Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alpin-Decor-Bud Grzegorz Harmasz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 31-861 Kraków ZDODY 8/59
Telefon: Kom. 796-457-444
Adres e-mail: alpin-decor-bud(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.alpinizmkrakow.pl
NIP:
6842493638
Opis działalności: Usługi remontowo-budowlane, prace wysokościowe, alpinizm przemysłowy. Słowa kluczowe: budownictwo, remont, wykończenia, prace wysokościowe, alpinizm przemysłowy

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5073
Data utworzenia profilu: 2010-08-13 11:50:15
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-06 17:41:20 

Opinie o Alpin-Decor-Bud Grzegorz Harmasz

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawe ile ZUS placa te chlopaki jak maluja za 3 zl za m2.Chetnie dalabym pedzel tej chwalacej ich pani i kazala malowac za te pieniadze.Potem zaplacic ZUS, paliwo za dojazd do klienta i jeszcze wyplaty pracownikom i ich ubezpieczenie.Mysle ze bylaby zachwycona.
Opinia dodana przez: deck dnia: 2012-04-23 16:50:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: malowanie i remont magazynu firmy wykonane rzetelnie, terminowo i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń (brak reklamacji z mojej strony)
Opinia dodana przez: PAKFOL dnia: 2011-09-13 13:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie zaskoczona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: slonce dnia: 2011-08-31 17:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam firmę Pana Grzegorza ,jestem zadowolona z prac które były przeprowadzone w Wieliczce w moim domu : wymiana gniazdek,lamp,malowanie pokoju,Dziękuje Agata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2011-05-23 14:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała w trybie natychmiastowym, usunięcie wody z piwnicy mojego domu.Miałem awarie rury wodnej.Zadzwoniłem czekałem około 2 godzin od zgłoszenia, DZIĘKUJE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SŁAWEK dnia: 2011-05-22 10:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma terminowo i fachowo wykonała malowanie elewacji mojego domu ,jestem zadowolona z usług i cen przedstawionych przez firmę Pana Grzegorza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2011-05-21 10:36:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZlKonkretny przykład, potwierdzający zasadność dodanego komentarza. Komentarze typu „firma niekompetentna, beznadziejna, itp.”, gdzie nie dodano wpisu potwierdzającego wypowiedź, zostaną usunięte.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: j.d. dnia: 2011-05-20 19:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Grzegorza, wykonała fachowo i w terminie malowanie dachu malowanie i uszczelnianie rynien firma wykonała gratis Michał Wróblowice
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-05-20 09:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała pięknie remont mojego mieszkania,sufit podwieszany generalne malowanie,kamień dekoracyjny,instalacja elektryczna,hydraulika, halogeny,cyklinowanie parkietu.Potwierdzające zdjęcia znajdują się na stronie internetowej FIRMY ALPINDEKORBUD Oświadczam Państwu ze firma ALPINDECORBUD jest reprezentowana tylko przez jednego Pana Grzegorza Harmasz telefon 796457444 Podaje stonę internetową www.alpindekorbud.com.pl Pani LIDIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LIDIA dnia: 2011-04-03 10:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firma alpindecorbud Firma wspaniale wykonała remont naszego mieszkania w Wieliczce, Te wszystkie opinie pewnie pisze konkurencja bo chłopaki malują od 3 zł m2 ,szubko i solidnie sprzataja po swojej pracy,Pan Grzegorz Pracuje od 7 -7,Wczesniej mielismy pracowników z innych firm byly problemy z alkoholem a ta firma moim zdaniem jest sumienna,rzetelna i uczciwa. Ile ustaliłam przy podpisaniu umowy tyle zapłaciłam!!Wystawiają gwarancje 24 miesiace Pani Maria Wieliczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-02 19:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ALPIN-DECOR-BUD wykonała w terminie ustalonym i w ciągu 11 godzin ośnieżanie dachu szkoły w Krakowie.o powierzchni 1500 m2.Zlecenia sa realizowane natychmiastowo, nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykonanych prac i zleceń przez firmę Pana Grzegorza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2010-12-30 08:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam z tej strony Marta Gac, firma alpindecorbud wykonała izolacje budynku, i remont kapitalny zalanych pokoi w moim domu. Przed wykonana usługa firmy podstawiałam wiadra pod komin bo tak mnie zalewało.Dzwoniłam po różnych firmach w Krakowie ze potrzebuje pomocy bo mnie zalewa nikt nie przyjechał.Zadzwoniłam do Pana Grzegorza i zjawił się z 2 chłopakami w ciągu 2 godzin. Czas wykonania świetny, Teraz plnuję cały remont dachu. Polecam firme ALPIN-DECOR-BUD Chłopaki pracują od raza do wieczora a z tym komentarzem negatywnym nie mogę się zgodzić. Pozdrawiam Marta Gac tyle co moge dodać to że firma wykonuje solidnie prace zlecone.Opóżnienia chłopaki maja dlatego ponieważ pracowali u mnie do 23 nawet 24 i musieli sie wyspać to byli w pracy kolejnego dnia na 9 rano max.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-13 14:23:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją