Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Malowana Chata Marcin Golicz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-300 Dąbrowa Górnicza Adamieckiego 2/24
Telefon: Kom. 517407754
Adres e-mail: biuro(małpa)malowanachata.pl
Strona internetowa: www.malowanachata.pl
NIP:
644-317-23-64
Opis działalności: remonty i wykończenia wnętrz, pełen zakres usług, wysoki standard Słowa kluczowe: remonty, wykończenia wnętrz, malowanie, gładzie, glazurnik

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3590
Data utworzenia profilu: 2012-08-02 13:20:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-02 13:20:51 

Opinie o Malowana Chata Marcin Golicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły człowiek, pomocny w zakupie i wniesieniu materiałów do mieszkania. Ale pracę wykonywał właściwie pracownik, równie sympatyczny i zna się na pracy. POLECAM
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: DD dnia: 2014-10-15 11:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całą odpowiedzialnością.Firma i jej pracownicy a przede wszystkim właściciel to przykład wzorowego wykonywania swoich obowiązków wobec inwestora.Ogromna i bezinteresowna pomoc P.Marcina przy zakupach materiałów budowlanych.Szkoda że nie ma możliwości dołączenia zdjęć z wykonanych prac.Jeszcze raz P O L E C A M.....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: jan57@autograf.pl dnia: 2014-01-01 18:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma ,profesjonalne podejscie do swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 18:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma podchodzi powaznie do swoich zadan. Prace wykonano szybko,czysto,i tanio. Serdecznie polecam firme Malowana Chata.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan B. dnia: 2013-05-22 22:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa fachowa, pomocna, potrafią doradzić. Pracują czysto, szybko i uczciwie. Reaguja na każdą sugestię, potrafią doradzić lepsze rowiązanie. Naprawde POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było co reklamować :)
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2012-11-15 08:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki standard usług. Firma rzetelna, solidna, terminowa. Profesjonalna pomoc w zakresie rozwiazań technicznych i doboru materiałów. Sympatyczna ekipa:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomasz dnia: 2012-11-11 11:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, wszystko ładnie, na czas i konkretnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2012-10-19 17:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bez zastrzeżeń.Prace wykonane fachowo i w ustalonym terminie.Dużym atutem firmy jest pomoc podczas dokonywania zakupu artykułów niezbędnych do remontu.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasi19734 dnia: 2012-08-20 19:53:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją