Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

As Na 102

Zawód: Robotnik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 887-179-222
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.AsNa102.pl
Opis działalności: Złota Rączka - Drobne naprawy elektryczne, hydrauliczne, stolarskie, ślusarskie Słowa kluczowe: Złota Rączka, drobne naprawy elektryczne, hydrauliczne, stolarskie, ślusarskie

Ocena: 94% pozytywna 18x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 18x 1x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 16x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 6x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3110
Data utworzenia profilu: 2011-03-26 13:15:50
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-26 13:37:13 

Opinie o As Na 102

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proponuja prace,ktorej nie potrafia wykonać.Pomimo poprawek w malowaniu po kilku miesiæcach widać coraz bardziej pasy na ścianach, szare plamy, obłęd. Wzieli się za kuchnie najpierw jakis Ukrainiec zażądal wysoko smiesznej kwoty za 1 pudlo i 3 fronty szafek. Od lutego nie mam wziétego przez nich cokolu. Szef powiedzial ze nie mozliwosci zrobienia go, tylko po co brał. uwaga!!!!! firma niepowazna,omijac szerokim łukiek, bo spitolą robotę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Niezadowolony dnia: 2018-10-06 10:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z naprawy zlewu u mnie w domu. Do dzisiaj nic nie przecieka i świetnie się trzyma. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2017-07-14 12:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywni , profesjonalni , sympatyczni panwie dodatkowo znają się na robocie , szybko w ciągu 1 dnia naprawili usterki w łazienkę kran, muszla , brodzik przeciekający, posprzątali po sobie , nawiercili dziurki na obrazki równiutko i bez kurzu ? polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-08-09 11:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyremontowali mi mieszkanie po zalaniu. Takiej ekipy szukałem, szybko i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-16 20:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonane zlecenie. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wszystko w jak najlepszym porządku, reklamacja nie zgłaszana.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-02 11:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez tę firmę, wszystko profesjonalnie zrobione:) Godna polecenia !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gość dnia: 2015-05-22 13:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, duże doświadczenie, tacy powinni być wszyscy fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 20:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem Pana Darka jako solidnego, dokładnego i bardzo profesjonalnego fachowca ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JolantaS dnia: 2013-11-05 10:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie załatali mi dach, który przeciekał, szybko solidnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-09-16 14:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Złota rączka z firmy bardzo uprzejmy, solidny. Doradził przy zakupach. Teraz czeka mnie remont łazienki i na 1000% skorzystam z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2013-02-09 18:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, Pan Darek znakomicie zajął się wszystkimi drobnymi naprawami w moim mieszkaniu, pełen profesjonalizmy ;-) polecam ;-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-16 13:37:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług prze firmę ASNA102. Panowie przyjeżdżają zawsze terminowo, objaśniają co będą robić i jakie prace można wykonać dodatkowo. Szybko i porządnie. Ceny są dość przystępne, dlatego polecam wszystkim Paniom mającym problemy z drobnymi pracami remontowymi, itp. jak ja :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorotis dnia: 2012-09-21 12:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług wykonanych przez firmę. Konkretnie, szybko, Panowie bardzo kulturalni. Może cena za godzine jest spora, ale panowie pracują uczciwe, wolę zapłacić wiecej i być zadowolona, niż zapłacić mnie i mieć problemy z pijakami - co oszukuja i kombinują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: frytka dnia: 2011-11-03 23:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z tych usług ostatnio i jestem bardzo zadowolona. Czasami lepiej wynająć kogoś kto się zajmie rzetelnie naszymi sprawami i mieć wykonane to dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2011-05-12 12:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już wiem, że swiąteczne porządki nie są mi straszne :) wszsystkie zlecone zadania wykonane terminowo, dokładnie, bez zzstrzeżeń - Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji!!
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2011-04-20 11:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług, naprawdę warto! Wszystko profesjonalnie przeprowadzone, nie było żadnych problemów jak to czasami bywa z innymi firmami. Tu jestem 100% POZYTYW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko było w jak najlepszym porządku
Opinia dodana przez: ~~Jagoda dnia: 2011-03-28 08:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonane usługi sprzątanie sniegu z dachu, porządkowanie bardzo zniszczonego ogrodu, naprawy w domu oraz odnowienie wewnątrz na wysokim poziomie, w terminie i w niewygórowanej cenie :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji :)
Opinia dodana przez: BHM dnia: 2011-03-26 19:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna obsluga, szeroki zares uslug, sympatyczni panowie, pozytwyne nastwienie do pracy , indywidualne podejscie do klienta , jestem bardzo zadowolona z remontu mieszkania oraz doradztwa w zakresie doboru materiałów pomoc w przewozie, ustawienie mebli oraz dbałość o zachowanie czystości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: odpowiadaja na uwagi
Opinia dodana przez: Ewa Madej dnia: 2011-03-26 17:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Pan Złota Rączka" wykonał u mnie w domu rózne drobne prace, mogę śmiało polecic firmę szybko, solidnie, profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anja dnia: 2011-03-26 13:28:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją