Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Wojciech Kamiński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-473 Szczecin Al. Wojska Polskiego 29/4
Telefon: 91 831 45 50 Kom. 787 767 717 Fax: 91 831 45 50
Adres e-mail: kancelaria(małpa)kancelariaszczecin.com
Strona internetowa: www.kancelariaszczecin.com.pl
NIP:
929 158 59 02
Opis działalności: kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka w Szczecinie, pomoc prawna, porady prawne, prawo, prawnik

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5487
Data utworzenia profilu: 2012-01-31 20:40:49
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-31 20:40:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Wojciech Kamiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zadaniem to najlepszy fachowiec w sprawach przekształceń własności i w sprawach nieruchomości. Prócz przepisów świetnie orientuje się w wyrokach jakie zapadały w podobnych sprawach w sądzie najwyższym oraz zna trendy obowiązujące na rynku nieruchomości. Ja jako osoba zorientowana w temacie mogłem nareszcie porozmawiać z kimś na wysokim merytorycznym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie bylo żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: MACIEJ dnia: 2016-12-03 12:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłem Mecenasowi prowadzenie spraw sądowych mojej firmy i się nie zawiodłem. Cenię sobie dobry kontakt i terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: R.P. dnia: 2016-08-12 14:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa pomoc, nigdy nie zostałam bez odpowiedzi na moje pytania. Dobry kontakt i osobista obecność na rozprawach. Dziękuję za profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-02-04 19:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał sprawę karną. Zna się na tym ,a nie jak co niektórzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-18 01:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Staranny, sumienny, świetny merytorycznie, przy tym wysoka kultura osobista. Godny polecenia fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2013-09-18 12:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie naciąga ,nie opowiada bajek . Można mu zaufać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-07-22 15:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek opanowany ,kontaktowy, sprawa doszła do ugody,a mogło się ciągnąć latami . Dodam,ze z dobrym wynikiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-07-12 00:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza ,doświadczenie ,jakość ,kultura To jest prawnik!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan dnia: 2013-07-04 12:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-06-06 20:16:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt bezproblemowy,wyjaśnia wszystko ze spokojem i poszanowaniem klienta. Nie zbywa po zapłacie ma cel i go konsekwentnie realizuje ,efektem tego było wygranie procesu w dość skomplikowanej sprawie. Godny polecenia w trudnych sprawach ,jest sprytny jak pantera i waleczny jak lew. Zadowolony z wyniku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-06-04 20:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kamiński jest bardzo sympatyczny a jednocześnie kompetentny. Bardzo długo szukałam prawnika, który podejmie się prowadzenia kilku moich spraw. Mecenas podszedł do moich spraw sumiennie i z zapałem godnym naśladowania. Polecam każdemu tego adwokata jest naprawdę dobry!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2013-05-26 22:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa. Rzetelny i konkretny. Sprawe załatwił najlepiej jak sie dało w dodatku w bardzo szybkim czasie. Naprawde godny polecenia fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2012-10-16 13:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo i rzetelnie zaopiniowana umowa. Bardzo przystępnie i zrozumiale przedstawione korzyści i straty wynikające z jej podpisania. POLECAM KAŻDEMU PANA KAMIŃSKIEGO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka G dnia: 2012-02-14 11:58:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Staranny, świetny merytorycznie, przy tym wysoka kultura osobista - co podkreślam. Ograniczę się do tego, chociaż pochwał starczyłoby na obdzielenie kilku osób. Godny polecenia fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2012-02-05 23:27:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją