Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RESTAURACJA KINO MOSKWA

Zawód: restauracje  
Adres: Mazowieckie, 02-515 Warszawa Puławska 23/25
Telefon: 226463870
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.restauracja-kinomoskwa.pl
Opis działalności: restauracja Słowa kluczowe: restauracja

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 17x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 1315
Data utworzenia profilu: 2013-06-17 09:44:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-17 09:44:25 

Opinie o RESTAURACJA KINO MOSKWA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej restauracji można zjeść naprawdę smaczne dania. Każdego dnia szef kuchni poleca inne smakołyki. Uwielbiam klimat tego miejsca. Chętnie przychodzę tu na lunche. Ceny są bardzo przystępne, a menu jest bardzo bogate. Mogę zjeść tu lekką sałatkę, pizzę lub prawdziwe danie obiadowe. Dodatkowo każdego dnia w tej restauracji są bardzo atrakcyjne promocje. Gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze nie byli w tym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzencia dnia: 2014-06-24 12:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze chętnie wpadam tutaj na pyszny barszcz czerwony z krokietem. Za 12 zł takie cudo, to warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 18:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To restauracja godna polecenia. Rekomenduję ją wszystkim, którym zależy na jakości i smaku jedzenia. Tutaj posiłki są naprawdę smaczne, a menu bardzo bogate. Dodatkowo niepowtarzalny klimat starego kina. Ceny są bardzo konkurencyjne, a porcje duże. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena W. dnia: 2014-05-27 16:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super jedzenie w bardzo dobrych cenach
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 18:17:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką tego miejsca. Uwielbiam lekkie dania, które mogę tu zjeść. Panuje tu bardzo specyficzny klimat. Obsługa jest bardzo miła a ceny naprawdę przystępne. W tym miejscu chętnie spotykam się ze znajomymi i relaksuję po ciężkim dniu. Czasami przychodzę tu także na śniadania. Restauracja ta jest bardzo czysta i bardzo dobrze wyposażona. Znajduje się tu nawet kącik dla dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-05-09 21:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Restauracja na medal. Przygotowali smaczne dania, doskonale zapakowane, nowocześnie przygotowane, porcje optymalne. Obsługa - profeska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-15 18:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiego jedzenia, to ja w Warszawie jeszcze nie jadłem, a znam wiele ekskluzywnych restauracji. Filety w trybuli i oliwie podane na liściach szpinaku - najlepsze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-05 16:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite jedzenie w klimatycznym miejscu. Profesjonalna obsługa. Kelnerski obeznane w MENU, potrafią świetnie doradzić, a kucharze doskonale przygotować wybrane danie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-26 19:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz tam jedliśmy, kiedy to wstąpiliśmy na jeden dzień do Warszawy. Całkowicie zaskoczyło mnie historyczne wnętrze nawiązujące do dawnego Kina Moskwa, jak również MENU podzielone na dwie części, i dla mięsożerców i vegetarian. Na pochwałę jednak zasługuje przede wszystkim dobre jedzenie. Pierwszy raz nie czekaliśmy tak długo na danie. Byliśmy w szoku, kiedy podano na stół jedzenie po 15 minutach z zegarkiem w ręku. Porcje bardzo optymalne. Miejsce godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-01-16 07:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkurencyjna cena, to chyba podstawowy atut tej restauracji. Doceniam takie miejsca, gdzie nie dość, ze można dobrze zjeść -smacznie, na danie nie czeka się długo, porcje są odpowiedniej wielkości, a mimo to za dobrą cenę. Bardzo doceniam również kulturalną i rozeznaną w temacie obsługę. Pani Kasia, która prawie za każdym razem nie obsługuje zna sie na rzeczy, potrafi doradzić w wyborze odpowiedniej potrawy (mimo, że prawie zawsze i tak wybieram moje ulubione - Fetuccini z plastrami kurczaka i pieczoną papryką). Wystrój świetnie nawiązujący do starego Kina Moskwa. Wspaniała atmosfera, wysoka jakość jedzenia, dobra cena - nic tylko korzystać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-12-09 22:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Smaczne, elegancko wykonane dania. Stek był znakomicie doprawiony, rozpływał się w ustach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S. dnia: 2013-11-15 17:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna tak dobra restauracja w Warszawie, która traktuje gościa z godnością i szacunkiem oferując dobre dania. Wykonane profesjonalnie, podane nowocześnie. Cena również zaskakująca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Kaprys dnia: 2013-10-29 14:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam restaurację Kino Moskwa, serwują wyśmienite jedzenie, jest dostępna opcja dla mięsożerców i wegetarian, szeroki wybór dań w atrakcyjnych cenach. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-07 09:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo klimatyczny lokal. Jest wart uwagi każdego wegetarianina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L. dnia: 2013-09-19 11:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre dania wegetariańskie. Dobrze doprawione, zaspokajają głód. Obsługa miła, dobre ceny
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-21 11:16:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Menu spełni oczekiwania zarówno dorosłych jak i dzieci. Uwielbiamy jadać tam rodzinne obiady od czasu do czasu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borka dnia: 2013-08-05 10:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super restauracja. Idealne miejsce na obiad. Często odwiedzamy to miejsce z mężem kiedy nie mamy pomysłu na obiad. Jedzenie rozpływa się w ustach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-25 08:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest to jedna z moich ulubionych restauracji. zawsze wychodze z pelnym brzuchem, zadowolony i najedzony. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2013-07-04 12:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: smacznie i nie drogo. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: justyna dnia: 2013-06-17 09:44:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją