-23 10:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan inżynier posiada bogatą wiedzę na temat parkietów. Ma dużo próbników które pozwoliły mi wybrać to co mi się podoba. Żona chodzi dumna jak PAW gdy znajomi porównują swoje podłogi i się wstydzą bo zapłacili za nowe parkiety a nasze stare wygląda LEPIEJ! POLECAM FIRMĘ dla WSZYSTKICH.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: słoniu dnia: 2011-06-07 19:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie PROFESJONALISTA - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2011-05-28 15:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony / ładnie i równo ułożony parkiet oraz świetnie wykonane cyklonowanie,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2011-01-07 16:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cyklinowanie wykonane bez przypaleń, zarysowań, wyżłobień. Porównanie robiłem z sąsiadem, który kożystał z firmy z ul. jagielońskiej / totalna różnica. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-03 20:43:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją