Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Fryzjerski Deja Vu

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 58-500 Jelenia Góra Kopernika 3/51
Telefon: Kom. 501346661
Adres e-mail: salonfryzjerskidejavu(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.salonfryzjerskidejavu.manifo.com
Opis działalności: fryzjerstwo damskie, męski i dziecięce, usługi fryzjerskie u klienta w domu Słowa kluczowe: tanie strzyżenie, trwała ondulacja, koloryzacja, pasemka, dejavu, balejage, fryzjer dla dzieci

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4813
Data utworzenia profilu: 2010-08-29 19:19:14
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-02 23:02:48 

Opinie o Salon Fryzjerski Deja Vu

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam stałą klientką - profesjonalne podejście, miła sympatyczna atmosfera. Zawsze fachowa porada
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-17 07:51:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ...DOTYCZY TYLKO PANA FRYZJERA, A NIE MIŁEJ I DOKŁADNEJ PANI.... zdecydowanie nie polecam wizyty u "pana", który tam pracuje... po kilku ostatnich wizytach, za każdym razem miałem nierówno obcięte włosy.. oczywiście "fryzjer" nie widzi w tym swojego najmniejszego błędu nawet, gdy zwróci mu się uwagę.. RÓŻNICA 5mm(a czasami nawet 20mm) MIĘDZY JEDNĄ, A DRUGĄ STRONĄ, TO ZNACZNA RÓŻNICA... POLECAM RÓWNIEŻ SPRAWDZANIE CZYSTOŚCI SPRZĘTU PRZED ROZPOCZĘCIEM STRZYŻENIA... NIEJEDNOKROTNIE MUSIAŁEM SIĘ DOMAGAĆ WYCZYSZCZENIA RESZTEK WŁOSÓW Z MASZYNKI PO POPRZEDNICH KLIENTACH.. WŁAŚCICIELKA ZAKŁADU DBA BARDZO O TO, JEDNAK TEN "pan" JEST DLA MNIE PO PROSTU AROGANDZKIM NIECHLUJEM, KTÓRY OBNIŻA STANDARD ZAKŁADU I NIE DBA O SWOICH WIELOLETNICH KLIENTÓW... czas zwykłego strzyżenia, często w granicach 40-50min jest grubą przesadą, zważywszy na niedokładność..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacje wykonywane z ogromną łaską lub wcale, bo kto ma czas na chodzenie tam dwa dni z rzędu... brak rekompensaty za złe strzyżenie i stracony czas.
Opinia dodana przez: były klient dnia: 2014-09-09 10:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pani Hani, super fryzjerka, profesjonalne porady jak pielęgnować włosy. Bardzo dobre cięcie włosów i dobór koloru. W salonie jest przemiła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pani Halina dnia: 2014-04-20 12:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna i fachowa obsluga. Salon godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-12-21 16:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem stałą klientką salonu 'Deja Vu' w Jeleniej Górze. Nie zgadzam się z poniższą opinią. W salonie panuje przyjazna atmosfera, właścicielka zna się na swojej pracy jak mało kto. Chciałabym przytoczyć też opinie moich koleżanek, które obawiały się jeleniogórskich fryzjerów ze względu na ich beznadziejne podejście do klientów, jednak po odwiedzeniu salonu 'Deja Vu' zmieniły swoje zdanie co do swoich przekonań. Co do wpisu Pana Pawła, jestem stałą klientką od początku działalności salonu i od zawsze pracowały tam 2 osoby, a nie jedna - tak jak Pan napisał. Myślę, że poniższy wpis jest spowodowany działalnością konkurencji, która w Jeleniej Górze jest niemała. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów, większego rozwoju Pani salonu oraz zaistnienia poza granicami naszego miasta. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2012-07-25 17:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło,fachowo,tanio i profesjonalnie zatem zasłużony pozytyw :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie wiem, ponieważ nie musiałam niczego reklamować
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-01-10 09:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do poprzednich opinii. Miła i przede wszystkim profesjonalna obsługa oraz fachowe porady. Szczerze polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2011-10-25 10:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden wielki pozytyw. Nie ma się co rozpisywać ;)Koloryzacja suupcio ! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie wiem :)
Opinia dodana przez: Arletta dnia: 2011-09-05 15:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tak, jak to zwykle bywa przy wyborze salonu których w Jeleniej Górze jest naprawdę sporo, kierowałam się internetem. Padło na "Deja Vu" i była to na prawdę dobra decyja. Polecam gorąco ten salonik. Wysoka jakość usług oraz atrakcyjne ceny. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy :)
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2011-07-30 12:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem poznanianką która w powrotnej drodze z Karpacza odwiedziła salonik Deja Vu. Zostałam bardzo fachowo obsłużona a i cena była naprawdę umiarkowana. Następnym razem kiedy odwiedzę malownicze Karkonosze, na pewno ponownie podejdę by skorzystać z usług Pani Hani. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożenka dnia: 2011-02-23 12:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko...miło, profesjonalnie oraz fachowo. Atrakcyjne ceny oraz wyjazdy do klienta na telefon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2010-12-27 17:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atrakcyjna lokalizacja, przystępne ceny oraz miła i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2010-11-19 11:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bożena i Ewa dnia: 2010-11-05 14:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo i stosunkowo tanio. Właścicielka Pani Hania, ciepła i miła osoba służąca fachową radą. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2010-09-22 13:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyzwoita cena, uśmiechnięty personel, wysoka jakość usług, kreatywność fryzjerów, parking obok salonu. Salonik w bardzo niewidocznym miejscu, weszłam przypadkiem i wiem że będę tam wracała. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2010-08-29 19:25:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją