Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Elektryk Poznań Roman Jabłoński

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Wielkopolskie, 60-175 Poznań Poznań Wieruszowska 10
Telefon: Kom. 601-777-067
Adres e-mail: roman3n(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.elektrycy.poznan.pl
Opis działalności: Naszą główną działalnością jest wykonawstwo instalacji elektrycznych Słowa kluczowe: elektryk poznań, elektrycy, usługi elektryczne skórzewo, usługi elektryczne poznań

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 9x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 50% niskie 1x 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2258
Data utworzenia profilu: 2009-07-18 19:57:19
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-01 10:36:16 

Opinie o Elektryk Poznań Roman Jabłoński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PEŁEN PROFESJONALIZM W DZIAŁANIU. NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ. POWAŻNA AWARIA PRĄDU W SOLARIUM USUNIĘTA W DOŚĆ SZYBKIM CZASIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-03-14 14:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szybko i fachowo
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2016-11-22 18:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec,rzetelny i doświadczony, szybko i konkretnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-03-30 15:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, usługa naprawcza wykonana szybko i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-13 14:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam , awarie zgłosiłem o 7 rano w niedziele, fachowiec przyjechał w godzinę i naprawił usterkę od ręki.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-27 20:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny elektryk, dokładny, przewidujący. 100% zadowolenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-07-27 01:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobry fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-05-12 16:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku, zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: od ręki
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2014-03-12 22:40:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem inżynierem elektrykiem, kieruję pracami w dużych obiektach przemysłowych więc postawiłem dość wysoko poprzeczkę p.Romanowi, muszę przyznać, że udało mu się sprostać moim oczekiwaniom. Na pewno będziemy korzystać z jego usług w razie potrzeby, Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez potrzeby
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-12-03 16:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i kulturalny fachowiec, nie miałem żadnych zastrzeżeń co do wykonanej usługi,szybko przyjechał obejrzeć zlecenie, pracę wykonał w sobotę zgodnie z moim życzeniem. Absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2013-09-22 14:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość usługi, bardzo dobra komunikatywność, terminowość, jasność w rozliczeniach zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zgodnie z umową, bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2010-09-05 09:42:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją