Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Logart Arkadiusz Ciubak

Zawód: reklamowe artykuły  
Adres: Mazowieckie, 05-800 Warszawa Pruszków Złota 9
Telefon: Kom. 602128735
Adres e-mail: logart(małpa)logart.waw.pl
Strona internetowa: www.logart.waw.pl
Opis działalności: Reklama, marketing Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1106
Data utworzenia profilu: 2013-11-14 08:02:24
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-14 08:02:24 

Opinie o Logart Arkadiusz Ciubak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cham i prostak, zostawił bałagan i pomazane ściany, wypierał się, a kamery zakłamują obraz
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: marta dnia: 2015-05-20 17:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleciłem mojemu znajomemu firmie Logart która zajęła się oklejeniem naszych samochodów, szybko wykonali zadanie, świetni fachowcy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-15 15:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Logart to sami profesjonaliści, wykonali dla mnie logo i litery przestrzenne do powieszenia przed sklepem. Świetna robota, bardzo dobrze się spisali, szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-03-28 13:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomicie zajęli się oklejeniem ściany w moim sklepie, wygląda znakomicie, bardzo dobra robota. Dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-02-06 11:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Logard, profesjonalnie zajęli się wykonaniem przyciągających wzrok przechodniów i czytelnych banerów reklamowych, od kiedy banery sa na ulicy coraz więcej osób korzysta z naszych usług, to znakomici specjaliści
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-01-09 10:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, wykonane przez nich banert reklamowe sprawdziły się w 100%, od kiedy moja firma skorzystała z usług firmy LOGart coraz więcje osób korzysta z naszych usług, tworzą świetną reklamę, po prostu nic dodać nic ująć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karina dnia: 2013-12-17 13:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kasetony świetlne dla mojej firmy zostały oddane w terminie, wykonane zgodnie z wczesniejszymi założeniami, firma jest solidna i uczciwa. Skusiła mnie dobra cena, a zachwyciła szybkośc i jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-04 11:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsza firma reklamowa z którą współpracowałem,l szybko, bezproblemowo, bardzo sympatyczni pracownicy, doradzili mi w wyborze reklamy świetlnej, polecam spoecjalistów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 12:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie firmę Logart, wykonali dla mnie nowe stanowiska wystawowe ze szłka, w końcu w moim sklepie produkty wyglądaja elgancko i zachęcająco, znakomici fachowcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-14 08:05:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją