Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kost-Jack

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Łódzkie, 97-400 Bełchatów Piłsudskiego /94
Telefon: Kom. 603 565 647
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.kost-jack.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 4x 1x
Ceny usług: 66% niskie 2x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2212
Data utworzenia profilu: 2013-02-15 01:20:19
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-05 21:43:36 

Opinie o Kost-Jack

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W maju tego roku firma KOST-JACK wykonywała u mnie kostkę. Szef starał się wdrażać nowatorskie rozwiązania kierując się dobrem klienta, a pracownicy sumienni i zaangażowani w realizację projektu.Przejawiali inicjatywę i kreatywność w nowych rozwiązaniach.Jesteśmy zadowoleni i pozdrawiamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2015-06-25 18:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po dlugich poszukiwaniach wybralem firme Kost-jack i wcale tego nie zaluje.Praca wykonana szybko, sprawnie, zgodnie ze sztuka budowlana;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-02-05 15:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme Kost-Jack, posesja pieknie wykonana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-02 18:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero zastrzeżeń do firmy Kost-Jack, wykonują swą prace bardzo dobrze, dobry kontakt z szefem, pracownicy bardzo przyjemni. Pozdrawiam ekipę z białego mercedesa;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 10:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, pracownicy bardzo uprzejmi i gdy był jakiś problem zawsze doradzali jak go rozwiązać. Z pełnym przekonaniem mogę polecić tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tadeusz dnia: 2013-12-29 23:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kladli u nas w tym roku kostke, jestem bardzo zadowolona z uslugi tej firmy, wysoki profesjonalizm pracownikow Polecam ta firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ul Kaczkowskiego dnia: 2013-09-19 11:10:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel Firmy jest nieodpowiedzialny, nie zna się na kładzeniu kostki! Wszystkie błędy usprawiedliwia zdaniem : " MY TAK ROBIMY" ,"TO NIE JEST PŁYTKA W ŁAZIENCE" !! Z błędy, które wykonali jego pracownicy,i które trzeba było poprawić -> powiedział , że mamy za to DOPŁACIĆ !!! Odradzam Firmę, robią straszną FUSZERKĘ!!!! Nie umieją kłaść dużych powierzchni, przerasta ich ta praca... Plac jest krzywy na górki i dołki w których nam teraz stoi woda :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowoleni!! dnia: 2013-07-03 15:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony w pracy firmy Kost jack na mojej posesji. Pracownicy pozytywnie nastawieni do pracy, doradzili z każdą wątpliwością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marynarz dnia: 2013-04-05 22:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, ekipa ktora doradzi. Duzym plusem jest to ze wjazdy robione sa na kruszywie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-15 01:21:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją