Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Niedźwiedzka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-473 Szczecin Al. Wojska Polskiego 29/4
Telefon: 91 831 45 50 Kom. 602 44 88 55 Fax: 91 831 45 50
Adres e-mail: anna.n(małpa)kancelariaszczecin.com
Strona internetowa: www.kancelariaszczecin.com
Opis działalności: kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka w Szczecinie, pomoc prawna, porady prawne, prawo, prawnik

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 14x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 10886
Data utworzenia profilu: 2012-01-31 20:44:59
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-31 20:44:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Niedźwiedzka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i zaangażowana Pani adwokat. Bez pomocy Pani adwokat moja żona nie poradziłaby sobie ze swoim problemem . Przy tym miła , ciepła i empatyczna osoba.Wszystkim potrzebującym polecam usługi Pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-10-18 21:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pani Ani jak popadłam w nie lada kłopoty, sama nie wierzyłam że ktoś mi może jeszcze pomóc. Pani Ania rzeczowa i kompetentna doradziła sporządzenie wniosku o upadłość konsumencką, pomogła mi. Dziś pozbyłam się moich najgorszych problemów, sąd ogłosił upadłość, powoli wychodzę na prostą i to tylko dzięki Pani adwokat. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2015-09-21 18:51:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna jest bardzo zaangażowaną osobą, ma szeroką wiedzę prawniczą, znajdzie wyjście z każdej trudnej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-06-13 11:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dobrze, dobry kontakt, a co najważniejsze chyba dobre zakończenie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-09-03 10:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest w porządku. Można polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-18 01:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła moje 2 sprawy z różnych dziedzin prawa, które zakończyły się sukcesem, bardzo kompetentna i miła, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-03-11 22:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła a przy tym bardzo kompetentna wygrała dla mnie kilka ważnych spraw z czystym sumieniem polecam Panią adwokat każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-01-06 12:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KOntaktowa, wszystko wyjaśni i wytłumaczy, zawsze ma czas dla drugiego człowieka, dostępna Warta polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-09-15 08:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia ,rzeczowa i kompetentna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: And dnia: 2013-05-16 10:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mądra i spostrzegawcza nie traci zapału. Wygrywa z ogromnym wdziękiem Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 2013-05-14 18:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrała moją sprawę po dwóch latach ciągania się po sądach i wcześniejszym olewczym adwokacie. Wzięła sprawy w swoje ręce i spisała się na medal!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-12 21:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwie i z zaangażowaniem prowadzi sprawę. Opłaty nie są wgórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2013-05-05 20:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest bardzo skuteczna i kompetentna, wspierała mnie w moich problemach rodzinnych. Pomogła mi przy rozwodzie, w międzyczasie pojawiły się problemy z Urzędem Skarbowym, które również pomogła rozwiązać. Serdecznie polecam tego niezwykle utalentowanego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 19:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pół rocznym prowadzeniu sprawy doszło do wygrania sprawy z ZUSem i wypłaty przez ZUS należnego odszkodowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Matkowski dnia: 2012-06-17 19:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest osobą niezwykle sympatyczną, pomocną, uczciwą i kompetentną. Moja sprawa z pozoru skomplikowana, została rozwiązana przez Panią mecenas bardzo szybko, sama bym sobie nie poradziła. Zdecydowanie Państwu polecam! Osoba godna naszego zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-06-05 16:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo profesjonalnie podeszła do mojego przypadku, w krótkim czasie dowiedziałam się jakie są możliwe rozwiązania. Jest bardzo uprzejma, pomocna i posiada dużo wiedzę. Zdecydowanie polecam, jest to osoba godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-02-25 15:16:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją