Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dekk Krystian Kucicki

Zawód: Dekarz 
Adres: Mazowieckie, Konstancin-Jeziorna
Telefon: Kom. 505559998
Adres e-mail: krystiank.1985(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: dekarstwo, pokrycia dachowe Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 1x 12x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2264
Data utworzenia profilu: 2010-08-01 23:33:42
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-01 23:33:42 

Opinie o Dekk Krystian Kucicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ta ekipe, naprawde nie ma sie do czego przyczepic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-12 09:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u mnie Panowie tez dzialali jakis czas temu i z przyjemnoscia wystawiam wielki pozytyw, po wielkich trudach z budowa i szeregiem nieprzyjemnosci z firmami, az nie moglem uwiezyc, ze tak solidne ekipy jeszcze istnieja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: tomasz warszawa dnia: 2015-12-23 13:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z przyjemnością dołączam do moich poprzedników i wystawiam solidny pozytyw za solidną pracę, oby było coraz więcej tak dobrych ekip
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-07-28 15:30:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzieliśmy tę ekipę w ciemno, bez polecenia, sugerując się wyłącznie opiniami na tym portalu i się nie zawiedliśmy. Bardzo uczciwa i solidna ekipa. Trochę doradzili, zostawieni sami sobie na budowie oddali nam śliczny dach;) Polecamy wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Marta i Kamil - Chotomów dnia: 2015-01-28 22:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z przyjemnością dodaję 100% pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Mikołajczuk dnia: 2014-10-07 10:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wielu kiepskich fachowcach z przyjemnością wystawiam pozytywna opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Korszeń Aleksandra dnia: 2013-12-02 15:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny i uczciwy właściciel firmy. Dach wykonany w terminie, praca bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Perkiszewski dnia: 2013-08-12 15:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, sprawna ekipa wywiązują a się z umowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mozolewski Krzysztof dnia: 2013-06-18 14:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa bez zastrzeżeń. Dach wykonany w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk Arkuszewski dnia: 2013-04-23 13:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: praca wykonana w terminie dach wyglada bardzo ladnie! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek Nizioł dnia: 2011-07-03 22:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś tydzień temu panowie skończyli u mnie pokrycie dachówką. Cena może nie należy do najniższych aczkolwiek praca bardzo solidna w miarę możliwości szybka. Bardzo polecam, dach wygląda pięknie a wiem że moi znajomi mieli duże problemy z jakąś ekipą i wcale nie tańszą! Opinia w 100% pozytywna!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-18 09:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidna praca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2010-08-01 23:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidni fachowcy!!! w 100% polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2010-08-01 23:30:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją