Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

UGO. Salon fryzjerski. Grabczak U. Urszula Grabczak-Osińska

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 24-100 Puławy lUBELSKA 2
Telefon: 818882847
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 77% pozytywna 35x 10x

Jakość usług: 77% wysoka 34x 1x 10x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 29x 6x 7x
Ceny usług: 60% niskie 14x 19x 9x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 8556
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-14 22:07:28 

Opinie o UGO. Salon fryzjerski. Grabczak U. Urszula Grabczak-Osińska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani fryzjerka nie słuchała życzeń klienta robiła fryzurę chyba jedyną jaką potrafi.Uważała, że wszystko wie najlepiej.Jeszcze nigdy nie było tak złej fryzury na mojej głowie.Dlaczego fryzjerzy za złe wykonanie usługi nie ponoszą konsekwencji?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nnn dnia: 2017-07-13 10:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja szczerze polecam ten salon. Moje sombre jest boskie. Każdy pyta się gdzie było robione. Zawsze będę polecać salon UGO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-02-28 22:48:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wyjeżdzałam na rodzinną imprezę moja fryzjerka była chora poleciła mi kiedyś znajoma ten zakład ale niestety pani w ugo spaliła mi włosy są kruche łamliwe moja fryzjerka stwierdziła że to perhydrol a tego dziś się nie stosuje a myślałam że to dobry zakład ale nie POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: wiki@wp.pl
Opinia dodana przez: gość dnia: 2015-11-27 07:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyn znają się na fachu. Zawsze wychodzę z pięknym kolorem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2015-11-24 22:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, tyle lat chodzilam obcieta jak z dzungli wrocila bo nikt nie potrafil sie dobrze zajac moimi gestymi wlosami pani Monika wreszcie zrobila mi lad,i mimo,ze kazdy stawial oczy jak spytal ile zaplacilam,to ja uwazam ze warto bylo;) wiedza o co chodzi,wyjmuja ci slowa i mysli z ust,wiedza o co Co chodzi,mozna sie wyluzowac na fotelu,nie jestem spieta jak u innych fryzjerow. jestem pozytywnie zaskoczona. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-12-10 10:55:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzura ślubna fatalna, gdy zdjęłam welon wyglądała tragicznie. Właścielka zadufana w sobie i nie omylna, nie potrafi przyyznać się do błędu. Farbowanie nie dokładne, przy upięcia było widać nie doróbki pasemek, tzn miejscami położone już z odrostami co nie wyglądało estetycznie. Bardzo odradzam. Zastanówcie się pare razy nim tam pójdziecie szczególnie w takim dniu jak wasz ślub. Mi to farbowanie przed a tym bardziej tragiczne uczesanie zepsuło całe wesele:( tego dnia nie cofnę ale ostrzegam inne Panie by nie popełniły tego błędu co ja
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2014-11-07 13:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas oczekiwania na wizytę ok tygodnia . To tylko świadczy o tym że jest to salon w którym caly czas są klienci . Warto bylo czekać Ula zrobila cudowną fryzurkę. Dziękuje .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malgorzata 35 dnia: 2014-08-06 09:46:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer w Puławach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niecic dnia: 2014-05-03 15:40:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo że byłam umówiona na wizytę i pojawiłam się na czas musiałam czekać prawie godzinę zanim zostałam obsłużona. Jedna pracownica robiła fryzurę klientce a pani właścicielka zamiatała i rozmawiała z kosmetyczką, podobno czekała na inną klientkę. Pracownica poinformowała mnie tylko, że muszę poczekać, żadnego przepraszam nie usłyszałam. Fryzjerka nic mi nie doradziła, więc o dobieraniu fryzury nie może być mowy. Fryzura wyszła przeciętnie, tak samo jak od osiedlowej fryzjerki, tylko że dwa razy droższa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-16 14:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Andrzejkowa fryzura była super . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-12-04 20:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastosowałam kuracje BOTOX właśnie w tym salonie .I tak jak było mówione przez fryzjerki włosy są zregenerowane,pogrubione . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-10-09 21:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor moich włosów super . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna E dnia: 2013-10-04 21:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chciałam mieć oryginalną fryzurę na uroczystość weselną , wymyśliłam sobie kokarde z włosów. Wyszło pięknie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona Blondyna dnia: 2013-10-03 16:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spędziłam w salonie trochę czasu - ale fryzjerki poprawiły mi to co fryzjer w innym salonie zepsuł.Polecam Obsluga i atmosfera super .Dziękuję dziewczynom za poświęcony mi czas i poprawę humoru oraz wyglądu Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: uratowana dnia: 2013-10-02 17:38:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem na tak dla tego salonu .Miły personel i przemiła atmosfera . A fryzurka super .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-09-30 19:57:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykro mi wystawiać taką opinię ale chcę ostrzec inne Panie...nieststy salon raczej teraz idzie na ilość a nie na jakość...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 20:33:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety szefowa zakładu ma coraz mniej czasu dla swoich klientów, wszystko jest dla niej ważniejsze tylko nie praca! Nie po to sie człowiek umawia 2 tygodnie wcześniej, by dzień przed ślubem dostać wiadomość, że zostaje się na lodzie. Reszta personelu bardzo miła i zaradna.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: agarol234 dnia: 2013-08-11 00:12:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od kilku lat farbuje włosy w UGO i zawsze jestem zadowolona.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: eliza dnia: 2013-07-18 09:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor włosów wyszedł rewelacyjnie,bardzo naturalny.Nie wiem co to za farba,ale kosmyki nie są przesuszone,pomimo niewielkiego już odrostu,który o dziwo nie rzuca sie aż tak w oczy(chyba zasługa dobrze dobranego odcienia),wyglądają na zregenerowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia G. dnia: 2013-06-16 12:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj byłam w salonie Ugo po raz pierwszy na strzyżonko ,Obsługa rewrlacja fryzura robi wrażenia ceny też są ok . Bardzo polecam ten salon napewno tam wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-06 20:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie jestem po po próbnej fryzurze ślubnej, upięcie rewelacja Jest tak jak chciałam. polecam polecam polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma żadnych reklamacji po prostu są niepotrzebne
Opinia dodana przez: przyszła panna młoda dnia: 2013-06-02 20:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydaje mi się że te dwie opinie pisała ta sama osoba i ma jakieś problemy z określeniem czasu .Ja u P.Uli robię pisemka kilka lat i jest niemożliwe żeby pasemka zrobić w ciągu godziny nawet jeżeli robi to najlepszy fryzjer jaki tylko może być zawsze pasemka zajmują mi od dwóch do trzech godzin i nigdy nie zdarzyło mi się żeby kolor się różni od tego co chciałam więc jak ktoś chcę pisać głupoty to niech się zastanowi nad tym . ja jestem zawsze zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: monika paprocka dnia: 2013-05-31 21:07:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ja spedzilam w salonie 5 godz.przestalam chodzic jakosc mizerna a pani Ula...niestety ma na glowie wszystko a nie klijenta
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-16 13:02:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia negatywna za to iż mimo ze byłam umówioną na konkretna godzinę i zaznaczylam ze nie mam czasu powiedziano mi ze zajmie to najwyżej godzinkę a w salonie spędziłam 4 h!!! PANI ULA jednocześnie Czeszka 4 osoby co chwila tylko wsadzala nas na CUDOWNY fotel do masażu. O rezultacie chyba nie muszę pisać długo pasemka fatalne miały być brąz a pozostawiała blond i jeszcze się głupio uśmiechała ze "o tu farby nie nalozylam" a cena zwaliła mnie na koniec z nog. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 15:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: upięcia Pani Uli 1klasa! zawsze coś nowego wymysli, nie wiem skąd bierze pomysły?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-02-24 17:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją fryzurę próbną do ślubu czekam wielu salonach i zawsze było nie tak .Udało mi się na sam koniec trafić do salonu UGO . Moja próbna wyglądała super ślubna zjawiskowo czułam się jak księżniczka. Teraz żałuje że odrazu tam nie trafiłam tylko chodząc po innych salona straciłam pieniądze. Personel rewelacyjnie się mną zajął odrazu wiedział co pasuje do mojej twarzy i sylwetki polecam naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula Z dnia: 2012-12-12 20:43:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 13:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon pod słońcem. Fajna zgrana ekipa co ważne od lat ta sama, ciągle wprowadzają jakieś nowości, dziewczyny w 100% dobrze wyszkolone. korzystam z usług tego salonu od wielu lat i nie przestanę, do której z dziewczyn nie siądę wychodze zadowolona. Ponad to jako jeden z nielicznych salonów w którym fryzjer dobiera kosmetyki do włosow klienta. Polecam Polecam i jeszcze raz Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zyzia dnia: 2012-12-02 12:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie ! Absolutnie jeden z lepszych salonów , jakie miałam przyjemność odwiedzić . Obsługa kompetentna , miła i życzliwa . Sprzęt profesjonalny i wysoce zróżnicowany . Jakość usług na najwyższym europejskim standardzie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2012-11-02 20:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cena zbyt wysoka... moja ślubna 120zł ale efekt piorunujący ! dokładnie tak jak chciałam .. a to chyba najważniejsze w TYM dniu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-07 23:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jest bardzo pozytywna,dzięki fryzjerom pracującym w tym zakładzie udało sie uratować moje popalone włosy.Sprzęt,który posiadają jest wysokiej jakości,bardzo duży wybór zabiegów na odnowę włosa z którym nie spotkałam się w żadnym innym salonie puławskim. Dzięki dziewczyny;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eliss dnia: 2012-09-14 09:33:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje zdanie na temat tego salonu jest jak najbardziej na NIE! Umówiłam się na farbowanie i strzyżenie, jednak gdy przyszłam na wizytę pani chciała się zabrać tylko za obcinanie włosów gdyż nic nie wiedziała o farbowaniu. Ponieważ umyła mi uprzednio głowę, to po nałożeniu farby głowa szczypała mnie tak straszliwie, że myślałam że mi ją zaraz wypali. Kolor wyszedł ok, ale pani powiedziała że już mnie nie obetnie bo nie ma czasu. Ja mam z natury kręcone włosy, ale żeby się pokręciły to na wilgotne włosy trzeba nałożyć jakiś specyfik żeby były ładniejsze. Pani przed suszeniem spytała czy ma mi wyprostować czy żeby były kręcone. Ja powiedziałam że kreęcone. A ona nawet nie nałożyła mi niczego na moje włosy żeby się skręciły i stwierdziła że one już sie nie pokręcą! Nawet nie dołożyła żadnych starań żeby tak było. Już nawet mi się nie chciało tego komentować i poprosiłam żeby więc mi je wyprostowała, to tak mi zaczęła je prostować że przejechała prostownicą dosłownie tylko te powierzchowne włosy. Zrobiła to po prostu "na odwal". Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak ogromnym brakiem profesjonalizmu. O samej właścicielce zakładu - pani Urszuli - złego słowa nie powiem, ale powinna się zastanowić nad tym kogo zatrudnia. Te młode fryzjereczki naprawdę na niczym się nie znają! Już nigdy nie odwiedzę tego zakładu i wszystkim też będę odradzać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-21 16:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od nie powiem ilu już lat korzystam z usług tego salonu, a od 10 prawie przyjeżdżam regularnie z innego miasta na strzyżenie i farbowanie. Nie zamieniłabym salonu na żaden inny. Kilka razy zdarzyło mi się ze na ulicy zaczepiła mnie inna Pani, żeby zapytać gdzie sobie obcinam włosy, bo mam super cieniowanie, albo kolor. Głównie cenie dziewczyny za to, ze wystarczy, że spojrzą na osobę i wiedzą co zrobić żeby było dobrze, zawsze doradzą, jak również odradzą, jeżeli klientka wymyśliła sobie fryzurę w której będzie jej niedobrze, albo nie da się z jej włosów takiej zrobić. Nie narażają klientek na problemy z włosami tylko dla pieniędzy tak jak robi to większość fryzjerek niestety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gruba dnia: 2012-08-03 22:38:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mi strzyżenie bardzo się podoba zawsze włosy układają się super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OOO dnia: 2012-07-31 20:15:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włosy są tak obcięte, że nic mnie nie ratuje tylko czekanie aż odrosną:(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-07-14 17:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon ten ma dobrze wyszkolonych fryzjerów dziewczyny cały czas czegoś nowego się uczą i wprowadzają nowe usługi z których korzystam ja i moje koleżanki.Nową usługę jaka próbowałam jest kuracja MIST włosy po tej kuracji są super jest ich więcej lepiej się układają nie odgniatają się po spaniu niema żadnego problemu z ich ułożeniem POLECAM JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ULA K dnia: 2012-07-12 20:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mogła upiąc? korzystam z ich usług juz okolo 5 lat, strzyzenia upiecia itd. i za każdym razem bardzo zadowolona, wiec gorąco pomecam! :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katerina dnia: 2012-04-02 15:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PO CO WYSTAWIAĆ TAKI IDIOTYCZNY KOMENTARZ JAK JEST MOŻLIWE ZE W SALONIE Z 13 LETNIM DOŚWIADCZENIEM MOGĄ NIE ZROBIĆ JAKIEGOŚ PROSTEGO UPIĘCIA WYGLĄDA TO NA ZŁOŚLIWOŚĆ KONKURENCJI BOJA SIĘ LEPSZEGO OD SIEBIE I ZAZDROSZCZĄ ŻE W UGO JEST ZAWSZE PEŁNO KLIENTÓW
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-01 15:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego salonu, jest wiele innych i lepszych. Nie potrafili zrobić mi zwykłego upięcia a mojej koleżance podpiąć włosów gdyż mówili ze nasze włosy są za długie i nie da się tego zrobić, kiedy poszłam do innego fryzjera nie było problemu z upięciem. (musiałam zaznaczyć pozytywną opinię bo negatywna nie wchodziła)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-02-01 18:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja uwielbiam strzyżenie na ,,gorąco"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IZA dnia: 2011-09-09 16:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam atmosferę,ceny,które są przystępne.Od lat wychodzę zadowolona,szczególnie upodobałam sobie ostatnio ścięcie "na gorąco".Wchodząc tam wiem,że moje włosy są pod dobrą opieką.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2011-09-08 11:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wczoraj byłam czarna dziś mam jasne włosy ****** i nie są zniszczone :)Uleczka robi CCCUUUDDDAAAAAAA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2011-09-02 13:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Najlepszy fryzjer w Puławach ;) Mistrzostwo pod względem doboru koloru i fryzury + świetna atmosfera . Pani ULA jest bardzo sumienna podczas wykonywania swojej pracy, jej kreatywność i indywidualne spojrzenie sprawia że klient jest zadowolony i z chęcią wraca.Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miki dnia: 2011-09-01 20:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak chcesz aby byly dobrze zrobione wlosy to tylko UGO UGO UGO UGO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2011-08-28 09:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Upięcie do ślubu było super.polecan
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IZA dnia: 2011-08-26 09:37:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją