Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Waw Neon Michał Wawrzyniak

Zawód: reklamy świetlne  
Adres: Wielkopolskie, 62-020 Swarzędz Polna 5
Telefon: 061 8172889 Kom. 501401520 Fax: 061 8172889
Adres e-mail: info(małpa)wawneon.pl
Strona internetowa: wawneon.pl
NIP:
7772450770
Opis działalności: esteśmy firmą zajmującą się wykonywaniem reklam i podświetleń neonowych. Realizujemy zamówienia dla klientów indywidualnych oraz chętnie nawiązujemy kontakty z firmami reklamowymi, które pragną poszerzyć swoją ofertę o elementy neonowe. Słowa kluczowe: reklama, reklama świetlna, reklama przestrzenna. ochrona i pielęgnacja lakierów samochodowych

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 669
Data utworzenia profilu: 2013-10-16 10:20:13
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-16 10:20:13 

Opinie o Waw Neon Michał Wawrzyniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita, profesjonalna firma, wykonali litery blokowe z których jestem bardzo zadowolony. Korzystne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-02-28 09:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali wspaniały projekt reklamy neonowej, następnie zajęli się montażem, całość nie kosztowała dużo. Dobra robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2014-02-05 09:44:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna firma, godna zaufania, wyświetlacz diodowy który dla mnie zaprojektowali i wykonali bardzo dobrze się sprawdza, hotel jest widoczny z wielu miejsc, dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-16 14:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w firmie waw neon litery blokowe do mojego hotelu, jestem zadowolona z efektu pracy, pełen profesjonalizm. Dzięki temu widać z daleka moj hotel. Zapewniają fachowy montaż oraz transport. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-12-19 11:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, dzięki powłoce zabezpieczającej lakier przed działaniem szkodliwych czynników juz nie obawiam się że stracę dużo pieniędzy sprzedając mój samochód, wyglada jakby co dopiero opuścił salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-12-09 16:17:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług firmy Waw Neon i nie żałuję. Wysoka jakość liter, korzystne ceny, terminowe wykonanie, gwarancja. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 10:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma w wielkopolskim, która wykonuje reklame neonową, jestem bardzo zadowolony z ich usług, świetna współpraca projekt i wykonanie, wszystkie moje uwagi uwzględniono. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-15 10:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nakładała na mój samochód połokę ochronną, która chroni przed szkoliwimi substancjami mogącymi zniszczyć lakier. Świetny pomysł, bo nie trzeba woskować ani nabłyszczać samochód. Polecam, samochód zostawiłam w dobrych rękach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 10:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z współpracy podjętej z firmą Waw Neon, to profesjonaliści w każdym calu ich reklamy to prawdziwe dzieła sztuki, gorąco zachęcam do skorzystania z ich oferty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-16 10:21:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją