Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remontowiec Paweł Mos

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, wrocław
Telefon: Kom. 502657517
Adres e-mail: poczta(małpa)remontowiec.pl
Strona internetowa: www.remontowiec.pl
Opis działalności: Usługi remontowe -wykończeniowe Wrocław i okolice Słowa kluczowe: remonty wrocław, remonty we wrocławiu, remonty łazienek,remonty mieszkań, remonty domów, lokali, usługi hydrauliczne, wrocław, wrocławiu, aranżacje

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2199
Data utworzenia profilu: 2012-04-25 17:50:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-21 20:53:43 

Opinie o Remontowiec Paweł Mos

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo konkretna, terminowa, bardzo dokładna.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Konrad W dnia: 2015-01-03 14:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę, dletego, że zajmują się remontem kompleksowo. W trakcie mojego remontu byłem w delegacji więc nie miałem czasu zajmowac się dostarczaniem kafelek, kleju itp.,firma zajęła się wszystkim, począwszy od zakupów w sklepach budowlanych, szklarzach i w ogóle wszystkim. Jestem bardzo zadowolony.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo reklamacji
Opinia dodana przez: Aleksander z Wrocławia dnia: 2013-02-20 09:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam ta firme remontową, szybko i sprawnie wyremontowali mi łazienkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Kazik z wrocławia dnia: 2012-06-02 19:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma fachowa,terminowa, bardzo staranna i dokładna. Polecam wszystkim którzy szukają także niestandardowych wykończeń np. nietypowych sufitów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek112zwrocka dnia: 2012-05-08 12:12:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://www.pokeraktiv.com najlepsze gry społecznościowe!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: http://www.pokeraktiv.com najlepsze gry społecznościowe!
Opinia dodana przez: nijka dnia: 2012-04-27 17:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, profesjonalny remontowiec,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arekmosci dnia: 2012-04-25 17:53:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją