Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jack-Gaz Jacek Szczęsny

Zawód: samochody - instalacje gazowe  
Adres: Mazowieckie, 05-230 Kobyłka Emilii Plater 32
Telefon: Kom. 602 554 299
Adres e-mail: jack-gaz(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.jack-gaz.eu
NIP:
125-027-62-64
Opis działalności: Specjalizacja w montażu i serwisie samochodowych instalacji gazowych. Doświadczenie od 10 lat. Słowa kluczowe: instalacje gazowe, naprawa samochodów, usługi wulkanizacyjne, diagnostyka komputerowa

Ocena: 71% pozytywna 10x 4x

Jakość usług: 71% wysoka 10x 4x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 2x
Ceny usług: 69% niskie 9x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1913
Data utworzenia profilu: 2013-05-23 11:28:31
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-23 11:28:31 

Opinie o Jack-Gaz Jacek Szczęsny

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny zabójczo wysokie, totalnie odradzam i radzę się zapytać od razu ile za co bo ceny bierze z kosmosu,, montaż na trytytkę też porażka :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: BruceLee dnia: 2017-05-23 12:53:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nie uprzejmy pracownik firmy, który się podaje za szefa, AROGANCKI młody człowiek, który partaczy robotę a potem mówi ze to nie on. Bardzo drogi warsztat i nie wywiązują się z terminów obiecanych klientowi. Gorąco nie polecam tego warsztatu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: xyz dnia: 2016-06-13 20:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry mechanik.Wie co chodzi.Super w instalacjach gazowych.Polecam zakładać gaz u niego do silników 2.0FSI 150KM passat B6. Pali troszkę paliwa ale to dla lepszego smarowania silnika. Te troszkę to może 3 litry na 500km.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PabloRocci dnia: 2015-07-26 23:29:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedz na opinie z 2013-11-24. Internet jak papier przyjmie wszystko, najgorzej jest jak ktoś kupi sobie starego JAGUARA za ostatnie pieniądze (bo mu sie podoba)a za wszelkie usterki które sie pojawiają obarczony jest warsztat w którym ostatnio był podpierając sie opinią innych mechaników którzy deklarują każdą usterkę spowodowaną przez instalację gazową . na ogół nie znają oni ani zasad działania inst. lpg a tym bardziej połączeń elektrycznych. Brudna tapicerka no cóż stosujemy pokrowce zwłaszcza przy jasnych tapicerkach ale nie raz nie uniknie się zabrudzeń (przeoczenie). Wracając do Jaguara przyczyną anomalii pracy silnika na lpg była usterka a właściwie nieszczelność serwa hamulcowego , nieszczelność ta pojawiła sie w sposób narastający to też w początkowej fazie było nie do wykrycia stąd tyle wizyt w warsztacie. A (lewe) powietrze dla silnika podczas pracy na lpg to zabójstwo . Z poważaniem JACK-GAZ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JACK-GAZ dnia: 2014-07-21 08:44:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogo niemiło i nieprofesjonalnie nie potrafią zdiagnozować o co chodzi i wyceny z kosmosu. Regulacja gazu 50 zł? ! W Warszwie 20... wymianę świec i kabli zrobiłem za połowę tego co tu krzykneli.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-24 20:19:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w koncu "warsztat" prawie dokonczyl instalacje gazowa w moim jaguarze. 5 wizyt i wiele nerwow. auto w koncu pali na benzynie i gazie jak potrzeba ale mam problemy z elektryka za ktora oczywiscie winni sa Oni(mam opinie elektryka).brudna tapicerka to juz szczegół. nie umiesz - nie podejmuj sie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: beznadziejna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-24 15:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się ze mam juz instalację gazową opanowaną. Wszystko zostało wykonane dobrze bo nic się nie dzieje. Pan Jacek jest świetnym fachowcem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 10:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem tu robiony samochód i jestem bardzo zadowolony bo wszystko poszło dokladnie tak jak oczekiwałem. Pan Jacek jest bardzo miły i pomocny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 13:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepszej firmy nie znam. Samochód juz jest zrobiony. Fajnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-08 15:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem nie raz z usług i jestem bardzo zadowolony. Pan Jacek jest świetnym fachowcem. Ma podejście do pracy. Instalacja gazowa juz jest super opanowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 14:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek jest bardzo dobry w tym co robi, wszystko zostało wykonane tak jak oczekiwałem. Ciesze sie ze juz instalację gazową mam juz opanowaną ;) Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-22 14:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma się sprawdza bardzo dobrze. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-18 08:40:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam pozytywną opinię temu warsztatowi. Praca wykonana została w terminie i do tego mogłem szybko odebrać samochód z wykonaną już instalacją gazową.Wszystko chodzi tak jak trzeba. Samochód jeździ dobrze, tankuje teraz gaz i oszczędzam sporo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-11 09:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis godny polecenia. Oferują wysoką jakość usług. Sam z Ząbek dojeżdżam, gdy mam taką potrzebę. Ostatnio zaopatrzyłem się u nich w diesel na gaz do autobusu. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 11:30:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją