Opinie o As Na 102 Warszawa

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

As Na 102

Zawód: Robotnik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 887-179-222
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.AsNa102.pl
Opis działalności: Złota Rączka - Drobne naprawy elektryczne, hydrauliczne, stolarskie, ślusarskie Słowa kluczowe: Złota Rączka, drobne naprawy elektryczne, hydrauliczne, stolarskie, ślusarskie

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 9x 6x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3021
Data utworzenia profilu: 2011-03-26 13:15:50
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-26 13:37:13 

Opinie o As Na 102

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z naprawy zlewu u mnie w domu. Do dzisiaj nic nie przecieka i świetnie się trzyma. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2017-07-14 12:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywni , profesjonalni , sympatyczni panwie dodatkowo znają się na robocie , szybko w ciągu 1 dnia naprawili usterki w łazienkę kran, muszla , brodzik przeciekający, posprzątali po sobie , nawiercili dziurki na obrazki równiutko i bez kurzu ? polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-08-09 11:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyremontowali mi mieszkanie po zalaniu. Takiej ekipy szukałem, szybko i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-16 20:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonane zlecenie. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wszystko w jak najlepszym porządku, reklamacja nie zgłaszana.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-02 11:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez tę firmę, wszystko profesjonalnie zrobione:) Godna polecenia !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gość dnia: 2015-05-22 13:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, duże doświadczenie, tacy powinni być wszyscy fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 20:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem Pana Darka jako solidnego, dokładnego i bardzo profesjonalnego fachowca ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JolantaS dnia: 2013-11-05 10:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie załatali mi dach, który przeciekał, szybko solidnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-09-16 14:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Złota rączka z firmy bardzo uprzejmy, solidny. Doradził przy zakupach. Teraz czeka mnie remont łazienki i na 1000% skorzystam z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2013-02-09 18:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, Pan Darek znakomicie zajął się wszystkimi drobnymi naprawami w moim mieszkaniu, pełen profesjonalizmy ;-) polecam ;-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-16 13:37:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług prze firmę ASNA102. Panowie przyjeżdżają zawsze terminowo, objaśniają co będą robić i jakie prace można wykonać dodatkowo. Szybko i porządnie. Ceny są dość przystępne, dlatego polecam wszystkim Paniom mającym problemy z drobnymi pracami remontowymi, itp. jak ja :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorotis dnia: 2012-09-21 12:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług wykonanych przez firmę. Konkretnie, szybko, Panowie bardzo kulturalni. Może cena za godzine jest spora, ale panowie pracują uczciwe, wolę zapłacić wiecej i być zadowolona, niż zapłacić mnie i mieć problemy z pijakami - co oszukuja i kombinują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: frytka dnia: 2011-11-03 23:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z tych usług ostatnio i jestem bardzo zadowolona. Czasami lepiej wynająć kogoś kto się zajmie rzetelnie naszymi sprawami i mieć wykonane to dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2011-05-12 12:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już wiem, że swiąteczne porządki nie są mi straszne :) wszsystkie zlecone zadania wykonane terminowo, dokładnie, bez zzstrzeżeń - Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji!!
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2011-04-20 11:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług, naprawdę warto! Wszystko profesjonalnie przeprowadzone, nie było żadnych problemów jak to czasami bywa z innymi firmami. Tu jestem 100% POZYTYW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko było w jak najlepszym porządku
Opinia dodana przez: ~~Jagoda dnia: 2011-03-28 08:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonane usługi sprzątanie sniegu z dachu, porządkowanie bardzo zniszczonego ogrodu, naprawy w domu oraz odnowienie wewnątrz na wysokim poziomie, w terminie i w niewygórowanej cenie :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji :)
Opinia dodana przez: BHM dnia: 2011-03-26 19:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna obsluga, szeroki zares uslug, sympatyczni panowie, pozytwyne nastwienie do pracy , indywidualne podejscie do klienta , jestem bardzo zadowolona z remontu mieszkania oraz doradztwa w zakresie doboru materiałów pomoc w przewozie, ustawienie mebli oraz dbałość o zachowanie czystości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: odpowiadaja na uwagi
Opinia dodana przez: Ewa Madej dnia: 2011-03-26 17:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Pan Złota Rączka" wykonał u mnie w domu rózne drobne prace, mogę śmiało polecic firmę szybko, solidnie, profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anja dnia: 2011-03-26 13:28:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją