Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

B-Architektura Barbara Andrzejczak

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Łódzkie, 95-100 Zgierz Pl. Jana Kilińskiego 12
Telefon: Kom. 505-430-560
Adres e-mail: studio(małpa)b-architektura.pl
Strona internetowa: www.b-architektura.pl
NIP:
732-207-76-96
Opis działalności: B-ARCHITEKTURA oferuje profesjonalne usługi projektowe: architektura, architektura wnętrz, inwentaryzacje architektoniczno-budowlane, projekt domu, projekty budowlane, projekty wnętrz, projekty wielobranżowe. Biuro architektoniczne Zgierz Słowa kluczowe: architekt Zgierz, biuro architektoniczne, projektowanie wnętrz, inwentaryzacje architektoniczne, inwentaryzacje budowlane, aranżacja wnętrz, architekt, pracownia architektoniczna łódź, biuro architektoniczne zgierz, studio projektowe,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2839
Data utworzenia profilu: 2013-12-12 15:09:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-12 15:09:25 

Opinie o B-Architektura Barbara Andrzejczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2017-03-27 12:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezmiernie zadowolona , że firma B-Architektura Barbara Andrzejczak ,wykonała kawał dobrej roboty. Doskonałe wizualizacje, które pokazały świeżość i elegancję w każdym calu... Bardzo dobry kontakt ,cierpliwość i wyrozumiałość w stosunku do inwestora -bezcenne :-)Uważam, że naprawdę zasługuje na polecenie. Za swój niesamowity styl pracy, talent i kreatywność 6+ .POLECAM 100% Magda .P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było :-)
Opinia dodana przez: Magda Polańska dnia: 2017-03-27 10:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Jesteśmy zadowoleni z usług B-architektrura mieszkamy obecnie w Londynie. Otrzymaliśmy pozwolenie na budowę i zaczynamy się budować. Wszelkie formalności zostały załatwione przez panią Barbarę, po podpisaniu upoważnienia działała w naszym imieniu i załatwiła wszystkie sprawy bezkolizyjnie przyłącza wodne, gazowe, energtyczne, pozwolenia, mapy od geodetów, badania geotechniczne itd.. nie interesowało nas o nic nie musieliśmy się martwic w sprawie domu i wracac do polski celem załatwienia dokumentów wszystko została załątwione. Naszym obowiązkiem było jedyne zaakceptować projekt który z nami konsultowano na każdym etapie i według naszych uwag zmieniano. O Wszystkich formalnościach byliśmy powiadamiani, otrzymywaliśmy wiadomości oraz telefony na bieżąco gdzie które wnioski zostały złożone w naszym imieniu. POLECAMY !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr i Zosia dnia: 2016-09-12 17:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywaliśmy wspólnie projekt aranżacji wnętrz. Współpraca jak najbardziej układała się nam, aczkolwiek następnym razem wezmę jeszcze nadzór autorski (dodatkowo płatny) - bo przy wnętrzach sam projekt to mało. Polecam biuro, młode osoby, pełne chęci i dobrych pomysłów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2015-01-23 16:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, rzetelna i cierpliwa. Taka powinna być dobra architekt! Cieszymy się że właśnie tutaj trafiliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-10-25 19:32:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2014-07-02 13:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwania były długie, liczyła się cena i jakość oferowanych usług. Pierwsza rozmowa była bardzo pozytywna. Umowa na wykonanie usługi została spisana profesjonalnie, zapisano wszystkie uwagi i szczegóły które ustaliliśmy. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Zamówiłem projekt, podpisałem upoważnienie, nie musiałem o nic się martwić. Wszystko zostało załatwione kompleksowo za mnie (decyzja o warunkach zabudowy, woda, kanalizacja, energetyka, gaz, lokalizacja zjazdu, odrolnienie itp.). Nawet nie wiedziałem że tyle tego będzie. Co do samego projektu Pani Barbara starała się wszystko wytłumaczyć, dzwoniła, pytała, proponowała swoje rozwiązanie. Dla mnie rewelacja! Tak powinna wyglądać praca z klientem. Jestem bardzo wymagający i drobiazgowy, a moje oczekiwania zostały zaspokojone w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-12-12 15:27:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją