Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pociej Władysław, adwokat. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-518 Kraków Moniuszki 10 lok. 10
Telefon: 0124111644 Kom. 601 45 37 00 Fax: 0124111644
Adres e-mail: kancelaria(małpa)pociej.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 88% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 11057
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-27 22:26:17 

Opinie o Pociej Władysław, adwokat. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo doświadczony adwokat, a przede wszystkim serdeczny i dobry człowiek. Niesamowicie empatyczne podejście do mojej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-04-01 21:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra znajomość prawa oraz zrozumienie sytuacji klienta, pomoc okazywana niezależnie od zasobności portfela klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-02-14 10:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardo sobie cenię współpracę z mec. Pociejem. Szybki i sprawny kontakt, rzetelne prowadzenie powierzonych spraw. Polecam do współpracy na przyszłość.
Opinia dodana przez: Sebastian klient dnia: 2013-01-14 09:05:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic nadzwyczajnego. Niee jestem zadowolony z wyboru adwokata
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Denis dnia: 2013-01-09 10:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzetelny adwokat, byłam bardzo zadowolona z jego usług. Okazał się bardzo skuteczny w sprawie o odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-01-08 12:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w każdym calu. szybko objaśnił mi całą procedurę postepowania, nie zrażał się. Konsekwentnie dążyl do pomysłnego sfinalizowania mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal anonim dnia: 2013-01-08 10:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. To chyba jeden z najbardziej doświadczonych adwokatów w Krakowie. Potrzebowałem pomocy w sprawie uregulowan majątkowych po zmarłym ojcu i pomagał mi właśnie mec. Pociej. Sprawę poprowadził bardzo szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek Pazderski dnia: 2012-12-19 10:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Pociej to uczciwy i rzetelny prawnik. Bardzo dobrze mi się z nim współpracowało podczas regulacji kilku kwestii w mojej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna Kołodziejczyk dnia: 2012-12-14 14:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie jestem bardzo zadowolony z prowadzenia sprawy przez mecenasa Pocieja. Zakończyło się na moją korzyść, a Pan mecenas robił wszystko żeby do tego doprowadzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2012-11-20 09:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny adwokat znający sie na rzeczy. Sprawa wygrana więc jestem zadowolony, a ponadto bardzo szybki i sprawny kontakt, zadnych problemów w tej kwestii. Nawet kiedy miałem problem z trundą prawniczą terminologią, pan mecenas zawsze słuzył porada i swoim czasem. Było widac że nie traktuje mojej sprawy błaho.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Łysakowski dnia: 2012-11-15 12:36:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją