Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Rmontowo-Budowlany Leszek Rybarczyk

Zawód: glazura i terakota Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Kolbuszowska
Telefon: Kom. 606657023
Adres e-mail: lrybarczyk(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.budlex.org glazurnicy.pl
NIP:
894-177-33-94
Opis działalności: domki jedno rodzinne pod klucz wykonczenia wnetrz Słowa kluczowe: glazurnik ,instalacje C.O. wodne kanalizacja gaz

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4025
Data utworzenia profilu: 2011-02-28 21:39:08
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-06 20:43:32 

Opinie o Zakład Rmontowo-Budowlany Leszek Rybarczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu kto marzy o tym aby remont przebiegał sprawnie ,fachowo, czysto a efekt końcowy w 100% spełniał oczekiwania. Pan Leszek remontował u mnie łazienkę i przedpokój(skucie starych płytek,wymiana instalacji wodnej,wyklejanie płytek,mozaiki,montaż brodzika, kabiny ,baterii,oświetlenia). Wszystko robił sprawnie , korzystał z profesjonalnego sprzętu i znał się na rzeczy. Potrafi doradzić i rozwiązać różne problemy pojawiające podczas remontu.Jestem bardzo zadowolona z efektów jego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANNA GRABOWSKA dnia: 2017-06-08 20:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec.Punktualność, dokładność, staranność to wizytówka firmy Pana Leszka. Wieloletnie doświadczenie i ogromna wiedza. Jestem wdzięczna za posunięcie ciekawych i wygodnych pomysłów związanych z projektem.Podczas remontu zawsze był porządek. Pan Leszek pracuje na nowoczesnym sprzęcie dzięki któremu wszystko jest możliwe. Prace wykonuje w terminie. Jestem bardzo zadowolona. Firma godna zaufania. Super fachowiec gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 19:00:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, kompetentna, pomocna w zaplanowaniu i aranżacji. Doskonały fachowiec. Doradza rozwiązania wygodne dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK REKLAMACJI
Opinia dodana przez: Jacek Szkudlarek dnia: 2014-01-31 12:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako Prezes zleciłem kompleksowy remont pomieszczeń Spółdzielni Mieszkaniowej Skarbowiec we Wrocławiu. Do wykonania prace glazurnicze, murarskie , elektryczne, malarskie czyli dosyć szeroki zakres. Pan Rybarczyk pracował z synem,robota wykonana w terminie i jakość pierwsza klasa. Nigdy nie powiedział, że czegoś nie da się zrobić. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-25 23:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Leszka Rybarczyka zbudowała mi dom pod Wrocławiem od A do Z. Mieszkam już prawie 5 lat i teraz z perspektywy czasu i użytkowania domu mogę wystawić całkowicie uzasadnioną opinię. A opinia moja jest bardzo pozytywna na dodatek poparta 5-letnią eksploatacją. Oczywiście zdarzają siedrobne usterki - ale one wynikają z bieżącego użytkowania domu i nie mają żadanego wpływu na ocenę całości pracy i wykonania mojego domu. Fachowość, propozycje różnych rozwiązań, wysoka jakość użytych materiałów, terminowość i precyzja - to są moje wnioski na teraz. Firma nie jest tania, ale takiej właśnie szukałem - solidna i pewna. W końcu dom stawia się na całe życie a nie kilka lat. Polecam i rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jerzy Sudoł dnia: 2013-06-12 23:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję skorzystać z usług firmy: Zakład Remontowo Budowlany Leszek Rybarczyk przy urządzaniu swojego mieszkania (stan deweloperski). Przy wszystkich wykonanych pracach spisał się bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolony z efektów. Dużym plusem jest współpraca z panem Leszkiem – mogłem liczyć na pomoc i fachowe doradztwo na każdym kroku. To wszystko w połączeniu z szybkim i dokładnym wykonaniem robót, oraz rzetelnym podejściem do spraw planowania i rozliczania sprawia, że mogę polecić tą firmę do urządzania mieszkań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał / Wrocław dnia: 2013-03-06 20:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak najbardziej O.K. Ponadto inicjatywa, fachowe doradztwo oraz umiejętność przewidywania intencji inwestora. Firma jak najbardziej godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-02-22 15:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny wykonawca, słowny, najbardziej zaskoczyło mnie to, że bardziej się martwił ode mnie o to co i ile będzie kosztowało. Teraz będzie to nasz stały rzemieślnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław Knecht, Wrocław, ul. Kostrzyńska. dnia: 2011-08-20 11:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonania bardzo dobra, możliwość elastycznego ustalania terminów, różnorodność usług, duże wsparcie techniczne w wielu kwestiach budowlanych, gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: awarchol dnia: 2011-03-18 09:19:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Leszka Rybarczyka pozwala odzyskac wiare w to ze są ludzie, którzy lubią swoją pracę i potrafią tak wykonac zadanie, że klient ma poczucie spełnienia oczekiwań jakie stawia do wykonania. Solidność, precyzja i terminowość bez zarzutu. W trakcie realizacji projektu nigdy nie usłyszałem że czegoś się nie da zrobić ,albo że to za trudne. Zleciłem remont łazienki w tym: wymiana glazury,instalacji wodno-kanalizacyjnej, elementów elektrycznych wszystko zrobione w terminie i bez poprawek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Wrocław dnia: 2011-03-08 21:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec na wysokim poziomie godny zaufania w 100%. Świetny konsultant w zakresie zarówno projektowania/materiałów/realizacji.Nie należy do tych przy których trzeba się doktoryzować z każdego etapu robót i co chwila kontrolować, a na dodatek pomoże zaoszczędzić trochę pieniędzy.Bardzo słowny - terminy realizacji robót jak w zegarze. Usługi według wszelkich norm ok.(imho wg. prasy branżowej i forach budowlanych). Porządek na budowie i ugodowość są jego dodatkowymi atutami. P.S Ponieważ jestem "gadżeciarzem" dodam, że używa sprzętu wysokiej klasy typu laserowe poziomice i lasery krzyżowe, co dodatkowo pozwala wychwycić błędy innych ekip i możliwość szybkiej reklamacji ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek Jasek / Artver dnia: 2011-03-02 19:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hurtownia Ceramika Disain ul Karmelkowa 29-41 Wrocław wykonanie hurtowni od podstaw do wykończenia instalacje część ekspozycji pomieszczenia biurowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: włascicielka hurtowni dnia: 2011-02-28 21:45:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją