Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Małgorzaty Mirek Małgorzata Mirek

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 62-030 Luboń Al. Jana Pawła II 9/11
Telefon: Kom. 662-012-457
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.studio-mm.com.pl
Opis działalności: Kosmetyczka/podolog, stylistka paznokci/ Słowa kluczowe: kosmetyczka, tipsy, pedicure, wrastające paznokcie, hybryda, paznokcie żelowe

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2401
Data utworzenia profilu: 2012-03-24 20:10:17
Data ostatniej aktualizacji: 2012-09-22 22:47:08 

Opinie o Studio Małgorzaty Mirek Małgorzata Mirek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosia sumienna, pomysłowa zawsze wychodzę zadowolona. Gabinet czysty pachnący. Nic dodać nic ująć ocena celująca. GORĄCO POLECAM!!! P.S. Moje paznokcie wszystkim zawsze się podobają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2015-04-02 20:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Gosia jest profesjonalistka. Najlepsza i jedyna w swoim rodzaju. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-04-01 21:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam Studio p. Małgosi średnio 1-2 w miesiącu od wielu już lat. p. Małgosia jest nie tylko świetnym fachowcem, ale potrafi umilić czas podczas wykonywania zabiegu, że mija on zbyt szybko. Polecam wszystkim Paniom, które poszukują dobrego kosmetologa a nie wiedzą gdzie takowego szukać. Zawsze znajdzie czas nawet kosztem życia prywatnego.Przy okazji życzenia Noworoczne dla wszystkich klientek i dla Pani Małgosi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stała klientka dnia: 2013-01-10 11:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robię sobie paznokcie żelowe lub tipsy u P.Mirek od lat - sa rewelacyjne!!!! Nikt nie robi ich lepiej on niej! Prócz najwyższej jakości - sa po prostu urocze - P.Mirek sama wymyśla i poleca oryginalne wzory. MOJE PAZNOKCIE ZROBIONE U P.MALGORZATY MIREK TO JEDYNA RZECZ WE MNIE, KTÓRA MI SIE ZAWSZE OBLĘDNIE PODOBA!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martusia dnia: 2012-07-19 22:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, czysto, fachowo...Jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-01 20:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy...i pójdę jeszcze. Świetny fachowiec w sprawach problemów ze stopami/walczyłyśmy z wrastającymi paznokciami z sukcesem oczywiście/...Bardzo dokładna i miła. Słyszałam też, że robi ładnie paznokcie. Niestety trzeba umówić się wcześniej na wizytę, bo terminarz ma dość napięty, ale warto...Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-24 20:14:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją